|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 12:57 pm
jak prrzeczytałam o kaprawej mordzie to o mało z fotela nie spadłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 1:07 pm
wilkus ma zeby i bardziej kaprawa morde. do Dae: Bria the Second Some skins were purposely made more expensive so they would be a bit rarer. I think the price is quite fair, especially as the potions will never be taken out of the shops. And as for imps, you are basically buying a super version of the angelic or nitemare headband which actually costs well over 30k. Fleep The potions will remain in the shops. They are consumable, meaning you use them once and they disappear. The skins that are already available will be cheap, and new ones will be cheap to reasonably-priced, and a couple of the most desired ones will be more expensive. Current grombies don't have to worry about permanently losing their grombiness thanks to a new potion we've made. Not all the skins will be released today, but most will. Zombies aren't making the first cut, but they'll come soon. Of the classic skins available: Human (in 5 different colors!), Zurg, Vampire. link do tego ostatniego: http://www.gaiaonline.com/forum/compose/entry/new/42160127/?quote=34 jednak Fleep to moj guru tutaj o.O a czy ten Fleep to ktoś z modów? Twój link był do post a reply, więc nie mogłam przejrzeć tego topica... moje wnioski wyciągnęłam na podstawie tego, co było w annoucement: "You better just avoid Skin Tyte entirely for the next few days." to brzmi, jakby mieli je zniknąć po tych kilku dniach... link do annoucement: http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/change-your-race-with-new-potions-on-sale-in-skin-tyte/t.42144907/ neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 2:13 pm
Daedhel a czy ten Fleep to ktoś z modów? Twój link był do post a reply, więc nie mogłam przejrzeć tego topica... moje wnioski wyciągnęłam na podstawie tego, co było w annoucement: "You better just avoid Skin Tyte entirely for the next few days." to brzmi, jakby mieli je zniknąć po tych kilku dniach... link do annoucement: http://www.gaiaonline.com/forum/announcements/change-your-race-with-new-potions-on-sale-in-skin-tyte/t.42144907/ neutral kurcze, przepraszam xd tak, to developer. http://www.gaiaonline.com/forum/site-feedback/are-the-potions-still-going-to-be-limited-edition/t.42160127_31/ ad. Mroovecka: 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 3:59 am
Wampiry powinny być za co najmniej 100 k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 4:41 am
Jesteście pewni, że te eliksirki znikną?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:26 am
ichabot Jesteście pewni, że te eliksirki znikną? mam nadzieje, ze nie bo zalezy mi na Impach a nie mam teraz kasy... Jak znikną, to ich przeklnę tak, że będą sikać mułem przez siedem pokoleń! o xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:30 am
Mroovecka ichabot Jesteście pewni, że te eliksirki znikną? mam nadzieje, ze nie bo zalezy mi na Impach a nie mam teraz kasy... Jak znikną, to ich przeklnę tak, że będą sikać mułem przez siedem pokoleń! o xp Chcesz anielskiego impa teraz? Kupiłem go sobie właściwie dla zarobku, żeby sprzedać go wtedy, kiedy nie będzie dostępny w sklepach. Jeśli chcesz to mogę Ci go teraz dać, a ty później najwyżej zwrócisz mi kasę (albo eliksir, jeżeli będą dostępne) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 30, 2008 6:37 am
ichabot Mroovecka ichabot Jesteście pewni, że te eliksirki znikną? mam nadzieje, ze nie bo zalezy mi na Impach a nie mam teraz kasy... Jak znikną, to ich przeklnę tak, że będą sikać mułem przez siedem pokoleń! o xp Chcesz anielskiego impa teraz? Kupiłem go sobie właściwie dla zarobku, żeby sprzedać go wtedy, kiedy nie będzie dostępny w sklepach. Jeśli chcesz to mogę Ci go teraz dać, a ty później najwyżej zwrócisz mi kasę (albo eliksir, jeżeli będą dostępne) biggrin ciekawe jak jak mi się trade zjeee... psiuło... nic do mnie nie dochodzi :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 5:21 am
ichabot Mroovecka ichabot Jesteście pewni, że te eliksirki znikną? mam nadzieje, ze nie bo zalezy mi na Impach a nie mam teraz kasy... Jak znikną, to ich przeklnę tak, że będą sikać mułem przez siedem pokoleń! o xp Chcesz anielskiego impa teraz? Kupiłem go sobie właściwie dla zarobku, żeby sprzedać go wtedy, kiedy nie będzie dostępny w sklepach. Jeśli chcesz to mogę Ci go teraz dać, a ty później najwyżej zwrócisz mi kasę (albo eliksir, jeżeli będą dostępne) biggrin zastosowałam tę samą strategię, ale już wszystko sprzedałam, zanim się rynek nasyci i/lub wyjdą dark elf potions eek NIECH MI KTOŚ POWIE, ŻE WYJDĄ! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 10:26 am
powinny wyjsc.
czy tylko ja mam wrazenie, ze z gro-gain'a bedzie wilkolak? o.O [ja to chceeee!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 12:37 pm
jeden z tych dwóch świeżutkich evolvów. Całkiem niewykluczone... *nagłe zainteresowanie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 31, 2008 3:37 pm
Ale tam z tego jakaś (chyba) rośolinka wystaje... Ja tam nie wiem, oni ostatnio jakies dziwne pomysły mają talk2hand A ten drow w wydaniu gajowym to jak niby by miał wyglądać? Jak dla mnie to po prostu zarzucą ciemną skóra o odcieniu, jakiego na Gai nie ma, długimi uszami i tyle. Przy drowach to nie ma co w wyglądzie jednak kombinować. Ale te impy mają brzydkie nogi, a fu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 01, 2008 4:40 am
hm, ja zem myslala, ze to wlos .... nie mam pojecia, pewnie fioletowopurpurowocostam z odstajacymi uszami. mam nadzieje, ze nei bedzie drogie>< i zombie maja byc znowu? o.O jest jakas zmiana przy nogach impow, bo cos nietak bylo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 01, 2008 5:22 am
kur... impowy potion staniał w skin tyte o 6k. Teraz kosztuje 24k.
Ja kupiłem za 30.... >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|