|
|
Betegség ellen? |
hagymatea |
|
0% |
[ 0 ] |
húsleves |
|
50% |
[ 4 ] |
méz |
|
37% |
[ 3 ] |
egyéb |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 9:26 am
Szerintem is elég jó volt. Ötletes játékok, kevésbé értelmes pontozás, de összességében jól összehozták - annak ellenére, hogy nagyon nem volt reklámozva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 28, 2008 7:59 pm
Hehe... Nem mindíg kell reklám. Annak idején, vagy két és fél éve, az egyik event-re csak egy ici-pici Gino figura hívta fel a figyelmet Isle de Gambino közepén. Akkoriban, olyansem volt, hogy Annonszment... Hehe... Jaj... A régi Gaia, micsoda hangulata volt. Ez a modern, a közelébe sem érhet. Mennyi és mennyi formáját láttam már ennek az oldalnak. Jaj... Jó dolog nosztalgiázni néha. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 11:13 am
Tényleg.. egyszer már kérdeztem (és fél órás keresés után sem találtam meg, melyik topikban... de nem néztem végig mindent. biggrin - 150 Gold annak, aki megtalálja!), hogy nem írsz valami "A Gaia Online régen és ma egy magyar szemével" vagy valami hasonlót? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 29, 2008 11:28 am
Nah, megtaláltam, de lehet még jelentkezni, ha valakinak sikerült xd még áll az ajánlat. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 02, 2008 3:18 pm
Én ilyet írtam? Vagy nem rólam van szó? Vagy mi? De engem is érdekelne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 03, 2008 11:05 am
Én kérdeztem xd hogy nem írnál-e ilyet. Már megtaláltam, hol, de más is megkeresheti. Annyi a segítség, hogy a topik első oldalán van posztolva. Nem kell minden oldalt átolvasni. Mindjárt az első oldalon van biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 04, 2008 7:59 am
Helló! Malreni szabadságon van. Ezért, nem lesz frissítve a weekly poll. Ugyan, van lehetőségem internetezni, de sajnos paranoiás vagyok, így nem merek a fő karaktereimmel feljelentkezni... Túlságosan félek, hogy feltörik vagy banolják, vagy valami, remélem, megértetek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 04, 2008 2:47 pm
Persze biggrin teljesen jogos 3nodding de ha pm-ben elküldöd, mi legyen a kérdés, és mik a válaszlehetőségek, én kirakom redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 8:06 am
Annyira nem fontos. Amit gondolsz. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 05, 2008 9:59 am
hát, a fantáziámat most ne kritizáljuk... ez a kérdés és kész sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 06, 2008 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 7:52 am
nem akarooooom a suliiiiit crying crying gonk gonk *fetreng a földön és toporzékol =hisztiroham*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 6:47 am