|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 9:40 am
ZebraDeath u mnie pisało w PM pisąło tak: "Your friend ichabot has invited you to join the beta test of Gaia's new MMO! ichabot's message: Można zapraszać przyjaciół ^^ When the beta test becomes available, we'll send you a Gaia private message with all the info you need to play the game. This message will be sent by the admin account, which has an orange username. For your safety, please remember: * If anyone without a colored username contacts you with information about the beta test, it may be a scam! *Gaia moderators and staff will never ask for your password. *If you receive any suspicious PMs, please click the "report this PM" btton to contact a moderator. *Stay tuned for more info, and remember to thank ichabot!" Więc nie dostałaś tak rozbudowanego jak mój. Widziałaś mojego screenshota, jaki tamtem był duży. Ale już ci mogę powiedzieć, żebyś szykowała się na sobotni ranek xd Do wszystkich beta testerów, wchodzcie w link i patrzcie do drugiego posta. Tam jest link do zapraszania innych. Zapraszać kolegów z Gildii mi tu fast. Niestety jeden beta tester moze zaprosić tylko jednego friendsa. Ja już zaprosiłem zebre. Niech ktoś zaprosi wilkusa, trzeba sie zapytać Dae, czy jest beta-testerem,Owca, Kasmizara, Gem_mę trzeba zaprosić.... więc go go go!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 9:42 am
Aha, do tych którzy nie mają pierścieni. Mają być podobno w kanałach. Zresztą wszystko jest napisane w faq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 10:12 am
wysłałem wilkusowi. a głupio, że te BetaPieniądze nie są realne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 10:44 am
ILikeGreenChickenLegs wysłałem wilkusowi. a głupio, że te BetaPieniądze nie są realne...
Wiesz, jak byłaby inflacja?! To jest logiczne posunięcie. Każdy musi ciułać i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 11:02 am
dziekowac *cala w skowronkach* mam nadzieje, ze do soboty rano jakos sie dotrwa xd [izrobimy rozpierducha ninja ] ale nie mam jeszcze autoryzacji, coby wlazic w tamte linki emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 11:20 am
Pewnie dostaniesz tuż przed otwarciem serwera. A ja akurat w sobotę mam odrabianie któregoś tam listopada w szkole +_+ Mam nadzieję, że jak wróce to jeszcze serwery będą burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 11:28 am
ichabot Pewnie dostaniesz tuż przed otwarciem serwera. A ja akurat w sobotę mam odrabianie któregoś tam listopada w szkole +_+ Mam nadzieję, że jak wróce to jeszcze serwery będą burning_eyes bylabym bardzo rada xd oioi *glaszcze* mam nadzieje, ze owszem, bo chce Cie tam spotkac... a o ktorej to ma byc? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 11:29 am
wilkus ichabot Pewnie dostaniesz tuż przed otwarciem serwera. A ja akurat w sobotę mam odrabianie któregoś tam listopada w szkole +_+ Mam nadzieję, że jak wróce to jeszcze serwery będą burning_eyes bylabym bardzo rada xd oioi *glaszcze* a o ktorej to ma byc? sweatdrop 6 pm friday ich czasu, czyli wychodzi w sobotę w godziniach porannych u nas biggrin Proszę. Z tego wynika, że jest 15 godzin róznicy O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 11:41 am
er.. mi wyszlo 9 xd chybaze zegarek mam kaprawy.... nic to,. bedzie trzeba wstac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 12:01 pm
ja w sobotę i niedzielę mam studia. i chłopaka w domu. więc na gaję nawet nie zajrzę confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 12:23 pm
wilkus er.. mi wyszlo 9 xd chybaze zegarek mam kaprawy.... nic to,. bedzie trzeba wstac. Dobrze, dobrze, ja policzyłem odwrotnie. rofl pirate edit: czyli wychodzi, że zacznie się o 3 w nocy naszego czasu ninja ZebraDeath ja w sobotę i niedzielę mam studia. i chłopaka w domu. więc na gaję nawet nie zajrzę confused Mam podobny problem do Ciebie... (Nie, nie przychodzi do mnie chłopak w sobotę, ale też nie wiem czy zdążę na serwer xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 12:38 pm
osz, a ja dostalam od admina. ale zem sie zdziwila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 1:40 pm
mam jedno zaproszenie do rozdania, kto chce, kto chce? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 11:15 pm
wilkus er.. mi wyszlo 9 xd chybaze zegarek mam kaprawy.... nic to,. bedzie trzeba wstac. chyba obu dobrze wyszło, a mi źle.albo 9 do przodu, albo 15 do tyłu. mmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 6:51 am
Daedhel mam jedno zaproszenie do rozdania, kto chce, kto chce? xd mogiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|