|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 12:53 am
dzię ku je my, dzię ku je my całym sercem, z całych sił. dzię ku je my, dzię ku je my za przeżycie miłych chwil. czasem w życiu brakuje tego słowa - dziękuję, co pomaga i tobie i mnie. my dziś chcemy najpiękniej, najradośniej, najwdzięczniej podziękować za miłe chwile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:23 am
Moze zrobmi, jakis dowcip, tak zeby Baraninka sie zdziwila i zeby bylo smiesznie. Ja proponuje pisac tytuly topikow w spak, znaczy sie od tylu, tylko bez glupich skojarzen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:26 am
Dobre, tylko ciekawe, czy pojawi się do tego czasu wystarczająco dużo topików, żeby wywołać zaskoczenie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:27 am
to sie z edytujeee (zaciesza bo może to zrobic) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 11:32 am
Powróciłam. Co by tu powiedzieć.. hmm.. chyba tylko ty e ze było w uj ciężkiej pracy i nie wiele czasu na odpoczynek.. ale za to jestem brązowa jak za przeproszeniem gówno. I mam niezłe muskulaturę oraz zdobyłam umiejętność przenoszenia 150kg człowieka bez uszkodzenia swojego i cudzego kręgosłupa Całej katordze przyświecał ten hit http://pl.youtube.com/watch?v=e3CkAomgPU8&feature=relatedfoty dostepne na naszej klasie A byliście grzeczni? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 2:47 pm
Grzeczniejsi niż zwykle nawet. mrgreen
hmm.... a gdzie ty byłaś??! Myślałem, że jedziesz gdzieś wypocząć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 8:29 am
ichabot Grzeczniejsi niż zwykle nawet. mrgreen hmm.... a gdzie ty byłaś??! Myślałem, że jedziesz gdzieś wypocząć xd Na praktykach. Zajmowałam sie niepełnosprawnymi. Mimo wszystko było fajnie i nauczyłam sie troche pływac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 28, 2008 10:31 am
Baranina ichabot Grzeczniejsi niż zwykle nawet. mrgreen hmm.... a gdzie ty byłaś??! Myślałem, że jedziesz gdzieś wypocząć xd Na praktykach. Zajmowałam sie niepełnosprawnymi. Mimo wszystko było fajnie i nauczyłam sie troche pływac razz Zawsze jakiś plus xD Ja pływać też "trochę" umiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|