Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
nudno Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

tez tak masz?
  tak.
  nie
View Results

Yajo

PostPosted: Sat Jul 05, 2008 2:37 pm

ja na sile sobie coś wyszykuję jeszcze do robienia na kompie czy coś do zobaczenia w necie,dgzie mnie dawno nie było, a mozna by, albo tak przy okazji w realu coś robię przy biureczku. Najczęsciej jem albo bazgruję moją nerwicą xd
PostPosted: Sat Jul 05, 2008 3:15 pm

Na necie siedze tyle ile musze. I nie wiecej. Ze mam pod reka to wchodze sobie raz po raz sprawdzic poczte, Gaie, komentarze na journalu, nasza klasa, moze skype. Jak nie ma co robic to wylaczam. a PO CO sie meczyc i zastanawiac gdzieby tu jeszcze zajrzec na strone. Nie ma po co! o! dziekuje za glos mrgreen

Justinka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun Jul 06, 2008 6:15 am

hmmm... ja to w sumie mam dość nietypowe obyczaje internetowe... Na Gaię zaglądam kilka razy dziennie w formie przerwy w poszukiwaniach, a tak, to co rusz google'uję coś po necie. Nie wiem, jak to się dzieje, że wciąż potrzebuję się czegoś dowiedzieć. neutral

Ostatnio na przykład przetrzepałam całą sieć w poszukiwaniu recenzji interesujących mnie książek - samouczków do techniki śpiewu, nauki czytania z nut i rozśpiewek. I jeszcze bezskutecznie próbowałam znaleźć tego typu publikacje w języku polskim. Nie macie pojęcia, ile kosztuje przesyłka paczką za Stanów...

Teraz przeszukiwałam banki i sieci komórkowe w Wielkiej Brytanii jak również metody zdobywania pracy. Ech, nieoceniony jest Notatnik Google. rolleyes

Tak, czy inaczej, ja na necie nie nudzę się nigdy. 3nodding
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 9:13 am

Daedhel
Nie macie pojęcia, ile kosztuje przesyłka paczką za Stanów...
tak się składa, że ja np. mam pojęcie ze względu na moje hobby... nie wychodź z założenia, że tylko Ty możesz wiedzieć różne rzeczy, bo jest ono błędne whee

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sun Jul 06, 2008 9:26 am

Hm, już znalazłam sobie rozrywkę. Czytam wybiórcze artykuły na Wikipedii (wiem, nie musicie mówić, że wikipedia to niedobre źródło informacji, WIEM o tym).

Bywa fascynujące!
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 11:40 am

Jukatan
Daedhel
tak się składa, że ja np. mam pojęcie ze względu na moje hobby... nie wychodź z założenia, że tylko Ty możesz wiedzieć różne rzeczy, bo jest ono błędne whee
pomyślałam o Tobie, kiedy to pisałam. To było sformułowanie w stylu "o kurczę, co za fortuna! Nie przypuszczałam, że to może tyle kosztować!" 3nodding

Carcassandra

Anxious Carpenter

Jukatan

PostPosted: Sun Jul 06, 2008 11:43 am

Daedhel
Jukatan
Daedhel
pomyślałam o Tobie, kiedy to pisałam. To było sformułowanie w stylu "o kurczę, co za fortuna! Nie przypuszczałam, że to może tyle kosztować!" 3nodding
i tak nas czekaja podwyzki...
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 12:18 pm

Jukatan
Daedhel
Jukatan
Daedhel
podwyżki?! Dlaczemu???? crying Ale pociesz się, że kurs dolara stale spada. Parę dni temu, jak patrzyłam, było 2,10 zeta! rolleyes Dla nas niby fajnie, ale ci w Stanach mają teraz strasznie. No i ta sytuacja grozi kolejnym globalnym kryzysem gospodarczym.

Carcassandra

Anxious Carpenter

Jukatan

PostPosted: Sun Jul 06, 2008 12:24 pm

Daedhel
Jukatan
Daedhel
Jukatan
Daedhel
podwyżki?! Dlaczemu???? crying Ale pociesz się, że kurs dolara stale spada. Parę dni temu, jak patrzyłam, było 2,10 zeta! rolleyes Dla nas niby fajnie, ale ci w Stanach mają teraz strasznie. No i ta sytuacja grozi kolejnym globalnym kryzysem gospodarczym.
no to akurat fakt... ostatnio kupilam sobie na ibeju stanik dobrej firmy i wyszlo mi niecale 40 zlotych z przesylka...
kurs dolara tez mam obcykany i podjelam, ze jak zejdzie ponizej dwoch, to kupuje sobie unoe lusis z preorderu (wygugluj sobie XD)
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 1:12 pm

Jukatan
no to akurat fakt... ostatnio kupilam sobie na ibeju stanik dobrej firmy i wyszlo mi niecale 40 zlotych z przesylka...
kurs dolara tez mam obcykany i podjelam, ze jak zejdzie ponizej dwoch, to kupuje sobie unoe lusis z preorderu (wygugluj sobie XD)
surprised potrafię zrozumieć, dlaczego... whee

Carcassandra

Anxious Carpenter

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 08, 2008 2:26 am

nie mogę się doczekać aż ceny na dreamofdoll odrobinkę spadną przez ten kurs dolara whee
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 2:34 am

ZebraDeath
nie mogę się doczekać aż ceny na dreamofdoll odrobinkę spadną przez ten kurs dolara whee
ty sie bardziej martw o to, ze firmie bedzie bardziej dokuczal spadek dolara i podniosa ceny - w zwiazku z czym nie odczujesz roznicy.

juz dzis dollf od nich bedzie cie kosztowac jakies 1200 zlotych.

Jukatan

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

PostPosted: Tue Jul 08, 2008 12:12 pm

Jukatan
ZebraDeath
ty sie bardziej martw o to, ze firmie bedzie bardziej dokuczal spadek dolara i podniosa ceny - w zwiazku z czym nie odczujesz roznicy.

juz dzis dollf od nich bedzie cie kosztowac jakies 1200 zlotych.

nigdy nie zakładałam, że będzie poniżej 1200-1400 złotych, więc na takie ceny jestem przygotowana. Szczególnie że to jedne z niewielu dollfów które chcę mieć (bo reszta jest słodka i urocza, ale mieć chcę LAHOO i CAMINE <3 )
PostPosted: Wed Jul 09, 2008 12:12 am

ach kursdolara maleje.
i euro też.
jakieś tam ministerstwo planuję, że kiedy będziemy zmienać złotówki na euro, to przelicznik zł na dolar to 1:1, a zł na eur 2:1.

nic tylko się cieszyć, jeżeli rodzice zarabiają w polskich.

dziki_wieprz

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas