|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:22 am
Kyoko, ustny z polaka to pikuś, zaręczam Ci... ja dostałam 20/20, a zostawiłam pomoce naukowe w tramwaju, po wejściu do sali okazało się że komisja ma nie ten plan wypowiedzi który w końcu zrealizowałam, a cytat (który był na nieszczęśliwie zagubionych pomocach naukowych) musiałam na gorąco przywoływać w wypowiedzi "z głowy", bo miał kluczowe znaczenie dla tematu (motyw wampira w literaturze na przestrzeni wieków) - a był to cytat, zaprawdę powiadam ci, na pół strony A4, w dodatku stylizowany na mowę średniowieczną.
więc luz, dasz sobie radę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:30 am
ZebraDeath Kyoko, ustny z polaka to pikuś, zaręczam Ci... ja dostałam 20/20, a zostawiłam pomoce naukowe w tramwaju, po wejściu do sali okazało się że komisja ma nie ten plan wypowiedzi który w końcu zrealizowałam, a cytat (który był na nieszczęśliwie zagubionych pomocach naukowych) musiałam na gorąco przywoływać w wypowiedzi "z głowy", bo miał kluczowe znaczenie dla tematu (motyw wampira w literaturze na przestrzeni wieków) - a był to cytat, zaprawdę powiadam ci, na pół strony A4, w dodatku stylizowany na mowę średniowieczną. więc luz, dasz sobie radę! hmmm... obawiam się, że albo: 1) miałaś wyrozumiałych egzaminatorów, albo 2) i tak byłaś świetnie przygotowana, dzięki czemu sobie uczciwie zapracowałaś na tę ocenę. Nie liczyłabym na to, że to się może tak łatwo udać. U nas w szkole 100% z ustnej miało jakieś 5% uczniów. Swoją drogą, miałaś imponującego pecha i jeszcze bardziej niewiarygodnego fuksa, żeś tak wybrnęła. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:56 am
heh, ja moj ustny sobie leciutko olalam i dostalam CALUTKIE 11 pkt ;> w sumie, na co mi było więcej? jesli polski ustny nie jest brany pod uwage na ŻADNYCH STUDIACH?
tak więc, mowilam jakies 8 minut, nie bodajze 15, w odpowiedzi na pytaie uznalam bohatera ksiązki fantasy za bardziej odważnego niż Edellman (i tu miałam rację - Edellman był gotowy na śmierć i robił wszystko z obowiązku, Kamyk zaś bronił kolegi, nie wiedząc, czy słusznie - w razie czego poszedłby do odstrzału i wiele ryzykował).
i w dupci.
Zeber, Martwa: taki pech był prawdopodobnie "na szczęście" wink ja przed maturą zaklinowałam sobie obcas w kratce, podczas, gdy za mna do budynku chciala wejsc prawie cala szkola, a potem zrobilam sobie w rajstopie oczko od uda do kostki ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 9:02 am
ZebraDeath Kyoko, ustny z polaka to pikuś, zaręczam Ci... ja dostałam 20/20, a zostawiłam pomoce naukowe w tramwaju, po wejściu do sali okazało się że komisja ma nie ten plan wypowiedzi który w końcu zrealizowałam, a cytat (który był na nieszczęśliwie zagubionych pomocach naukowych) musiałam na gorąco przywoływać w wypowiedzi "z głowy", bo miał kluczowe znaczenie dla tematu (motyw wampira w literaturze na przestrzeni wieków) - a był to cytat, zaprawdę powiadam ci, na pół strony A4, w dodatku stylizowany na mowę średniowieczną. więc luz, dasz sobie radę! ooo, jaaakaaa... eek jesteś urodzona pod szczęśliwą gwiazdą chyba. mhm, ciekawe jak będzie przed moją maturą... pewnie będę chodzić i umierać dwieście razy dziennie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 9:38 am
Juka, może u nas się ustne nie liczą, ale w Szkocji i owszem. Te moje 100% z polskiego znacznie mi ułatwiło dostanie korzystnych ofert studiów. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 9:49 am
Mroovecka ichabot Wykorzystuj ostatnie chwile przed maturką na relaks (jeżeli już się uczyłaś, oczywiście biggrin ) ja pisze za rok dopiero... ten... tego.. eee... powodzenia 3nodding whee nie dziękuję... a jeśli się nie uczyłam?? xp Jeśli się nie uczyłaś, to i tak nie możesz nic więcej zrobić. Będzie git, don't worry wink xd *przyłącza się do grona kciukotrzymaczy* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 11:58 am
Daedhel ZebraDeath Kyoko, ustny z polaka to pikuś, zaręczam Ci... ja dostałam 20/20, a zostawiłam pomoce naukowe w tramwaju, po wejściu do sali okazało się że komisja ma nie ten plan wypowiedzi który w końcu zrealizowałam, a cytat (który był na nieszczęśliwie zagubionych pomocach naukowych) musiałam na gorąco przywoływać w wypowiedzi "z głowy", bo miał kluczowe znaczenie dla tematu (motyw wampira w literaturze na przestrzeni wieków) - a był to cytat, zaprawdę powiadam ci, na pół strony A4, w dodatku stylizowany na mowę średniowieczną. więc luz, dasz sobie radę! 2) i tak byłaś świetnie przygotowana, dzięki czemu sobie uczciwie zapracowałaś na tę ocenę. Nie liczyłabym na to, że to się może tak łatwo udać. U nas w szkole 100% z ustnej miało jakieś 5% uczniów. miałam w komisji kobiety które samym wyglądem paraliżowały, masakra na kółkach - ale przygotowana byłam perfekcyjnie, bo wampiry to mój konik, obudzona w środku nocy byłabym w stanie referować. U mnie w klasie sześć osób na 33 miało maxa. czuję się więc dumna 3nodding @p.p. - no, wtedy to robiłam w garniturek strasznie, szczególnie że przyjechałam o wiele za wcześnie na swoją kolej i siedziałam i słuchałam Rammstiena przez 3 bite godziny na słuchawkach. polecam, na stres pomaga jak nic cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:02 am
Mroov wrócił na tarczy... niestety nie z tarczą ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:50 am
o Boze! to bylo tak.. straszne! przy tej maturze, probna i ta z operona to byla dziecinada.. ale to cos?! wtf?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:51 am
jej, aż tak? no co wy, poradzicie sobie! 3nodding
*szuka necie pytań*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 9:57 am
ZebraDeath @p.p. - no, wtedy to robiłam w garniturek strasznie, szczególnie że przyjechałam o wiele za wcześnie na swoją kolej i siedziałam i słuchałam Rammstiena przez 3 bite godziny na słuchawkach. polecam, na stres pomaga jak nic cool gadanie! Rammstein działa na mnie lepiej niż najlepsza muzyka relaksacyjna! Działa cudownie rozluźniająco! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 10:02 am
Daedhel ZebraDeath @p.p. - no, wtedy to robiłam w garniturek strasznie, szczególnie że przyjechałam o wiele za wcześnie na swoją kolej i siedziałam i słuchałam Rammstiena przez 3 bite godziny na słuchawkach. polecam, na stres pomaga jak nic cool gadanie! Rammstein działa na mnie lepiej niż najlepsza muzyka relaksacyjna! Działa cudownie rozluźniająco! stressed no o tym własnie mówię... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 10:05 am
ZebraDeath jej, aż tak? no co wy, poradzicie sobie! 3nodding *szuka necie pytań* no onecie juz sa.. no ogolnie to moze nie bylo tragedii, ale widac roznice poziomu probnej, a tej teraz. ogolnie wypracowania byly jakies dziwne O.o no i oczywiscie wzielam Lalke xd Oda do mlodosci mnie wystraszyla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 10:47 pm
Dzisiaj matura z angielskiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 1:39 am
Kyoko Suomi Oda do mlodosci mnie wystraszyla. U mnie by było zapewne na odwrót, Lalka mnie przeraża (ale gratuluję odwagi! xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|