|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 9:42 am
och, moja siostra: tacy ludzie zabijajaą. na przykład taki od johna lennona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 10:00 am
co on tam....? Gadał coś w stylu "Każdy, co ma coś do Britney, niech to załatwi ze mną, bo ona nie ma się teraz dobrze". A ten koleś to może w szczytowej formie? xp Rozczulające oddanie sprawie niewartej zachodu. Aż mi tego kretyna żal... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 10:40 am
wzruszajace.. prawda?? widze ze spodniotechnicznie zostalas moja siostra.. mrgreen @Daedhel: ty zimna, nieczula istoto..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 11:45 am
opcy @Daedhel: ty zimna, nieczula istoto.. tak, słucham? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 11:59 am
Daedhel opcy @Daedhel: ty zimna, nieczula istoto.. tak, słucham? mrgreen wstyd nam za ciebie. sio, sio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 12:06 pm
Daedhel co on tam....? Gadał coś w stylu "Każdy, co ma coś do Britney, niech to załatwi ze mną, bo ona nie ma się teraz dobrze". A ten koleś to może w szczytowej formie? xp Rozczulające oddanie sprawie niewartej zachodu. Aż mi tego kretyna żal... sweatdrop ale choodzi, że zagorza ły fan, i dla dobra brit ją zabije.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 12:27 pm
ILikeGreenChickenLegs Daedhel co on tam....? Gadał coś w stylu "Każdy, co ma coś do Britney, niech to załatwi ze mną, bo ona nie ma się teraz dobrze". A ten koleś to może w szczytowej formie? xp Rozczulające oddanie sprawie niewartej zachodu. Aż mi tego kretyna żal... sweatdrop ale choodzi, że zagorza ły fan, i dla dobra brit ją zabije.
a gdzie tam, nic takiego nie mówił. Ten gość zresztą to zrobił chyba dla wygłupu, zresztą trudno ocenić. To by sugerowała tematyka jego innych wystąpień w wideo na Youtube.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 11:13 pm
opcy wzruszajace.. prawda?? widze ze spodniotechnicznie zostalas moja siostra.. mrgreen hyhy, nie chcesz takiej siostry jak ja, zapewniam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 6:23 am
pani psychol opcy wzruszajace.. prawda?? widze ze spodniotechnicznie zostalas moja siostra.. mrgreen hyhy, nie chcesz takiej siostry jak ja, zapewniam mrgreen *zerk zerk* ktos kto slucha cocorosie nie moze byc do konca zly... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 27, 2008 10:54 am
opcy pani psychol opcy wzruszajace.. prawda?? widze ze spodniotechnicznie zostalas moja siostra.. mrgreen hyhy, nie chcesz takiej siostry jak ja, zapewniam mrgreen *zerk zerk* ktos kto slucha cocorosie nie moze byc do konca zly... mrgreen no dobra, dobra... przyznaję ci rację sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|