|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 11:46 am
Nie bardzo. Dalej jest opłacalny, ale ja po powrocie 3 lata temu dostałem 2,46 za franka a teraz cena wynosi 1 frank szwajcarski = 2,07328259 złotego polskiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 11:51 am
Jukatan moj facet i jego koledzy brali 1,5 roku temu udzial w Szkolnej Grze Giełdowej i udało im być szóstymi w kraju mrgreen ogolnie Zel jest zafascynowany giełdą i jak będzie miał jakiś skromny kapitał, to na pewno pogra smile moi koledzy z klasy z liceum zajęli pierwsze miejsce rok temu. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 2:01 pm
Daedhel Jukatan moj facet i jego koledzy brali 1,5 roku temu udzial w Szkolnej Grze Giełdowej i udało im być szóstymi w kraju mrgreen ogolnie Zel jest zafascynowany giełdą i jak będzie miał jakiś skromny kapitał, to na pewno pogra smile moi koledzy z klasy z liceum zajęli pierwsze miejsce rok temu. wink jesli wnioskuje wiec, ze w kwietniu 2007, to pewnie byl ten sam konkurs smile ZebraDeath dziwisz się? jak w walutę, to najlepiej inwestować w brytyjską albo francuską. to we francji nie ma ojro? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 11:02 pm
hm... to w takim razie coś mi się pomerdało. choć w sumie pewna byłam, bo nawet jakieś rozmowy o tym były...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 5:57 am
Jukatan Daedhel Jukatan moj facet i jego koledzy brali 1,5 roku temu udzial w Szkolnej Grze Giełdowej i udało im być szóstymi w kraju mrgreen ogolnie Zel jest zafascynowany giełdą i jak będzie miał jakiś skromny kapitał, to na pewno pogra smile moi koledzy z klasy z liceum zajęli pierwsze miejsce rok temu. wink jesli wnioskuje wiec, ze w kwietniu 2007, to pewnie byl ten sam konkurs smile tak, na to mi wygląda. Stali się klasowymi bohaterami i ulubieńcami nauczycieli! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|