Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 08, 2004 5:13 pm

Kukus
Omi... zroob coś... mam pinklinka w miejscu gdzie nie ma linka... powinien być ale nie ma... zaraz coś rozwalę domokun

Jezeli na przyszlosc zrobi Ci sie cos takiego to na dole strony masz taki maly link: "If you can't find your event, click here!". Wystarczy kliknac i kasa sie sama dodaje (albo prezent pojawia sie w Twojej "szafie")
PostPosted: Sun Sep 19, 2004 3:30 am

Więc ja mam pytanie (nigdzie w przewodniku nie znalazłam odpowiedzi, więc mam nadzieję że nie wyjde tu na jakąś nieumiejącą czytać sweatdrop ):

Czy jeżeli ja zakładam Questa czy Wishlistę, a osoby piszą mi w nim "bump", to ja dostaję za to goldy?? biggrin Jesli tak to ile około? Jaka jest tego zasada? I czy jeśli ja też napiszę bump'y to efekt jest taki sam? Czy to musi być tekst "bump" czy może być cos innego?

Sorki za kłopot...

FlowerChildren

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Sep 20, 2004 8:15 am

To zaden klopot, w koncu ten topik powstal, zeby rozwiewac tego typu watpliwosci smile

Za pisanie postow (obojetnie w jakim temacie i obojetnie o jakiej tresci) dostaje sie:
-Jezeli napiszesz 10 postow w 10 minut to dostaniesz za nie takie stawki:
10g 10g 5g 5g 3g 3g 3g 3g 1g 1g...
-Jezeli napiszesz 10 postow w 30 minut:
10g 10g 10g 10g 5g 5g 5g 5g 3g 3g

Co do pisania w Twoim topiku, to nigdzie nie znalazlam oficjalnej wzmianki na ten temat, chociaz kraza plotki, ze dostaje sie za to jakies skromne, symboliczne sumki.

Uwaga: Na terenie calej GAI (z wyjatkiem Chatterboxa) spamowanie jest zabronione! Lamiac te zasade mozna sobie narobic klopotow xp
PostPosted: Mon Sep 20, 2004 1:23 pm

Omega Sun
To zaden klopot, w koncu ten topik powstal, zeby rozwiewac tego typu watpliwosci smile

Za pisanie postow (obojetnie w jakim temacie i obojetnie o jakiej tresci) dostaje sie:
-Jezeli napiszesz 10 postow w 10 minut to dostaniesz za nie takie stawki:
10g 10g 5g 5g 3g 3g 3g 3g 1g 1g...
-Jezeli napiszesz 10 postow w 30 minut:
10g 10g 10g 10g 5g 5g 5g 5g 3g 3g

Co do pisania w Twoim topiku, to nigdzie nie znalazlam oficjalnej wzmianki na ten temat, chociaz kraza plotki, ze dostaje sie za to jakies skromne, symboliczne sumki.

Uwaga: Na terenie calej GAI (z wyjatkiem Chatterboxa) spamowanie jest zabronione! Lamiac te zasade mozna sobie narobic klopotow xp

dzień dobry... moje nazwisko Kłopot... chyba nie chcecie mnie mieć na utrzymaniu... blaugh

Kukus

FlowerChildren

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 10:05 am

Dzięki biggrin

Bo właśnie mnie to dziwiło. Dużo osób pisze w Questach: "Piszcie, spamujcie", "Bump'erzy poszukiwani"... itp.

Hmmm... Kwestia nie do końa wyjaśnina... Mogli by coś napisac o tym w regulaminie.
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 10:13 am

Kujonka
Dzięki biggrin

Bo właśnie mnie to dziwiło. Dużo osób pisze w Questach: "Piszcie, spamujcie", "Bump'erzy poszukiwani"... itp.

Hmmm... Kwestia nie do końa wyjaśnina... Mogli by coś napisac o tym w regulaminie.

no cóż jak dla mnie powód jest prosty... im więcej jest takich bumpów (czyli po prostu postów) i im częściej topik jest "na wierzchu" tym większa jest szansa na spotkanie dobrego gaiowicza który nam pomoże. czy to pieniędzmi czy to itemem

Setsuna Dragonclaw

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 10:18 am

Setsuna Dragonclaw
Kujonka
Dzięki biggrin

no cóż jak dla mnie powód jest prosty... im więcej jest takich bumpów (czyli po prostu postów) i im częściej topik jest "na wierzchu" tym większa jest szansa na spotkanie dobrego gaiowicza który nam pomoże. czy to pieniędzmi czy to itemem

o to właśnie chodzi smile !
PostPosted: Wed Sep 22, 2004 10:43 am

a ja nie rozumiem tych pinklinkow ! moja kolezanka miala juz chyba 4! a ja ani jednego mialam tylko ten latajacy kuferek :/ czy jest jakis okres czasu po ktorym sie dostaje pinklinka !? i czy akzdy dostanie to choc 1 raz ?

Lilotsu

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 22, 2004 12:18 pm

Lilotsu
a ja nie rozumiem tych pinklinkow ! moja kolezanka miala juz chyba 4! a ja ani jednego mialam tylko ten latajacy kuferek :/ czy jest jakis okres czasu po ktorym sie dostaje pinklinka !? i czy akzdy dostanie to choc 1 raz ?

To jest losowe. Nie ma żadnego systemu. Możesz dostać np. kilka jednego dnia a możesz przez pare miesięcy nie dostać nic sweatdrop
PostPosted: Sun Sep 26, 2004 9:31 am

takie pytanie czy tylko u mnei jest cos nie tak z Gaia?

Morrigan666

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 6:45 am

Nessa-Tastarin
takie pytanie czy tylko u mnei jest cos nie tak z Gaia?

we wszystkich gildiach (jak również w banku, profilu, markecie itd. itp.) były problemy, ale już jest CHYBA ok. sweatdrop
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 11:44 am

dzień dobry... zastałem Jolkę?

Kukus

MissTao
Crew

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 9:15 am

Kukus

prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 9:23 am

MissTao
Kukus

prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd
Racja, trzeba brać przykład z moderatora smile .
PS. Dzięki temu kursowi "dokształciłem się" razz

Qatryk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 9:40 am

Qatryk
MissTao
Kukus

Racja, trzeba brać przykład z moderatora smile .
PS. Dzięki temu kursowi "dokształciłem się" razz

jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to możesz je pisać tutaj 3nodding
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out