|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:23 pm
Gem_ma A oto lista: heart Zeberka heart Kyoko 4laugh heart Justinka redface heart Mroovecka smile heart Yukatan heart Owiec heart Daedhel heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:26 pm
Gem_ma Gem_ma A oto lista: heart Zeberka heart Kyoko 4laugh heart Justinka redface heart Mroovecka smile heart Yukatan heart Owiec heart Daedhel heart no! mrgreen *Babcia to umie się targować* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:31 pm
ichabot Daedhel *babcia rozgląda się za truchłem Dziadka* aaaa, tu jesteś.... *ostrożnie obwąchuje* nieeee, za bardzo śmierdzisz. No i nie udałoby się ubrać ci garniturka, zbyt mięso odpada od kości... Gemma, skoro Babci się nie udało zgłosić do konkursu, masz jej znaleźć bardziej żywego delikwenta na bal! scream xd A może być żywy trup? wampir ichabot z chęcią pójdzie z babcią na bal, jeżeli ta oczywiście wyrazi zgodę xd Babcia Dae czuje się uhonorowana. mrgreen hmmm.... Gemma wprawdzie wyszedł naprzeciw zapotrzebowaniu i wolał nie ryzykować podpadnięcia upiornej Babci, ale babcia będzie miała zaledwie 1/8 szansy zepsucia mu wieczoru... Po namyśle chcę mieć pewność, że doprowadzę kogoś do histerii względnie postradania zmysłów. Ichabot, zabieram się z Tobą. Możesz już zamawiać kwiaty na swój pogrzeb. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:34 pm
no! szybko! jak za poł godz. ósma Dama sie nie zgłosi to losujemy numerki w siedem cool przypominam random numer od 1 do 30 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:34 pm
Gem_ma UWAGA UWAGA!!!!! ogłaszam powiekszenie limitu zgłoszen do ośmiu! zatem Yuka Owiec i Dae tez sie załapuja! No i jeszcze jedno miejsce czeka heart ej psujesz mi szyki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:36 pm
Daedhel Babcia Dae czuje się uhonorowana. mrgreen hmmm.... Gemma wprawdzie wyszedł naprzeciw zapotrzebowaniu i wolał nie ryzykować podpadnięcia upiornej Babci, ale babcia będzie miała zaledwie 1/8 szansy zepsucia mu wieczoru... Po namyśle chcę mieć pewność, że doprowadzę kogoś do histerii względnie postradania zmysłów. Ichabot, zabieram się z Tobą. Możesz już zamawiać kwiaty na swój pogrzeb. wink Cieszę się, że okazałem się godnym whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:41 pm
ichabot Daedhel Babcia Dae czuje się uhonorowana. mrgreen hmmm.... Gemma wprawdzie wyszedł naprzeciw zapotrzebowaniu i wolał nie ryzykować podpadnięcia upiornej Babci, ale babcia będzie miała zaledwie 1/8 szansy zepsucia mu wieczoru... Po namyśle chcę mieć pewność, że doprowadzę kogoś do histerii względnie postradania zmysłów. Ichabot, zabieram się z Tobą. Możesz już zamawiać kwiaty na swój pogrzeb. wink Cieszę się, że okazałem się godnym whee whee xd nie masz się co tak cieszyć, wpakowałeś się po uszy. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:43 pm
Dae, ale ostrzegam, związek z wampirem to ciężki kawałek chleba, wiem bo to przeżyłam xd miej pod ręką osikowy kołek, tak na wszelki wypadek, dobrze radzę wink przydaje się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:45 pm
ZebraDeath Dae, ale ostrzegam, związek z wampirem to ciężki kawałek chleba, wiem bo to przeżyłam xd miej pod ręką osikowy kołek, tak na wszelki wypadek, dobrze radzę wink przydaje się! ninja co Ty nie powiesz. A ja to Twoim zdaniem kto jestem, hę? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:47 pm
Daedhel xd nie masz się co tak cieszyć, wpakowałeś się po uszy. dramallama Nie ma to jak odrobina ryzyka 3nodding ZebraDeath Dae, ale ostrzegam, związek z wampirem to ciężki kawałek chleba, wiem bo to przeżyłam xd miej pod ręką osikowy kołek, tak na wszelki wypadek, dobrze radzę wink przydaje się! Ja jestem tzw. wampirem wyższym i nauczyłem się jak traktować damy przez te parę tysięcy lat xd Żadnej krwi przed północą! Staram się zachować umiar. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 12:48 pm
Daedhel ZebraDeath Dae, ale ostrzegam, związek z wampirem to ciężki kawałek chleba, wiem bo to przeżyłam xd miej pod ręką osikowy kołek, tak na wszelki wypadek, dobrze radzę wink przydaje się! ninja co Ty nie powiesz. A ja to Twoim zdaniem kto jestem, hę? domokun Hahaha!! No właśnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 1:00 pm
Bo mnie tak "ładnie" prosisz to się zgłoszę :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 1:18 pm
Gem_ma Gem_ma A oto lista: heart Zeberka heart Kyoko 4laugh heart Justinka redface heart Mroovecka smile heart Yukatan heart Owiec heart Daedhel heart Chesteros HAHAHAHA! mamy komplet prosze losowac numerry! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chesteros generated a random number between