|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 10:04 am
Jukatan Owiec Moja kolezanka pracuje w Polkomtel na info plusa i na starcie dostala 1000zl a teraz zarabia 2200 wiec chyba niezle xp powiem ci ze nawet sobie to chwali whee bede musiala naprawde byc zdesperowana. mysle ,ze tobie latwiej, masz skonczone 20 lat, doswiadczenie, o jakim mowilas i dwa kierunki ;> jak sama nie spróbujesz to wiedziała nie będziesz xp ale decyzja leży w twej kwestii. A czy łatwiej? zależy. W sklepie pracowac nie moge bo jak pani stwierdzila: mam zbyt wysokie kwalifikacje i zarazem sprzeczne z tym zawodem xd natomiast na stanowisko ktore sie ubiegam mam nadal zbyt niskie stressed i co gorsza moj angielski nie przypomina w najmniejszym stopniu poziomu zaawansowanego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 10:34 am
Owiec jak sama nie spróbujesz to wiedziała nie będziesz xp ale decyzja leży w twej kwestii. A czy łatwiej? zależy. W sklepie pracowac nie moge bo jak pani stwierdzila: mam zbyt wysokie kwalifikacje i zarazem sprzeczne z tym zawodem xd natomiast na stanowisko ktore sie ubiegam mam nadal zbyt niskie stressed i co gorsza moj angielski nie przypomina w najmniejszym stopniu poziomu zaawansowanego sweatdrop czyli istnieje sprawiedliwosc na tym swiecie XD w ofertach telemarketingu moge przebierac ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 10:38 am
Jukatan Owiec jak sama nie spróbujesz to wiedziała nie będziesz xp ale decyzja leży w twej kwestii. A czy łatwiej? zależy. W sklepie pracowac nie moge bo jak pani stwierdzila: mam zbyt wysokie kwalifikacje i zarazem sprzeczne z tym zawodem xd natomiast na stanowisko ktore sie ubiegam mam nadal zbyt niskie stressed i co gorsza moj angielski nie przypomina w najmniejszym stopniu poziomu zaawansowanego sweatdrop czyli istnieje sprawiedliwosc na tym swiecie XD w ofertach telemarketingu moge przebierac ;> Też mi sprawiedliwosc sweatdrop Jak chcesz studiować to ni masz pracy... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 10:39 am
Juuuuka, 20 CV? pobiłaś mój rekord! Do mnie dzwonią (teoretycznie...) od marca, bo wszędzie gdzie byłam słyszałam "tak tak, na pewno oddzwonimy"
i nic.
ale Ty masz farta w życiu, uda Ci się wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 10:42 am
ZebraDeath Juuuuka, 20 CV? pobiłaś mój rekord! Do mnie dzwonią (teoretycznie...) od marca, bo wszędzie gdzie byłam słyszałam "tak tak, na pewno oddzwonimy" i nic. ale Ty masz farta w życiu, uda Ci się wink Jak Ci pracodawca mówi: oddzwonię to znaczy że nie zadzwoni... W większości pracodawcy już przy rozmowie kwalifikacyjnej wiedzą czy Cię przyjmą czy nie. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 12:44 pm
ZebraDeath Juuuuka, 20 CV? pobiłaś mój rekord! Do mnie dzwonią (teoretycznie...) od marca, bo wszędzie gdzie byłam słyszałam "tak tak, na pewno oddzwonimy" i nic. ale Ty masz farta w życiu, uda Ci się wink chcialabym miec farta w zyciu :< zawsze raczej wydawalo mi sie, ze jestem srednio przecietnym dzieckiem klasy robotniczej Zeber, a wlasnie, jak Twoja sesja do gazety? mialas przeciez jakas, sa juz efekty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 11, 2008 9:45 am
Jukatan ZebraDeath Juuuuka, 20 CV? pobiłaś mój rekord! Do mnie dzwonią (teoretycznie...) od marca, bo wszędzie gdzie byłam słyszałam "tak tak, na pewno oddzwonimy" i nic. ale Ty masz farta w życiu, uda Ci się wink chcialabym miec farta w zyciu :< zawsze raczej wydawalo mi sie, ze jestem srednio przecietnym dzieckiem klasy robotniczej Zeber, a wlasnie, jak Twoja sesja do gazety? mialas przeciez jakas, sa juz efekty? są. w temacie "galeria osobowości" możesz zobaczyć wyniki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 12:16 pm
jak myslicie, jak ide na kwalifikacyjna do sklepu odziezowego dla mlodziezy, to sie ubrac na luzie, w ich produkty, czy jednak elegancko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 12:26 pm
Obstaje za elegnacko, bo jak ktos sie umie tak ubrac to i na luzie bedzie potrafil. A jak sie ubiera na luzie to jego stroj formalny pewnie kuleje;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 1:00 pm
Justinka Obstaje za elegnacko, bo jak ktos sie umie tak ubrac to i na luzie bedzie potrafil. A jak sie ubiera na luzie to jego stroj formalny pewnie kuleje;] wiec wybiore pol na pol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 1:07 am
jak idziesz do 'house' do lepiej młodzieżowo, ich polityka jest taka, że przyjmują takie "oryginały na luzie", pokolczykowane, pofarbowane, wystylizowane, noszące ich ciuchy + parę wyjątkowo oryginalnych dodatków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 1:16 am
ZebraDeath jak idziesz do 'house' do lepiej młodzieżowo, ich polityka jest taka, że przyjmują takie "oryginały na luzie", pokolczykowane, pofarbowane, wystylizowane, noszące ich ciuchy + parę wyjątkowo oryginalnych dodatków. ide do New Yorkera. wybralam gluga bluzke w kropki z kolnierzem jest i doekoltem sporym, korale, czarne, obcisle rurki i botka za kostke na wysokim obcasie z łańcuchami wink do tego proste wlosy i lekki makijaz <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 7:45 am
dzisiaj by 'spedl bydla" - wszystkie kandydatki rozmawialy jednego dnia.
niezbyt mi na robocie zalezy tej akurat, nie pasuja mi godziny, wiec szukam dalej, num ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 9:11 am
a ja jutro mam próbny w małym spożywczaku na osiedlu. 4 godziny, bez weekendów, stroić się nie trzeba, a za ladą można się nawet wyspać, coś dla mnie, zmęczonej nocnym życiem ochlapusa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|