|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 4:30 am
O raaany.... no to tak: - Devil May Cry _ bo Dante jest taaaaki słodki - Vampire Princess Miyu _ bo uwielbiam wampiry - Hellsing_ bo alucard jest cuuuudny heart - Tajemnicze złote miasta_ bo przypominają mi dzieciństwo - Full Metal Panic_ bo sie przy nim uśmiałam do łez - Ranma 1/2_ płakałam ze śmiechu i jeszcze cała masa innych, których teraz nie pamiętam.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 5:59 am
Ostatnio ogladalam tez co nieco Lucky Star i odnosze dziwne wrazenie ze autorzy scenariusza wzorowali sie na mojej biografii... Chyba duzo ludzi tak ma jak to oglada mrgreen there's a piece of Konata in everyone of us... cool 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 3:18 pm
Ulubione? Ciężko mi teraz przypomnieć sobie wszystkie ^^ Na pewno Toradora!, Lovely Complex, Clannad, Lucky Star itd... pamiętam szczerze mówiąc raczej te zabawne, a nie ambitne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 1:59 am
naruto shippuuden,sekirei, i reszta ecchi biggrin biggrin biggrin biggrin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 04, 2009 9:01 am
hm... ja ostatnio obejrzałem nareszcie cały Kuroshitsuji i gdyby tylko wyciąć kilka co głupszych kawałków to to jest zajebiste anime. a Ciel.... mrrru teraz planuję powrót do X-a i zapoznanie się z Ergo proxy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 9:38 am
- Dragon Ball Z ( biggrin ) - Bleach - One piece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 13, 2009 9:49 am
Higurashi no naku koro ni biggrin - bo tak biggrin Vampire hunter D Akira Claymore i prawie wszystko co ma związek z duchami, wampirami i mnóstwem krwi biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 29, 2010 10:04 am
Tak w ogóle to yo, jestem nowa w tej guildii, choć na gaii jestem od roku. A więc będzie tego sporo : ~Kuroshitsuji ~Toradora ~Shakugan no Shana ~Lucky Star ~Jigoku Shoujo ~Vampire Knight ~K-On ~Minami-ke ~Death Note ~Devil may cry ~Elfen Lied ~The Melancholy of Haruhi Suzumia ~Clannad ~Kanon ~Air ~Tales of Symphonia ~Byousoku 5 cm ~Claymore ~Haibane Renmei ~Fullmetal Alchemist ~Final Fantasy (to raczej się nie zalicza do anime) ~He is my masters ~Shugo Chara ~Kamichama Karin ~Midori no Hibi ~Maria+Holic ~Murder Princes ~Myself;Yourself ~NANA ~Pandora Hearts ~Rosario to Vampire ~Shuffle ~Higurashi no naku koro ni ~Shikabane Hime ~Spice and Wolf ~Zero no Tsukaima ~True tears
i....to na tyle Jak widać lubię krwawe anime i te spokojne o szkolnej tematyce ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 29, 2010 11:35 am
chyba już jest taki temat, ale każda okazja do napisania posta jest dobra, więc moim ulubionym anime jest oczywiście Naruto. A dlaczego?? A dlatego, iż bohaterowie w nim się cały czas rozwijają, początkowo ich umiejętności nie były zbyt fajne, ale teraz w shippudenie nawalają się niesamowicie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|