Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Potions Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Rasa
  Centaur
  Czlowiek
  Wampir
  Imp
View Results

Mroovecka

PostPosted: Tue Jul 29, 2008 12:57 pm

jak prrzeczytałam o kaprawej mordzie to o mało z fotela nie spadłam xp
PostPosted: Tue Jul 29, 2008 1:07 pm

wilkus
ma zeby i bardziej kaprawa morde.

do Dae:
Bria the Second
Some skins were purposely made more expensive so they would be a bit rarer. I think the price is quite fair, especially as the potions will never be taken out of the shops. And as for imps, you are basically buying a super version of the angelic or nitemare headband which actually costs well over 30k.

Fleep
The potions will remain in the shops. They are consumable, meaning you use them once and they disappear. The skins that are already available will be cheap, and new ones will be cheap to reasonably-priced, and a couple of the most desired ones will be more expensive. Current grombies don't have to worry about permanently losing their grombiness thanks to a new potion we've made. Not all the skins will be released today, but most will. Zombies aren't making the first cut, but they'll come soon. Of the classic skins available: Human (in 5 different colors!), Zurg, Vampire.

link do tego ostatniego: http://www.gaiaonline.com/forum/compose/entry/new/42160127/?quote=34

jednak Fleep to moj guru tutaj o.O
a czy ten Fleep to ktoś z modów? Twój link był do post a reply, więc nie mogłam przejrzeć tego topica...

moje wnioski wyciągnęłam na podstawie tego, co było w annoucement:
"You better just avoid Skin Tyte entirely for the next few days."
to brzmi, jakby mieli je zniknąć po tych kilku dniach...
link do annoucement: http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/change-your-race-with-new-potions-on-sale-in-skin-tyte/t.42144907/ neutral

Carcassandra

Anxious Carpenter

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Jul 29, 2008 2:13 pm

Daedhel
a czy ten Fleep to ktoś z modów? Twój link był do post a reply, więc nie mogłam przejrzeć tego topica...

moje wnioski wyciągnęłam na podstawie tego, co było w annoucement:
"You better just avoid Skin Tyte entirely for the next few days."
to brzmi, jakby mieli je zniknąć po tych kilku dniach...
link do annoucement: http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/change-your-race-with-new-potions-on-sale-in-skin-tyte/t.42144907/ neutral

kurcze, przepraszam xd
tak, to developer.
http://www.gaiaonline.com/forum/site-feedback/are-the-potions-still-going-to-be-limited-edition/t.42160127_31/

ad. Mroovecka: 4laugh
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 3:59 am

Wampiry powinny być za co najmniej 100 k xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 4:41 am

Jesteście pewni, że te eliksirki znikną?
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 6:26 am

ichabot

mam nadzieje, ze nie bo zalezy mi na Impach a nie mam teraz kasy... Jak znikną, to ich przeklnę tak, że będą sikać mułem przez siedem pokoleń! o xp

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 6:30 am

Mroovecka
ichabot

mam nadzieje, ze nie bo zalezy mi na Impach a nie mam teraz kasy... Jak znikną, to ich przeklnę tak, że będą sikać mułem przez siedem pokoleń! o xp

Chcesz anielskiego impa teraz? Kupiłem go sobie właściwie dla zarobku, żeby sprzedać go wtedy, kiedy nie będzie dostępny w sklepach. Jeśli chcesz to mogę Ci go teraz dać, a ty później najwyżej zwrócisz mi kasę (albo eliksir, jeżeli będą dostępne) biggrin
PostPosted: Wed Jul 30, 2008 6:37 am

ichabot
Mroovecka
ichabot

Chcesz anielskiego impa teraz? Kupiłem go sobie właściwie dla zarobku, żeby sprzedać go wtedy, kiedy nie będzie dostępny w sklepach. Jeśli chcesz to mogę Ci go teraz dać, a ty później najwyżej zwrócisz mi kasę (albo eliksir, jeżeli będą dostępne) biggrin

ciekawe jak jak mi się trade zjeee... psiuło... nic do mnie nie dochodzi :/

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 5:21 am

ichabot
Mroovecka
ichabot

zastosowałam tę samą strategię, ale już wszystko sprzedałam, zanim się rynek nasyci i/lub wyjdą dark elf potions eek

NIECH MI KTOŚ POWIE, ŻE WYJDĄ! crying
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 10:26 am

powinny wyjsc.

czy tylko ja mam wrazenie, ze z gro-gain'a bedzie wilkolak? o.O [ja to chceeee!]

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 11:22 am

z czego...?
PostPosted: Thu Jul 31, 2008 12:37 pm

ZebraDeath
z czego...?
jeden z tych dwóch świeżutkich evolvów. Całkiem niewykluczone... *nagłe zainteresowanie* ninja

Carcassandra

Anxious Carpenter

Yajo

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 3:37 pm

Ale tam z tego jakaś (chyba) rośolinka wystaje... Ja tam nie wiem, oni ostatnio jakies dziwne pomysły mają talk2hand
A ten drow w wydaniu gajowym to jak niby by miał wyglądać? Jak dla mnie to po prostu zarzucą ciemną skóra o odcieniu, jakiego na Gai nie ma, długimi uszami i tyle. Przy drowach to nie ma co w wyglądzie jednak kombinować.
Ale te impy mają brzydkie nogi, a fu...
PostPosted: Fri Aug 01, 2008 4:40 am

hm, ja zem myslala, ze to wlos ....
nie mam pojecia, pewnie fioletowopurpurowocostam z odstajacymi uszami. mam nadzieje, ze nei bedzie drogie><
i zombie maja byc znowu? o.O
jest jakas zmiana przy nogach impow, bo cos nietak bylo..

wilkus
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Aug 01, 2008 5:22 am

kur... impowy potion staniał w skin tyte o 6k. Teraz kosztuje 24k.

Ja kupiłem za 30.... >.>
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas