|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 12:04 pm
chyba zły link skoro moje własne konto mi się włącza ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 12:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 1:04 pm
nk jest nawet spoko. w koncu mam kontakt z swoja przyjaciolka z podstawowki smile i tutaj dla chetnych moje knto smile Moj profil smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 3:02 pm
Ajsza nk jest nawet spoko. w koncu mam kontakt z swoja przyjaciolka z podstawowki smile i tutaj dla chetnych moje knto smile Moj profil smile to cie pani moderator w nagrode doda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 30, 2008 3:10 pm
ILikeGreenChickenLegs Daedhel a ja mam tak, że na naszej klasie zapisane jest odpowiednio: klasa z podstawówki 20 osób, klasa z gimnazjum 27 osób (+2 osoby w gościach, które też były w tej klasie), klasa z liceum 24 osoby. Mnie w żadnej nie znajdziecie. mrgreen Aż mnie po prostu zadziwia ta powszechna mobilizacja, która sprawia, że tylu ludzi się tam zapisuje. Mój Tato miał nawet parę miesięcy temu zjazd swojej klasy, nie wiem czy licealnej, czy z podstawówki. rolleyes
Ja byłem w trzech podstawówkach, i tylko w tej ostatniej normalne ludzie były mad d. A moi rodzice ciągle spotykają się ze swoją klasą. Czyli maamy częściej chate wolną:mrgreeen:
ja ostatnio spotkałam się z koleżanką, z którą chyba ponad pół roku się nie widziałam i poszłyśmy do meksykańskiej restauracji cos przekąsić i się obadac - ananasy zapiekane w cieście. Ananasy! Zapiekane! W! Cieście! jakie to było cholernie dobre. Za słodkie, ale! Tak! Cholernie! Dobre exclaim heart - i przyszło trochę ludzi między 40 a 50, no i to było takie niby klasowe spotkanie własnie... To było straszne, ja tak nie chcę w przyszłości >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 2:16 am
moj ojciec mial okres fascynacji nk, wkrecil matke, ona poszl na spotkanie klasowe i wrocila wcieta do domu, co jej sie nie zdarzylo dotad nigdy, ojciec zas musial jechac az do sulejowka i spotkal tylko trzy baby ze swojej klasy.
ja tam niedawno sie widzialam z tymi dupami wszystkimi, jestem za mloda, by sie jarac czyms takim - mimo wszystko podziwiam, ile kolezanek z podstawowki juz ma dzieci (a kolejna w ciazy!), moze za 10 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 4:51 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs Daedhel a ja mam tak, że na naszej klasie zapisane jest odpowiednio: klasa z podstawówki 20 osób, klasa z gimnazjum 27 osób (+2 osoby w gościach, które też były w tej klasie), klasa z liceum 24 osoby. Mnie w żadnej nie znajdziecie. mrgreen Aż mnie po prostu zadziwia ta powszechna mobilizacja, która sprawia, że tylu ludzi się tam zapisuje. Mój Tato miał nawet parę miesięcy temu zjazd swojej klasy, nie wiem czy licealnej, czy z podstawówki. rolleyes
Ja byłem w trzech podstawówkach, i tylko w tej ostatniej normalne ludzie były mad d. A moi rodzice ciągle spotykają się ze swoją klasą. Czyli maamy częściej chate wolną:mrgreeen:
ja ostatnio spotkałam się z koleżanką, z którą chyba ponad pół roku się nie widziałam i poszłyśmy do meksykańskiej restauracji cos przekąsić i się obadac - ananasy zapiekane w cieście. Ananasy! Zapiekane! W! Cieście! jakie to było cholernie dobre. Za słodkie, ale! Tak! Cholernie! Dobre exclaim heart - i przyszło trochę ludzi między 40 a 50, no i to było takie niby klasowe spotkanie własnie... To było straszne, ja tak nie chcę w przyszłości >.< łysi, pomarszczeni, tłuści... rolleyes ja tam nie widzę powodu, by odgrzebywać stare znajomości z bądź co bądź mniej lub bardziej przypadkowymi grupami ludzi. Co innego, jak jakieś konkretne osoby się darzyło szczególną sympatią. Ale taka masówka to już dla mnie przesada. To tak, jakbym się wychlipać nie mogła, że to się już skończyło i zżerała mnie chorobliwa ciekawość, co też u tamtych ludzi w życiu się porobiło. Ani jedno, ani drugie, dziękuję pięknie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 8:36 am
Baranina Ajsza nk jest nawet spoko. w koncu mam kontakt z swoja przyjaciolka z podstawowki smile i tutaj dla chetnych moje knto smile Moj profil smile to cie pani moderator w nagrode doda za odwage? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 1:05 pm
Kurcze no właśnie, mam w znajomych koło 100 osób, korzystając z naszej-klasy utrzymuje kontakt z paroma z którymi i tak rozmawiam przez komunikator. No ale za to mogę sobie pooglądać zdjęcia innych i czegoś im tam pozazdrościć. A co do starych znajomości no to właśnie dużo się pozmieniało i nawet nie ma o czym rozmawiać. Jednak chyba jak się nie jest na bieżąco to to wszystko jakoś tak ucieka, no albo naprawdę trzeba być dobrymi kumplami i nie jedno razem przeżyć to wtedy jest chociaż co razem po wspominać. Więc jak to śpiewa Chylińska:
Tam gdzie był mój rodzinny dom W pustych ścianach wieje tylko wiatr Dawno tam przyjaciół nie ma już Ślepy los pogonił wszystkich w świat
Toczy koła czas Zmienia wszystko tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 10:12 am
Martinespl Kurcze no właśnie, mam w znajomych koło 100 osób, korzystając z naszej-klasy utrzymuje kontakt z paroma z którymi i tak rozmawiam przez komunikator. No ale za to mogę sobie pooglądać zdjęcia innych i czegoś im tam pozazdrościć. A co do starych znajomości no to właśnie dużo się pozmieniało i nawet nie ma o czym rozmawiać. Jednak chyba jak się nie jest na bieżąco to to wszystko jakoś tak ucieka, no albo naprawdę trzeba być dobrymi kumplami i nie jedno razem przeżyć to wtedy jest chociaż co razem po wspominać. Więc jak to śpiewa Chylińska: Tam gdzie był mój rodzinny dom W pustych ścianach wieje tylko wiatr Dawno tam przyjaciół nie ma już Ślepy los pogonił wszystkich w świat Toczy koła czas Zmienia wszystko tu biedny mały sentymentalny Marcinek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 10:27 am
Mój profil xd Zalogowałem się, i trochę takie szitowe mi się to wszystko wydaje. Na pewno może się komuś taka stronka przydać, ale mnie za bardzo nie interesuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 10:32 am
ichabot Mój profil xd Zalogowałem się, i trochę takie szitowe mi się to wszystko wydaje. Na pewno może się komuś taka stronka przydać, ale mnie za bardzo nie interesuje taa... następny co pokazuje ptaszki .. no co was na te ornitologie tak naszło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 11:08 am
Baranina ichabot Mój profil xd Zalogowałem się, i trochę takie szitowe mi się to wszystko wydaje. Na pewno może się komuś taka stronka przydać, ale mnie za bardzo nie interesuje taa... następny co pokazuje ptaszki .. no co was na te ornitologie tak naszło Ja lubię mojego gołębie! xd Ktoś ma jeszcze hodowlę? Kto? xp Edit: Rzeczywiście, jeszcze Gem_ma mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|