|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 4:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 4:55 am
Najlepiej podaj namiar tutaj to mafia PPC juz sie nim zajmie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 8:28 am
_b_u_r_a_k_ ja tez cem oceanologie, ale mi sie nie licza ETSC crying to chodz do nas na oznaczanie zwiazkow organicznych mrgreen o, jeszcze moznaby do tej baby na roslinki isc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 10:21 am
oto namiar: >.<w dodatku znieksztaucil mi arta stare //wole kwiatuszky ^^//
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 11:26 am
hm, obejrza łem tego arta, i wiesz co? zamówię u ciebie! ale zapłace, nie tak jak ten baaad man.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 12:22 pm
Ciekawe, czy resztę artów tak wyżulił =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 12:49 pm
a wiela to ten malunek wart był ? 5 tysięcy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:05 pm
Zebra poszła za tłumem na jego profil 3nodding dać znać o efektach, jak nie pomoże, to wykombinujemy coś innego twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:08 pm
ZebraDeath Zebra poszła za tłumem na jego profil 3nodding dać znać o efektach, jak nie pomoże, to wykombinujemy coś innego twisted jedynym dobrym rozwiązaniem była by zasada "on wydłubał ci oko, ty wydłub mu mózg" czyli bardziej hardkorowe oko za oko xd a jedyne co by pasowało to shackować mu konto (hakerzy preferują wyrażenie "przejąć kontrolę na czas nieokreślony" niż "shackować" ) n.n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:16 pm
Fafkulec ZebraDeath Zebra poszła za tłumem na jego profil 3nodding dać znać o efektach, jak nie pomoże, to wykombinujemy coś innego twisted jedynym dobrym rozwiązaniem była by zasada "on wydłubał ci oko, ty wydłub mu mózg" czyli bardziej hardkorowe oko za oko xd a jedyne co by pasowało to shackować mu konto (hakerzy preferują wyrażenie "przejąć kontrolę na czas nieokreślony" niż "shackować" ) n.n droga wolna, ja mam zamiar nie być zbanowana przez hakerstwo. a zasada "on wydłubał ci oko, ty wydłub mu mózg" baaaardzo mi się podoba. Chyba ją zastosuje na swoim forum twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:21 pm
ZebraDeath Fafkulec ZebraDeath Zebra poszła za tłumem na jego profil 3nodding dać znać o efektach, jak nie pomoże, to wykombinujemy coś innego twisted jedynym dobrym rozwiązaniem była by zasada "on wydłubał ci oko, ty wydłub mu mózg" czyli bardziej hardkorowe oko za oko xd a jedyne co by pasowało to shackować mu konto (hakerzy preferują wyrażenie "przejąć kontrolę na czas nieokreślony" niż "shackować" ) n.n droga wolna, ja mam zamiar nie być zbanowana przez hakerstwo. a zasada "on wydłubał ci oko, ty wydłub mu mózg" baaaardzo mi się podoba. Chyba ją zastosuje na swoim forum twisted ja tam nie potrafię hackować więc nawet jakbym chciał ... a proszę bardzo : D patentu, praw autorskich i pasa cnoty nikt nie nałożył więc używaj tej zasady do woli n.n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 6:00 am
Walnąłem mu komenta rofl rofl rofl Ciekawe kiedy skasuje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 6:08 am
Buraku, zrób topic na temat delikwenta i jego nieuczciwości. Pokaż arta, napisz ile powinien ci zapłacić. Będziemy bumpować mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 7:11 am