Welcome to Gaia! ::

Marketplace and Trading will be back very shortly!

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply smietnik / archiwum
plan budynku gildii i meliny / regulamin planu !!! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 22 23 24 25 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 5:57 am

Sayokun
hamak gotowy

dzieki bardzo smile
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 6:09 am

A ja moge prosić o swój własny, ciemnogranatowy fotelik? ^^ byłbym zobowiązany ^^

Geralt_Bialy_Wilk

MoonInverse

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:12 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:16 am

[ Message temporarily off-line ]

Sayokun

MoonInverse

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:32 am

Niaf. Nareszcie wszystko wiem. A jeśli nie wszystko, to przynajmniej to, co mi było potrzebne XD
Proszę o pokój nr 19(obok mojego braciszka ^___^)
No i... Hmm... No... Zastanówmy się... Piisio ma hamak... W ogródku... To ja chcem tasas jakiś... Bo na wsi mam taras i mi się na nim fajnie moknie w czasie deszczu jak książkę czytam XD Da się to zrobić...?
A jak siem nie da... To... To Mooni chce mieć gdzieś tam w tym wszystkim księgarnie z mangami xd
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:35 am

pokoik i taras da się zrobiś

ale księgarnie możesz założyć u siebie w pokoju

Sayokun

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 7:38 am

poprosze pokój z numerem 157 i jak możesz, to dopisz (nie wchodzić bez pozowlenia!) razz
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 8:00 am

proponuje skasowac TV i dać wielki ekran i kino domowe ale ekran nie od zestwau tylko WIELKI

Urumi Kanzakii

Geralt_Bialy_Wilk

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 8:19 am

a ja mam pomysł kompletnie z innej beczki... ten budynek z godziny na godzine się rozrasta... może by tak zamiast budynku, zrobić małe miasteczko? ;] każdy by miał domek... itd razz
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 8:27 am

Geralt_Bialy_Wilk
a ja mam pomysł kompletnie z innej beczki... ten budynek z godziny na godzine się rozrasta... może by tak zamiast budynku, zrobić małe miasteczko? ;] każdy by miał domek... itd razz

Fainy pomysł ale troche pracochłonny

Urumi Kanzakii

Akiko Tamashii

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 8:55 am

haha ^^ fajnie....miasteczko....jeszcze fajniej ^^
kurcze redface pamietam ze ja sie zgodzilam zeby narysowac nasz domek i o tym zapomnialam sweatdrop ehh....ale i tak architeknem nie zostane bo cos takiego mnie strasznie meczy ^^" juz teraz musze jakis plan zrobic mieszkania bo remoncik bedzie i teraz mnie tatus gania sweatdrop
nyo ale widze ze juz mamy domeczek *^^*....ale nie widze w nim mojej szafy! i duzego lozka!!! i baru nie ma crying !!!
Sayokun!!!
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 9:00 am

Danii
Geralt_Bialy_Wilk

pomysł raczej na przyszłość... i lepszym pomysłem byłoby umieszczenie linku, a nie rysunku, z racji, że takie miasteczko będzie raczej... spore ;] ale jeśli ma się powieść, wstępne prace trzeba zacząć już teraz smile

Jeśli Say nie chce, albo nie ma czasu, mogę spróbować... ale niczego nie obiecuję XDDD

Geralt_Bialy_Wilk

Sayokun

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 9:02 am

Geralt_Bialy_Wilk
Danii
Geralt_Bialy_Wilk

pomysł raczej na przyszłość... i lepszym pomysłem byłoby umieszczenie linku, a nie rysunku, z racji, że takie miasteczko będzie raczej... spore ;] ale jeśli ma się powieść, wstępne prace trzeba zacząć już teraz smile

Jeśli Say nie chce, albo nie ma czasu, mogę spróbować... ale niczego nie obiecuję XDDD

say nie chce

prubój
PostPosted: Thu Aug 05, 2004 9:06 am

Sayokun
Geralt_Bialy_Wilk
Danii
Geralt_Bialy_Wilk

say nie chce

prubój

dobra, jeszcze dziś wieczorem się tym zajmę... powstaną podstawy, a potem się będzie dodawało smile jak znam życie, to każdy będzie chciał jakiś nietypowy domek, ale da się zrobić wink

Geralt_Bialy_Wilk

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Thu Aug 05, 2004 9:10 am

masz plusa za wspólne prysznice dla mnie i dla Cienia..i foteliki... stare
Reply
smietnik / archiwum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 22 23 24 25 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers