|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 6:12 am
Nem rossz ötlet, de én nem szeretek beöltözni. Szóval ha lesz ilyen, akkor se, csak nem lesz kötelező.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 6:18 am
Csak nem ... de én honnan a fenéből szerzek ilyen szemüveget meg ilyen csillogást? XD Max. csillogás nélkül. =D
Vagy ha a Dream avimat lessük akkor a füst lenne problémás. Amúgy van valakinek ilyen Naruto-s fejpántja, ha erre kerülne sor? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 6:38 am
Obilia Margit-sziget nekem/nekünk teljesen jó. Maci: most hétvégén lenne? Gyerekek, nézzétek meg az előző hozzászólások időpontjait.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 8:36 am
Molylepke Obilia Margit-sziget nekem/nekünk teljesen jó. Maci: most hétvégén lenne? Gyerekek, nézzétek meg az előző hozzászólások időpontjait.... sweatdrop Hát ... nem most 7végén, ez 2008-ban volt. =D De ha lenne NYÁRON talee, annak örülnék. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 5:07 am
Molylepke Obilia Margit-sziget nekem/nekünk teljesen jó. Maci: most hétvégén lenne? Gyerekek, nézzétek meg az előző hozzászólások időpontjait.... sweatdrop Jaa leesett. Azt hittem ez is új topik, bocsánat. De am nem lenne rossz egy Margit-szigeti tali (meg 1 ideig ott is dolgoztam).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 7:17 am
Nyuhh~ Van remény arra, hogy idén is lesz halloween-i beöltözős buli? Minden vágyam egy ilyenre elmenni emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 11:32 am
Hime_Yura Nyuhh~ Van remény arra, hogy idén is lesz halloween-i beöltözős buli? Minden vágyam egy ilyenre elmenni emo És jön az érdekes kérdés. KINEK NEM LENNE KEDVE MENNI?! Én nagyon is akarok már, hiszen vágyam az egyik Guild-Talira eljutni. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 3:09 pm
Jelenlegi álláspont:
-Maci nem akar több találkozót tartani otthon. -Napsival nem tudtam beszélni hetek óta. -Én meg pont leszarom.
edit: Azt hiszem, ez túl őszintére sikeredett. Hát, ez van. Megittam fél liter whiseky-t, mégis mi a rákot vártok?
És különben is, rájöttem, hogy: szarikamarika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 1:25 am
(Kenjük a whisky által beindított biokémiai folyamatokra!) Tehát. Jelenlegi gondolatmenet-vélemény turmixom a következő: Az offolós topikban felvetett lehetőséget jobban támogatom. Vagy alternatívat. Néhány lehetőség (+ hozzáfűzések): Szabadban: a régi margit-szigeti esős eset miatt nagy eséllyel le lenne szavazva. Malnál (lásd offolós topik): támogatom és nem nyúlunk a cicához (ugye többiek? 3nodding . ) Másnál: az adott illető személyen és a vele lakó embereken múlik. Nálunk (én és Xan): kicsi a valószínűsége, hogy minden családtag támogatná, valamint nagy esély a "ha lehet, nálunk inkább ne"-féle reakcióra sweatdrop Publlikus, lehetőleg fedett hely: ehhez "kupaktanács" kéne, kinek jó kinek nem, hol (megközelítés, találkozási pont, milyen típusú, mik ott a lehetőségek stb.
Kezdeti összegzés vége egyelőre...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2011 8:07 am
Én úgy látom inkább, hogy valamiért elment a kedvük a talik szervezésétől és/vagy mert egyéb elfoglaltsági, vagy más okai vannak. Ha nem megy, nem kell erőltetni! Na persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy többé nem érdekel, vagy ilyesmi, hanem a témát egyszerűen hagyni kell egyenlőre!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2011 2:13 pm
Xanvie Én úgy látom inkább, hogy valamiért elment a kedvük a talik szervezésétől és/vagy mert egyéb elfoglaltsági, vagy más okai vannak. Ha nem megy, nem kell erőltetni! Na persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy többé nem érdekel, vagy ilyesmi, hanem a témát egyszerűen hagyni kell egyenlőre! Inkább a döntéshozatalt nem kell ostorral megsürgetni... sweatdrop De akik támogatják és szívesen segítenek a szervezésben, azok nyilván nem erőltetik (és mások se).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 07, 2015 6:39 am
Sziasztok
gaia találkozót nem lesz? A mostani tavaszi conra megy valaki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2015 8:01 am
koumei sama Sziasztok gaia találkozót nem lesz? A mostani tavaszi conra megy valaki? Nincs tervezve általában össze szedjük magunkat valamennyire, de ha szeretnél akkor tervezd meg én szívesen benne vagyok. Con-ra általában állandóan Malreni-t és engem is meg lehet találni, de az aktívabb tagok közül bármelyikőjüket is, csak nem mindig. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2015 11:12 pm
Medvelaszlo koumei sama Sziasztok gaia találkozót nem lesz? A mostani tavaszi conra megy valaki? Nincs tervezve általában össze szedjük magunkat valamennyire, de ha szeretnél akkor tervezd meg én szívesen benne vagyok. Con-ra általában állandóan Malreni-t és engem is meg lehet találni, de az aktívabb tagok közül bármelyikőjüket is, csak nem mindig. 3nodding Úgy tudom, múltkor is Malhoz mentek, gyűltek páran (pl Molylepke), azt nem tudom, hogy egyidejűleg-e. Én ma valószínűleg nem megyek (bár kicsi esély lehet rá), de nyárra vagy őszre igyekszem behozni a "lemaradást".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|