|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 3:21 am
Daedhel ichabot Daedhel ILikeGreenChickenLegs A ja się bardziej boję battle system, niż cieszę się z tego powodu. już się boisz łomotu, jaki Ci tam sprawię, Wnusiu? heart rofl rofl rofl To ja w takim razie idę expić z babcią!! xD spoko, jeśli nie masz nic przeciwko kompletnemu laikowi w drużynie. xd *babcia wydobywa z piekarnika tackę ze specjalnymi ciasteczkami nadziewanymi prochem armatnim* cool Z takim arsenałem cheat-owych broni będziemy mieli wypasiony ekwipunek po godzinie xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:01 am
ichabot Daedhel ichabot Daedhel ILikeGreenChickenLegs A ja się bardziej boję battle system, niż cieszę się z tego powodu. już się boisz łomotu, jaki Ci tam sprawię, Wnusiu? heart rofl rofl rofl To ja w takim razie idę expić z babcią!! xD spoko, jeśli nie masz nic przeciwko kompletnemu laikowi w drużynie. xd *babcia wydobywa z piekarnika tackę ze specjalnymi ciasteczkami nadziewanymi prochem armatnim* cool Z takim arsenałem cheat-owych broni będziemy mieli wypasiony ekwipunek po godzinie xDD Hm, ja też chcę! A myślałem o tym, że "prawdziwa" Gaia stanie się już przeżytkiem. Nikt nie będzie grał w Gry, postował na Forumach... Przetrwają tylko gildie i handel. I awatarki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:30 am
ILikeGreenChickenLegs ichabot Daedhel ichabot Daedhel ILikeGreenChickenLegs A ja się bardziej boję battle system, niż cieszę się z tego powodu. już się boisz łomotu, jaki Ci tam sprawię, Wnusiu? heart rofl rofl rofl To ja w takim razie idę expić z babcią!! xD spoko, jeśli nie masz nic przeciwko kompletnemu laikowi w drużynie. xd *babcia wydobywa z piekarnika tackę ze specjalnymi ciasteczkami nadziewanymi prochem armatnim* cool Z takim arsenałem cheat-owych broni będziemy mieli wypasiony ekwipunek po godzinie xDD Hm, ja też chcę! A myślałem o tym, że "prawdziwa" Gaia stanie się już przeżytkiem. Nikt nie będzie grał w Gry, postował na Forumach... Przetrwają tylko gildie i handel. I awatarki. Przetrwają najsilniejsi xd Forum przetrwa, tylko że częściej będzie się pisało o grze. Zobaczymy jak będą się trzymać eventy poza-mmorpg-owe na Gai. Teraz przecież to forum zamiera jak nie ma żadnego eventa lub nie pojawiają się żadne mc/evolution. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 1:07 pm
ale w sumie to by było dziwne, jeśli jedno z pierwszych forów internetowych w historii zostałoby wyparte przez taką grę... ja myślę, że na pewien czas rzeczywiście wszystko zamrze, ale potem gra się upowszedni i przestanie tak przyciągać. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 20, 2008 1:48 pm
Gaia jest jednym z pierwszych forów internetowych? uuuu..... nie wiedziałem, że biorę udział w historii biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 3:07 am
Jeszcze ludzie będą rejestrowali się wyłącznie dla gry i będą zajmowali miejsce tym starszym, zasłużonym użytkownikom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 6:33 am
ILikeGreenChickenLegs Jeszcze ludzie będą rejestrowali się wyłącznie dla gry i będą zajmowali miejsce tym starszym, zasłużonym użytkownikom. pesymista jeden. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 10:52 am
Oczywiście pomijamy fakt zapchanych serwerów, wieszania się, wylogowywania i zawsze u każdego dzialającego flasha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 1:05 pm
no Yajko, to dopiero było pesymistyczne xd
eeee tam, damy radę. pokażemy tym bucom, kto tu rządzi twisted kapitan Zebra dołącza do drrrrrużyny! pirate pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 4:05 pm
Tia... Ale to i tak pewnie peła parą ruszy za jeszcze wieeeleee czasu i na pewno beda dośc powoli usuwac błędy, bo jak na razie to są skupieni tylko na zasysaniu kasy od ludzi... Chyba że zomgowania będzie tez miała jakies płatne opcje, tia, prawdopodobne. Amerykanie maja w genach przeliczanie wszystkiego na dolce xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 22, 2008 7:01 pm
3:57 czasu środkowoeuropejskiego
Powiadamiam szanownych obywateli o pojawieniu się trailera Zomg!!! Ściągnąłem program i oglądam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 3:02 am
*pełen zachwyt* crying na mojej kochanej Gai takie cóś! crying
najgorsze, że launchtime wybrali na wrzesień, kiedy akurat będę się zmagać z zupełnie nową rzeczywistością w Glasgow. stare Nie wiem, czy dam radę wtedy wchodzić.
To co? Zakładamy polską klano-sektę dokarmianą babciną upiorną kuchnią? twisted Trzeba nam wymyślić jakąś nazwę. Hmmm... ja proponuję Skarpetkopierogi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 4:46 am
A może "Secret professional association of the Knights of NI!" xDDDD Albo coś prostszego np. "Dark n' evil", "Polish extreme masters", "P(r)oland" rofl rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 9:16 am
a może Kampania Przeciw Cholesterolowi i Mleku w Tubkach? xd Nie wiem, przychodzą mi do głowy same kretyńskie pomysły... (jak zwykle). Ale optowałabym za czymś śmiesznym i/albo niepowtarzalnym. 3nodding Czymś, co podkreślałoby wyjątkowość naszej społeczności i stanowiłoby ostrzeżenie przeciw zaparciom. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 9:46 am
a ja nie obejrzę trailera. bo chcą znowu, byśmy sobie robili nadzieję.
a poza tym: kiedy zazyczaj wychodzą trailery do gier? 1 miesiąc przed premierą, czy trochę wcześniej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|