|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 5:13 pm
Kukus Omi... zroob coś... mam pinklinka w miejscu gdzie nie ma linka... powinien być ale nie ma... zaraz coś rozwalę domokun Jezeli na przyszlosc zrobi Ci sie cos takiego to na dole strony masz taki maly link: "If you can't find your event, click here!". Wystarczy kliknac i kasa sie sama dodaje (albo prezent pojawia sie w Twojej "szafie")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 3:30 am
Więc ja mam pytanie (nigdzie w przewodniku nie znalazłam odpowiedzi, więc mam nadzieję że nie wyjde tu na jakąś nieumiejącą czytać sweatdrop ):
Czy jeżeli ja zakładam Questa czy Wishlistę, a osoby piszą mi w nim "bump", to ja dostaję za to goldy?? biggrin Jesli tak to ile około? Jaka jest tego zasada? I czy jeśli ja też napiszę bump'y to efekt jest taki sam? Czy to musi być tekst "bump" czy może być cos innego?
Sorki za kłopot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 8:15 am
To zaden klopot, w koncu ten topik powstal, zeby rozwiewac tego typu watpliwosci smile
Za pisanie postow (obojetnie w jakim temacie i obojetnie o jakiej tresci) dostaje sie: -Jezeli napiszesz 10 postow w 10 minut to dostaniesz za nie takie stawki: 10g 10g 5g 5g 3g 3g 3g 3g 1g 1g... -Jezeli napiszesz 10 postow w 30 minut: 10g 10g 10g 10g 5g 5g 5g 5g 3g 3g
Co do pisania w Twoim topiku, to nigdzie nie znalazlam oficjalnej wzmianki na ten temat, chociaz kraza plotki, ze dostaje sie za to jakies skromne, symboliczne sumki.
Uwaga: Na terenie calej GAI (z wyjatkiem Chatterboxa) spamowanie jest zabronione! Lamiac te zasade mozna sobie narobic klopotow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 1:23 pm
Omega Sun To zaden klopot, w koncu ten topik powstal, zeby rozwiewac tego typu watpliwosci smile Za pisanie postow (obojetnie w jakim temacie i obojetnie o jakiej tresci) dostaje sie: -Jezeli napiszesz 10 postow w 10 minut to dostaniesz za nie takie stawki: 10g 10g 5g 5g 3g 3g 3g 3g 1g 1g... -Jezeli napiszesz 10 postow w 30 minut: 10g 10g 10g 10g 5g 5g 5g 5g 3g 3g Co do pisania w Twoim topiku, to nigdzie nie znalazlam oficjalnej wzmianki na ten temat, chociaz kraza plotki, ze dostaje sie za to jakies skromne, symboliczne sumki. Uwaga: Na terenie calej GAI (z wyjatkiem Chatterboxa) spamowanie jest zabronione! Lamiac te zasade mozna sobie narobic klopotow xp dzień dobry... moje nazwisko Kłopot... chyba nie chcecie mnie mieć na utrzymaniu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:05 am
Dzięki biggrin
Bo właśnie mnie to dziwiło. Dużo osób pisze w Questach: "Piszcie, spamujcie", "Bump'erzy poszukiwani"... itp.
Hmmm... Kwestia nie do końa wyjaśnina... Mogli by coś napisac o tym w regulaminie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:13 am
Kujonka Dzięki biggrin Bo właśnie mnie to dziwiło. Dużo osób pisze w Questach: "Piszcie, spamujcie", "Bump'erzy poszukiwani"... itp. Hmmm... Kwestia nie do końa wyjaśnina... Mogli by coś napisac o tym w regulaminie. no cóż jak dla mnie powód jest prosty... im więcej jest takich bumpów (czyli po prostu postów) i im częściej topik jest "na wierzchu" tym większa jest szansa na spotkanie dobrego gaiowicza który nam pomoże. czy to pieniędzmi czy to itemem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:18 am
Setsuna Dragonclaw Kujonka Dzięki biggrin Bo właśnie mnie to dziwiło. Dużo osób pisze w Questach: "Piszcie, spamujcie", "Bump'erzy poszukiwani"... itp. Hmmm... Kwestia nie do końa wyjaśnina... Mogli by coś napisac o tym w regulaminie. no cóż jak dla mnie powód jest prosty... im więcej jest takich bumpów (czyli po prostu postów) i im częściej topik jest "na wierzchu" tym większa jest szansa na spotkanie dobrego gaiowicza który nam pomoże. czy to pieniędzmi czy to itemem o to właśnie chodzi smile !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 10:43 am
a ja nie rozumiem tych pinklinkow ! moja kolezanka miala juz chyba 4! a ja ani jednego mialam tylko ten latajacy kuferek :/ czy jest jakis okres czasu po ktorym sie dostaje pinklinka !? i czy akzdy dostanie to choc 1 raz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 22, 2004 12:18 pm
Lilotsu a ja nie rozumiem tych pinklinkow ! moja kolezanka miala juz chyba 4! a ja ani jednego mialam tylko ten latajacy kuferek :/ czy jest jakis okres czasu po ktorym sie dostaje pinklinka !? i czy akzdy dostanie to choc 1 raz ? To jest losowe. Nie ma żadnego systemu. Możesz dostać np. kilka jednego dnia a możesz przez pare miesięcy nie dostać nic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2004 9:31 am
takie pytanie czy tylko u mnei jest cos nie tak z Gaia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 6:45 am
Nessa-Tastarin takie pytanie czy tylko u mnei jest cos nie tak z Gaia? we wszystkich gildiach (jak również w banku, profilu, markecie itd. itp.) były problemy, ale już jest CHYBA ok. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 11:44 am
dzień dobry... zastałem Jolkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:15 am
Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:23 am
MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd Racja, trzeba brać przykład z moderatora smile . PS. Dzięki temu kursowi "dokształciłem się" razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:40 am
Qatryk MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd Racja, trzeba brać przykład z moderatora smile . PS. Dzięki temu kursowi "dokształciłem się" razz jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to możesz je pisać tutaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|