|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:48 am
wilkus to by bylo co najmniej ozby!!!!! swoja droga ja chce juz battle system... i skore drowa! co nie? whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 9:30 am
hahahaha
cos w tym jest ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 9:41 am
chyba zem przypadkiem trafila xd bedziem wszyscy zli i mroczni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 10:04 am
Mroovecka ichabot z tymi trade'ami to ja zawsze mam kłopot. Ciągle coś się psuje i czasami moja kasa i itemy toną w przestrzeni między-trade'owej tak, że ani mój avek ich nie ma, ani osoba do której miały trafić evil ja tyż tak mam... od pewnego czasu jak przesyłam kasę, to ja ją tracę, i ten do kogo wysylam jej nie otrzymuje :/ i to jest wkurzające... :/ Dla mnie ponownie pojawiały się te trade'y, gdy jakaś inna osoba wysłała do mnie nowego. Spróbuj zrobić nowego między tobą, a twoim mułkiem. Może się pojawią wink wilkus chyba zem przypadkiem trafila xd bedziem wszyscy zli i mroczni. Jest taka inicjatywa na gai.Widziałem specjalny topic i arty dotyczące sprawy, choć przyznam że arty nie stały na wysokim poziomie. Wydaje mi się, że sam pomysł nie jest zły. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 10:39 am
daj linka do mhrrrrrrrrrrrocznego topica...o ile masz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 11:47 am
ichabot Mroovecka ichabot z tymi trade'ami to ja zawsze mam kłopot. Ciągle coś się psuje i czasami moja kasa i itemy toną w przestrzeni między-trade'owej tak, że ani mój avek ich nie ma, ani osoba do której miały trafić evil ja tyż tak mam... od pewnego czasu jak przesyłam kasę, to ja ją tracę, i ten do kogo wysylam jej nie otrzymuje :/ i to jest wkurzające... :/ Dla mnie ponownie pojawiały się te trade'y, gdy jakaś inna osoba wysłała do mnie nowego. Spróbuj zrobić nowego między tobą, a twoim mułkiem. Może się pojawią wink Niestety nie działa... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 12:34 pm
bank is currently disabled stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:16 pm
_b_u_r_a_k_ daj linka do mhrrrrrrrrrrrocznego topica...o ile masz ninja no właśnie nie mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:41 pm
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 11:43 pm
donoszę iż już działa blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 6:35 am
gifty znowu mi nie dzialaja...co za cholerstwo! emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 3:25 pm
A mi jest niedobrze i brzuszek mnie boli, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 2:48 am
ichabot _b_u_r_a_k_ daj linka do mhrrrrrrrrrrrocznego topica...o ile masz ninja no właśnie nie mam sweatdrop Twoje drowy buraku :XP:Znalazłem linka w topicu z urodzinami mrgreen edit: Nowe arty są zdecydowanie lepsze od tych pierwszych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 4:34 am
ano, ano... ozby, swoja droga. czemu zmienili date MCow? czyzby cos mialo sie dziac 15? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 5:43 am
wilkus ano, ano... ozby, swoja droga. czemu zmienili date MCow? czyzby cos mialo sie dziac 15? ninja O, nie wiedziałem :XP: Może rzeczywiście szykują coś specjalnego... (mmorpg? ) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|