|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 7:46 am
no wlasnie to mnie zmylilo. widzisz, wyjatkowy jestes :XP: i zarabiasz szybko nawet o tym nie wiedzac xd a tak w ogole... skoro to mirror etc. nie mozesz za ta kase nic kupic, nie? [na tamtym koncie, wiem, ze nie mozna przesylac]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 7:54 am
wilkus no wlasnie to mnie zmylilo. widzisz, wyjatkowy jestes :XP: i zarabiasz szybko nawet o tym nie wiedzac xd a tak w ogole... skoro to mirror etc. nie mozesz za ta kase nic kupic, nie? [na tamtym koncie, wiem, ze nie mozna przesylac] tzn. Zrobiono mirror całej Gai, a nawet kilka mirrorów , jeżeli weźmiemy pod uwagę, że w domenie tego mirrora jest wpisane "test10". i w "tamtej" Gai można, ale ona absolutnie nie łączy się z tą prawdziwą. Nie można przesyłać goldów, ani itemów, ani cashu na prawdziwe konta. Za cash też można kupić wszystko z Cash shopu, a w tym nowym zomgowym sklepie też są itemy do kupienia tylko za cash. Na forum gildii zajmującej się wyjaśnieniami dla beta-testerów jest napisane, że po testach wszystko zniknie, że tak powiem "There's a lady who's sure all the glitter is gold" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 7:59 am
no spoko, spoko. ale wspomniales o sklepie - sa tam takze normalne itemy, prawda?w sensie, ze nie samym cashem on stoi. no tak. ale przez chwile mozna poczuc sie bardziej :XP: to porownanie Twoje, czy ze strony? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 8:08 am
wilkus no spoko, spoko. ale wspomniales o sklepie - sa tam takze normalne itemy, prawda?w sensie, ze nie samym cashem on stoi. no tak. ale przez chwile mozna poczuc sie bardziej :XP: to porownanie Twoje, czy ze strony? xd Nie moje xD Dae wrzuciła linka do tego sklepu na topicu "Gram!' Są tam nowe starterowe itemy, czyli kosztują po 5 golda biggrin Można się poczuć bardziej rzeczywiście, szczególnie jak na prawdziwym koncie ma się 1 k golda mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 8:42 am
ichabot wilkus no wlasnie to mnie zmylilo. widzisz, wyjatkowy jestes :XP: i zarabiasz szybko nawet o tym nie wiedzac xd a tak w ogole... skoro to mirror etc. nie mozesz za ta kase nic kupic, nie? [na tamtym koncie, wiem, ze nie mozna przesylac] tzn. Zrobiono mirror całej Gai, a nawet kilka mirrorów , jeżeli weźmiemy pod uwagę, że w domenie tego mirrora jest wpisane "test10". i w "tamtej" Gai można, ale ona absolutnie nie łączy się z tą prawdziwą. Nie można przesyłać goldów, ani itemów, ani cashu na prawdziwe konta. Za cash też można kupić wszystko z Cash shopu, a w tym nowym zomgowym sklepie też są itemy do kupienia tylko za cash. Na forum gildii zajmującej się wyjaśnieniami dla beta-testerów jest napisane, że po testach wszystko zniknie, że tak powiem "There's a lady who's sure all the glitter is gold" xD jak cytujesz najpiękniejszą balladę rockową wszech czasów, rób to dokładnie i adekwatnie! scream prawidłowo cytat brzmi "there's a lady who is sure all that glitters is gold", poza tym nie widzę związku z sytuacją. *się Ci dostało od Babci* dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 9:16 am
Babcia! Babcia!
Ichabot! Ichabot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 9:44 am
Daedhel jak cytujesz najpiękniejszą balladę rockową wszech czasów, rób to dokładnie i adekwatnie! scream prawidłowo cytat brzmi "there's a lady who is sure all that glitters is gold", poza tym nie widzę związku z sytuacją. *się Ci dostało od Babci* dramallama Mała pomyłka, a związek jest taki, że ktoś może sobie pomyśleć, że te goldy z konta _beta naprawdę "świecą" tzn. że można je wykorzystać na prawdziwej Gai xD ILikeGreenChickenLegs Babcia! Babcia!
Ichabot! Ichabot!
Przykro mi, babcia znokautowała mnie w pierwszej rundzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 11:58 am
ichabot Nie moje xD Dae wrzuciła linka do tego sklepu na topicu "Gram!' Są tam nowe starterowe itemy, czyli kosztują po 5 golda biggrin Można się poczuć bardziej rzeczywiście, szczególnie jak na prawdziwym koncie ma się 1 k golda mrgreen ale ja nadal nie moge wchodzic nastrone testowa, dlatego sie pytam emo drozyzna xd oioi xd zes musial cos zakupic, skoro nie masz kasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 12:36 pm
U mnie goldy wachają się w granicach 1-10 k, a jak jest więcej to od razu je wydaję xd
A ostatnio kupiłem sobie tą zbroję i trochę rzeczy do akwarium biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 1:14 pm
..ja dzisiaj wydalam prawie 60 i jestem golodupcem xd
aaaa... kurcze, ja teraz zaluje, zem nie kupowala nic do akwaium, bo podrozaly te rzeczy i teraz mi sie nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 5:58 am
60k? O_o
Ja w akwarium mam sam najtańszy syf i to co przytrafiło mi się w Daily chance xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 8:21 am
ano... ale troche sie juz podreperowalam... mam prawie 30k [ha! w 1 dzien *taniec zwyciestwa*] i 40k na tradzie za rysunki, ktore musze zrobic... zbieram na urne><
w akwarium tak samo xd nie wiem, czy cos kupilam w ogole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 10:16 am
no comment O_o" ...
....
....
aaaaaa!!! Ty burżuju! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 06, 2008 11:24 am
mialam po prostu farta 3nodding ale nie mam czasu rysowac - wlasnie wrocilam do domu, a jutro zajecia 8-19><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 11:57 am
Dobra, dobra, gratki... niezły zysk. Muszę przyznać, że zrobiło to na mnie spore wrażenie xd
Przypominam jeszcze wszystkim, że w ten piątek też będzie test zOMG. Zaczyna się od 23, więc jak ktoś ma czas, to czatować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|