|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 1:45 am
jeszcze niech wszyscy powtarzają: "uwierz w siłę przyjaciół"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 10:34 am
o, tak, przyjaciele 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 12:34 am
"Zrobie wszystko zeby wygrac, zadna przeszkoda mnie nie pokona" "przyjaciele są wszystkim"
To mowiła ta sama postac.
JEszcze inne rzeczy:
Ogromne miecze (jeżeli ktoś trzymał w ręku prawdziwy miecz, wie jakie to cholerstwo jest ciężkie)
Skoki na 5 metrów w górę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 12:53 am
i juz kilka razy umarłeś, ale wciąż jesteś żywy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 6:25 am
cytuje: "DO NOT UNDERESTIMATE ME"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 6:30 am
i główna bohaterka musi mieć niespożyty apetyt, a przy tym być chuda i wysoka. i musi się spóźniać zawsze w wszedzie.
i nie zapominaj o przeczących prawom fizyki fryzurkach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 9:28 am
Wg mnie, to koleś, co tego chciał i ta cała przytakująca reszta, to sie nie zna i tyle. No ale... Ubrania mają więcej odkrywać niż zakrywać. Jak ktos perzezywa euforię, to dookoła mają się pojawiać kwiatuszki, serduaszka, rózowy kolor i inne słodkaśno-słodkaśne rzeczy. Kilkuminutowa transoframcja w głupi kostium z wykonanien baletowej choreografii i wyżej wymienionym różowym elementem. Chłopcy tylko mlodzi, sliczni, długowłosi i homo. Jak się mają chlastać podczas walki, to niech przez pierwszą godzine na siebie patrzą, a przez drugą wrzeszczą. Kocie uszka i ogonki. Psie lub królicze też mogą być. Skrzydła! Każdy musi mieć skrzydła. I każdy musi być aniołem/demonem/pomiotem szatana/bóstwem/opętaną kapłanką/przeklętym rycerzem/chodzaca pieczeciąś mogaca zniszyć świat/ostatnim potomkiem najpotężniejszego rodu na świecie/władcą piekieł/zaginiona księzniczką/najpiękniejszy i namjądrzejszy i najlepszy na świecie/emo-traumatykiem/niepokonany. Nu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 11:08 am
Yajo Wg mnie, to koleś, co tego chciał i ta cała przytakująca reszta, to sie nie zna i tyle. No ale... Ubrania mają więcej odkrywać niż zakrywać. Jak ktos perzezywa euforię, to dookoła mają się pojawiać kwiatuszki, serduaszka, rózowy kolor i inne słodkaśno-słodkaśne rzeczy. Kilkuminutowa transoframcja w głupi kostium z wykonanien baletowej choreografii i wyżej wymienionym różowym elementem. Chłopcy tylko mlodzi, sliczni, długowłosi i homo. Jak się mają chlastać podczas walki, to niech przez pierwszą godzine na siebie patrzą, a przez drugą wrzeszczą. Kocie uszka i ogonki. Psie lub królicze też mogą być. Skrzydła! Każdy musi mieć skrzydła. I każdy musi być aniołem/demonem/pomiotem szatana/bóstwem/opętaną kapłanką/przeklętym rycerzem/chodzaca pieczeciąś mogaca zniszyć świat/ostatnim potomkiem najpotężniejszego rodu na świecie/władcą piekieł/zaginiona księzniczką/najpiękniejszy i namjądrzejszy i najlepszy na świecie/emo-traumatykiem/niepokonany. Nu. Własnie znalazłem swojego mangowego guru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:10 pm
i polowa wrogow glownego bohatera dolacza sie do niego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:21 pm
Kasmizar Yajo Wg mnie, to koleś, co tego chciał i ta cała przytakująca reszta, to sie nie zna i tyle. No ale... Ubrania mają więcej odkrywać niż zakrywać. Jak ktos perzezywa euforię, to dookoła mają się pojawiać kwiatuszki, serduaszka, rózowy kolor i inne słodkaśno-słodkaśne rzeczy. Kilkuminutowa transoframcja w głupi kostium z wykonanien baletowej choreografii i wyżej wymienionym różowym elementem. Chłopcy tylko mlodzi, sliczni, długowłosi i homo. Jak się mają chlastać podczas walki, to niech przez pierwszą godzine na siebie patrzą, a przez drugą wrzeszczą. Kocie uszka i ogonki. Psie lub królicze też mogą być. Skrzydła! Każdy musi mieć skrzydła. I każdy musi być aniołem/demonem/pomiotem szatana/bóstwem/opętaną kapłanką/przeklętym rycerzem/chodzaca pieczeciąś mogaca zniszyć świat/ostatnim potomkiem najpotężniejszego rodu na świecie/władcą piekieł/zaginiona księzniczką/najpiękniejszy i namjądrzejszy i najlepszy na świecie/emo-traumatykiem/niepokonany. Nu. Własnie znalazłem swojego mangowego guru... No ba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 1:31 am
SzAnTeK II i polowa wrogow glownego bohatera dolacza sie do niego razz
już to mówiłem.
i nawet jeżeli akcja jest w jazji, to wszyscy maja kolorowe włosy, a nie czarne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 11:21 am
I miasta mają wybuchać. Ale to nie ma być jakies tam bum, tylko taka świecąca półkula obejmjąca powoli całe miasto i świecąca na pół półkuli ziemskiej i robiąca ziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum. I nie zapomnij o panience typu mary-sue. Wszyscy inni bohaterowie mają się w niej kochac, a uczestnicy nienawidzieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|