Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gaia Prom Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

gaia prom
  *idzie ziewać do kąta*
  *publicznie dłubie w nosie*
  *entuzjastycznie rzuca się w wir imprezy*
  *idzie szpiegować kucharzy*
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat May 17, 2008 4:48 am

no właśnie, niestety się zacina. Normalnie wyrabiam około 75% na poziomie medium, ale jak mi się dziad zatnie, to z miejsca przegrywam. stare Wczoraj doszłam do 8 poziomu nim się zacięło. A muzyka denna, ale kto by się tam tym przejmował. Słyszałam gorsze. xp Jak dobrze się zsynchronizują te strzałki to nawet mają coś z tego rytmu.

Komuś się udało prawidłowo kliknąć te jednoczesne strzałki? Bo ja przy tym wysiadam. xp
PostPosted: Sat May 17, 2008 5:07 am

ja miałem 64 kąbo biggrin
ale gra taka sobie, muzyka taka sobie, idę grać w rybki.

dziki_wieprz

Dame Butterfly

PostPosted: Sat May 17, 2008 5:21 am

Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że moim jedynym sprzętem z dostępem do internetu jest w tej chwili laptop, na którym granie w to cholerstwo jest baaardzo utrudnione.

*idzie się pokiwać do konta*
PostPosted: Sat May 17, 2008 5:28 am

Sasori69
Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że moim jedynym sprzętem z dostępem do internetu jest w tej chwili laptop, na którym granie w to cholerstwo jest baaardzo utrudnione.

hmm? A czemu? Jaka jest przewaga zwykłej klawiatury nad tą w laptopie? *od lat pracuje wyłącznie na laptopie i pamięć ją zawodzi*

Carcassandra

Anxious Carpenter

Mroovecka

PostPosted: Sat May 17, 2008 6:17 am

Daedhel
Sasori69

hmm? A czemu? Jaka jest przewaga zwykłej klawiatury nad tą w laptopie? *od lat pracuje wyłącznie na laptopie i pamięć ją zawodzi*

mi na laptopie lepiej idzie...
kurde odpadłam w 17 rundzie :/
PostPosted: Sat May 17, 2008 6:49 am

Byłam na 10 rundzie kiedy mi się zaciął. I dawaj od początku... xp

Carcassandra

Anxious Carpenter

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat May 17, 2008 6:52 am

Mroovecka
Daedhel
Sasori69

a jaki tam jest procent wymagany? I czy można cały czas przerabiać jedną piosenkę na poziomie medium albo hard? Bo jak próbowałam powtarzać którąś z tych prostych, to zaczynało się odliczanie od początku. xp
PostPosted: Sat May 17, 2008 7:00 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show..

twisted .

P a t e l n i a

Mroovecka

PostPosted: Sat May 17, 2008 7:04 am

Daedhel
Mroovecka
Daedhel
Sasori69

a jaki tam jest procent wymagany? I czy można cały czas przerabiać jedną piosenkę na poziomie medium albo hard? Bo jak próbowałam powtarzać którąś z tych prostych, to zaczynało się odliczanie od początku. xp

mnie tam na easy nie odlicza od poczatku biggrin jakiś bug?? biggrin
PostPosted: Sat May 17, 2008 8:26 am

Daedhel
Sasori69

W zwykłej klawiaturze te strzałki są trochę dalej od siebie i łatwiej się dzięki temu gra.

Dame Butterfly

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat May 17, 2008 8:57 am

a jak się uzupełnia ten dance meter?? sweatdrop
PostPosted: Sat May 17, 2008 10:34 am

ZebraDeath
a jak się uzupełnia ten dance meter?? sweatdrop
dance meter? Chodzi Ci o te staty na głównej stronie eventu? Musisz wygrać odpowiednią ilość rund z rzędu i tyle. Zapisuje Ci najlepszy wynik. Musisz też wygrać z rzędu odpowiednią ilość razy, żeby dostać nagrodę.

Carcassandra

Anxious Carpenter

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat May 17, 2008 10:38 am

łe, ja w to cinkusz jestem, choć już mam kokardkę emo
PostPosted: Sat May 17, 2008 10:57 am

P a t e l n i a
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show..

twisted .

hahaaaa, przyłapani na gorącym uczynku! xp

pani psychol

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat May 17, 2008 11:32 am

ZebraDeath
łe, ja w to cinkusz jestem, choć już mam kokardkę emo
a mi się na 13 poziomie znowu zacięło i dawaj z naczała! scream Mnie to kiedyś wykończy... stare normalnie żeby to, czy się pobije rekord czy nie zależało od życzliwości własnego kompa.............

*gryzie swojego laptopa* domokun domokun scream

*żuj, żuj, żuj* domokun domokun

*wypluwa śrubkę*

*łyk, łyk*

no! Już więcej mnie nie zawiedziesz! scream mrgreen
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers