Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Nasza klasa. Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Nasza klasa jest:
  złaaaa
  dobra
View Results

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Sat Aug 30, 2008 12:04 pm

Kasmizar
Myślę, że to i bez NK sie udało.

http://nasza-klasa.pl/profile/5982617

A tutaj macie Kasmizara

chyba zły link skoro moje własne konto mi się włącza ;p
PostPosted: Sat Aug 30, 2008 12:54 pm

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ajsza

PostPosted: Sat Aug 30, 2008 1:04 pm

nk jest nawet spoko. w koncu mam kontakt z swoja przyjaciolka z podstawowki smile

i tutaj dla chetnych moje knto smile
Moj profil smile
PostPosted: Sat Aug 30, 2008 3:02 pm

Ajsza
nk jest nawet spoko. w koncu mam kontakt z swoja przyjaciolka z podstawowki smile

Moj profil smile
to cie pani moderator w nagrode doda

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Yajo

PostPosted: Sat Aug 30, 2008 3:10 pm

ILikeGreenChickenLegs
Daedhel
a ja mam tak, że na naszej klasie zapisane jest odpowiednio: klasa z podstawówki 20 osób, klasa z gimnazjum 27 osób (+2 osoby w gościach, które też były w tej klasie), klasa z liceum 24 osoby. Mnie w żadnej nie znajdziecie. mrgreen Aż mnie po prostu zadziwia ta powszechna mobilizacja, która sprawia, że tylu ludzi się tam zapisuje. Mój Tato miał nawet parę miesięcy temu zjazd swojej klasy, nie wiem czy licealnej, czy z podstawówki. rolleyes

Ja byłem w trzech podstawówkach, i tylko w tej ostatniej normalne ludzie były mad d.
A moi rodzice ciągle spotykają się ze swoją klasą.
Czyli maamy częściej chate wolną:mrgreeen:
ja ostatnio spotkałam się z koleżanką, z którą chyba ponad pół roku się nie widziałam i poszłyśmy do meksykańskiej restauracji cos przekąsić i się obadac - ananasy zapiekane w cieście. Ananasy! Zapiekane! W! Cieście! jakie to było cholernie dobre. Za słodkie, ale! Tak! Cholernie! Dobre exclaim heart - i przyszło trochę ludzi między 40 a 50, no i to było takie niby klasowe spotkanie własnie... To było straszne, ja tak nie chcę w przyszłości >.<
PostPosted: Sun Aug 31, 2008 2:16 am

moj ojciec mial okres fascynacji nk, wkrecil matke, ona poszl na spotkanie klasowe i wrocila wcieta do domu, co jej sie nie zdarzylo dotad nigdy, ojciec zas musial jechac az do sulejowka i spotkal tylko trzy baby ze swojej klasy.

ja tam niedawno sie widzialam z tymi dupami wszystkimi, jestem za mloda, by sie jarac czyms takim - mimo wszystko podziwiam, ile kolezanek z podstawowki juz ma dzieci (a kolejna w ciazy!), moze za 10 lat...

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Aug 31, 2008 4:51 am

Yajo
ILikeGreenChickenLegs
Daedhel
a ja mam tak, że na naszej klasie zapisane jest odpowiednio: klasa z podstawówki 20 osób, klasa z gimnazjum 27 osób (+2 osoby w gościach, które też były w tej klasie), klasa z liceum 24 osoby. Mnie w żadnej nie znajdziecie. mrgreen Aż mnie po prostu zadziwia ta powszechna mobilizacja, która sprawia, że tylu ludzi się tam zapisuje. Mój Tato miał nawet parę miesięcy temu zjazd swojej klasy, nie wiem czy licealnej, czy z podstawówki. rolleyes

Ja byłem w trzech podstawówkach, i tylko w tej ostatniej normalne ludzie były mad d.
A moi rodzice ciągle spotykają się ze swoją klasą.
Czyli maamy częściej chate wolną:mrgreeen:
ja ostatnio spotkałam się z koleżanką, z którą chyba ponad pół roku się nie widziałam i poszłyśmy do meksykańskiej restauracji cos przekąsić i się obadac - ananasy zapiekane w cieście. Ananasy! Zapiekane! W! Cieście! jakie to było cholernie dobre. Za słodkie, ale! Tak! Cholernie! Dobre exclaim heart - i przyszło trochę ludzi między 40 a 50, no i to było takie niby klasowe spotkanie własnie... To było straszne, ja tak nie chcę w przyszłości >.<
łysi, pomarszczeni, tłuści... rolleyes

ja tam nie widzę powodu, by odgrzebywać stare znajomości z bądź co bądź mniej lub bardziej przypadkowymi grupami ludzi. Co innego, jak jakieś konkretne osoby się darzyło szczególną sympatią. Ale taka masówka to już dla mnie przesada. To tak, jakbym się wychlipać nie mogła, że to się już skończyło i zżerała mnie chorobliwa ciekawość, co też u tamtych ludzi w życiu się porobiło. Ani jedno, ani drugie, dziękuję pięknie. xp
PostPosted: Sun Aug 31, 2008 8:36 am

Baranina
Ajsza

Moj profil smile
to cie pani moderator w nagrode doda

za odwage? smile

Ajsza

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sun Aug 31, 2008 12:51 pm

Widzisz, to ze skrytej fascynacji twoja osobą 4laugh

http://nasza-klasa.pl/profile/922124 Błąd naprawiony
PostPosted: Tue Sep 09, 2008 10:25 am

http://nasza-klasa.pl/profile/2466468

A ja uwazam, ze nasza-klasa sie przydaje. Jeszcze nie zaczelam studiow, a juz z babsztylami z roku umawiamy sie na picie;]

Justinka

Martinespl

PostPosted: Thu Sep 18, 2008 1:05 pm

Kurcze no właśnie, mam w znajomych koło 100 osób, korzystając z naszej-klasy utrzymuje kontakt z paroma z którymi i tak rozmawiam przez komunikator. No ale za to mogę sobie pooglądać zdjęcia innych i czegoś im tam pozazdrościć. A co do starych znajomości no to właśnie dużo się pozmieniało i nawet nie ma o czym rozmawiać. Jednak chyba jak się nie jest na bieżąco to to wszystko jakoś tak ucieka, no albo naprawdę trzeba być dobrymi kumplami i nie jedno razem przeżyć to wtedy jest chociaż co razem po wspominać. Więc jak to śpiewa Chylińska:

Tam gdzie był mój rodzinny dom
W pustych ścianach wieje tylko wiatr
Dawno tam przyjaciół nie ma już
Ślepy los pogonił wszystkich w świat

Toczy koła czas
Zmienia wszystko tu
PostPosted: Wed Sep 24, 2008 10:12 am

Martinespl
Kurcze no właśnie, mam w znajomych koło 100 osób, korzystając z naszej-klasy utrzymuje kontakt z paroma z którymi i tak rozmawiam przez komunikator. No ale za to mogę sobie pooglądać zdjęcia innych i czegoś im tam pozazdrościć. A co do starych znajomości no to właśnie dużo się pozmieniało i nawet nie ma o czym rozmawiać. Jednak chyba jak się nie jest na bieżąco to to wszystko jakoś tak ucieka, no albo naprawdę trzeba być dobrymi kumplami i nie jedno razem przeżyć to wtedy jest chociaż co razem po wspominać. Więc jak to śpiewa Chylińska:

Tam gdzie był mój rodzinny dom
W pustych ścianach wieje tylko wiatr
Dawno tam przyjaciół nie ma już
Ślepy los pogonił wszystkich w świat

Toczy koła czas
Zmienia wszystko tu
biedny mały sentymentalny Marcinek razz

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Sep 24, 2008 10:27 am

Mój profil xd

Zalogowałem się, i trochę takie szitowe mi się to wszystko wydaje. Na pewno może się komuś taka stronka przydać, ale mnie za bardzo nie interesuje
PostPosted: Wed Sep 24, 2008 10:32 am

ichabot
Mój profil xd

Zalogowałem się, i trochę takie szitowe mi się to wszystko wydaje. Na pewno może się komuś taka stronka przydać, ale mnie za bardzo nie interesuje
taa... następny co pokazuje ptaszki .. no co was na te ornitologie tak naszło

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Sep 24, 2008 11:08 am

Baranina
ichabot
Mój profil xd

taa... następny co pokazuje ptaszki .. no co was na te ornitologie tak naszło

Ja lubię mojego gołębie! xd
Ktoś ma jeszcze hodowlę? Kto? xp

Edit: Rzeczywiście, jeszcze Gem_ma mrgreen
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items