|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 1:08 pm
ZebraDeath @baranina - też mi się tak zaczyna zdawać. tylko czemu tak późno...?Mojej Kasi też dopiero rosną, a mi to np. ciągle rosną bo mam te zaburzenia hormonalne, więc zapietruszam na siłownie i sobie ćwiczę co by potem nie mieć do pasa, albo zwalonego kręgosłupa. Tak samo mi waga skacze, 6kg potrafię w tydzień przybrać lub zrzucić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 1:37 pm
Owiec Jukatan Baranina Jukatan ZebraDeath ostatnio muszę nosić stanik, bo mi dziwnie szybko urosły i zrobiły się nie wygodne... choć w sumie i tak po fakcie xp 1. przytylas 2. zaczelas brac tabletki anty i podzialaly hormony na ciem w ten sposob 3. zrobilas sobie silikony ??? łod sexu też rosną xp za to od siłowni maleją, ale jest plus bo nie są jak uszy spaniela i nie ma cellulitu rozstępów czy co tam jeszcze dziwnego ludzie mogą mieć. Więc polecam 3nodding nie wydaje mi sie. o ile druga hipoteza moze byc prawdziwa (piersi to wszak tluszcz), to pierwsza...? Powaga że rosną xd Na zajęciach sor od sexu mówił mrgreen Bo tam masz na cyckach takie miejsca gdzie jak sie maca to ino zwieksza sie wydzielanie jakiegos tam czegos i rosno xd interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 1:42 pm
Jukatan interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno? nie wiem gdzie dokładnie to jest, nie uwazałam aż tak na zajeciach xp ale jak se maszujesz to chyba tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 2:42 pm
Owiec Jukatan interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno? nie wiem gdzie dokładnie to jest, nie uwazałam aż tak na zajeciach xp ale jak se maszujesz to chyba tak. a ten, faceci też tak mają ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 3:49 pm
Fafkulec Owiec Jukatan interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno? nie wiem gdzie dokładnie to jest, nie uwazałam aż tak na zajeciach xp ale jak se maszujesz to chyba tak. a ten, faceci też tak mają ? domokun sprawdz :3 czekamy na efekty ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 4:42 pm
Jukatan Fafkulec Owiec Jukatan interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno? nie wiem gdzie dokładnie to jest, nie uwazałam aż tak na zajeciach xp ale jak se maszujesz to chyba tak. a ten, faceci też tak mają ? domokun sprawdz :3 czekamy na efekty ;> w takim razie potrzebna mi będzie pomocna dłoń gdyż moja by ścierpła od ciągłego masowania n.n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 2:40 am
Jukatan Fafkulec Owiec Jukatan interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno? nie wiem gdzie dokładnie to jest, nie uwazałam aż tak na zajeciach xp ale jak se maszujesz to chyba tak. a ten, faceci też tak mają ? domokun sprawdz :3 czekamy na efekty ;> i wyślij zdjęcie po zabiegu jeszcze :K
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 3:36 am
pani psychol Jukatan Fafkulec Owiec Jukatan interesujace. czyli, jak sobie masuje piersi wcierajac balsam, albo szukam guza, to tez mi rosno? nie wiem gdzie dokładnie to jest, nie uwazałam aż tak na zajeciach xp ale jak se maszujesz to chyba tak. a ten, faceci też tak mają ? domokun sprawdz :3 czekamy na efekty ;> i wyślij zdjęcie po zabiegu jeszcze :K o to to to właśnie. bardzośmy ciekawe wszystkie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 10:00 am
Mi odmasowania piersi nie urosly, ale pomasowalem co innego i zadzialalo. Nawet rzeklbym ze roslo w oczach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 10:25 am
Martinespl Mi odmasowania piersi nie urosly, ale pomasowalem co innego i zadzialalo. Nawet rzeklbym ze roslo w oczach. ej! Mam to samo!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|