|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 8:41 am
no tak, w takich sytuacjach to nabiera sensu... pod warunkiem, że na pogotowiu znają kolory bransoletek i nikt nie nosi ich ot tak, dla hecy. Bo wtedy jak zasłabnie, może się znaleźć w sporych kłopotach, gdy zaserwują mu leki odpowiednie tylko w przypadku danej choroby... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 9:44 am
...sam pomysl z chorobami wydaje sie byc co najmniej dobry.... ale wlasnie miedzy innymi przez takich inteligentow, ktorzy wypisuja takie brednie, jak autor przytoczonego przez Kazmiego artykulu calosc traci na sensie a pustenastolatki maja radoche *lii*>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 6:32 am
wczoraj na Eska Rock gość jak papuga powtarzał plotę o bransoletkach dla nastolatek słowo w słowo za Faktem... zaraz, nie. Dorzucił kilka kolorów i ich zastosowań od siebie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 10:11 am
i rozumiem, ze jaj sobie nie robil..... gonk kurcze, z drugiej strony... moze i my kiedys odwalilismy cos takiego bezwiednie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 10:50 am
tak, pewnie założyłaś pomarańczowe majtki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:29 pm
ja jestem w wiecznej zalobie xd z rzadka mam na sobie cokolwiek nieczarnego [zdazaja sie brazowe spodnie 3nodding ] wiec to chyba nie to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 12:39 pm
ZebraDeath różowa jest dla ludzi którzy należą do stowarzyszeń leczenia/zabiegania rakowi piersi, jasno-fioletowe - raka szyjki macicy, a czarny z białym (dwie) ma wydźwięk anty-rasistowski. między innymi oczywiście. a ten artykuł to jakaś żenada... rolleyes białe z czerwonym paskiem przez srodek i napisem "wolna białoruś" tysz jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 1:25 pm
Ja słyszałam tylko o "nieśmiertelnikach" noszonych przez osoby po przeszczepie i widziałam w Empiku takie niby breloki z gumy z grupą krwi. Nawet bym chyba może kupiła, ale... nie wiem jaką mam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 11, 2008 9:25 am
wilkus ja jestem w wiecznej zalobie xd z rzadka mam na sobie cokolwiek nieczarnego [zdazaja sie brazowe spodnie 3nodding ] wiec to chyba nie to xd
łoch, brązowe spodnie! nie żartuj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 6:27 am
Yajo Ja słyszałam tylko o "nieśmiertelnikach" noszonych przez osoby po przeszczepie i widziałam w Empiku takie niby breloki z gumy z grupą krwi. Nawet bym chyba może kupiła, ale... nie wiem jaką mam xD to bardzo niedobrze, zrób sobie badanie! ja mam B+ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 1:40 pm
Yajo Ja słyszałam tylko o "nieśmiertelnikach" noszonych przez osoby po przeszczepie i widziałam w Empiku takie niby breloki z gumy z grupą krwi. Nawet bym chyba może kupiła, ale... nie wiem jaką mam xD Nawet jakbyś ją nosiła to podobno lekarze i tak nie mogą temu ufać jak trafisz nagle na pogotowie. (tak się wypowiadał ktoś w TV)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 2:45 pm
Lopatka Yajo Ja słyszałam tylko o "nieśmiertelnikach" noszonych przez osoby po przeszczepie i widziałam w Empiku takie niby breloki z gumy z grupą krwi. Nawet bym chyba może kupiła, ale... nie wiem jaką mam xD Nawet jakbyś ją nosiła to podobno lekarze i tak nie mogą temu ufać jak trafisz nagle na pogotowie. (tak się wypowiadał ktoś w TV) ano, te plakietki to raczej akcja charytatywna... ja mam 0 +, a moj chlopak ma 0- P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 2:41 pm
Dupa czy oni by zaufali plakietce. Czy ja mogłabym im zaufać, o! ZebraDeath Yajo Ja słyszałam tylko o "nieśmiertelnikach" noszonych przez osoby po przeszczepie i widziałam w Empiku takie niby breloki z gumy z grupą krwi. Nawet bym chyba może kupiła, ale... nie wiem jaką mam xD to bardzo niedobrze, zrób sobie badanie! ja mam B+ 3nodding W sumie to chyba w metryce siakiejś powinno być... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 21, 2008 3:00 am
Yajo Dupa czy oni by zaufali plakietce. Czy ja mogłabym im zaufać, o! ZebraDeath Yajo Ja słyszałam tylko o "nieśmiertelnikach" noszonych przez osoby po przeszczepie i widziałam w Empiku takie niby breloki z gumy z grupą krwi. Nawet bym chyba może kupiła, ale... nie wiem jaką mam xD to bardzo niedobrze, zrób sobie badanie! ja mam B+ 3nodding W sumie to chyba w metryce siakiejś powinno być... dramallama zaraz po urodzeniu twoja mama powinna poprosić o takie badanie... ale nie kazda tak robi. Poprostu przy następnym pobieraniu krwi na jakies badania popros aby ci sprawdzili to tylko dodatkowe pare złotych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|