|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 8:48 am
Mroovecka P a t e l n i a ichabot P a t e l n i a raczej zrobią.
muszą przecież dbać o swoich userów. Problem z oczami (nie działają niektóre opcje oculus magica) u wampirów ciągnie się od samego halloween. Oczy W OGÓLE nie pojawiają się w więkoszści postaci superior form. btw. z ciała wampira już nie można zrezygnować, chyba że formą rezygnacji uznamy zrobienie sobie mulka, ale mi się wampirze ciało podoba, tylko irytuje mnie wcześniej wspomniany problem ;/ był jakiś link do iwentu halołinowego.
tylko nie pamiętam.
tam można było stać się wampirkiem (ja się stałam tym sposobem), więc chyba można z wampirka zrobić się człowiekiem.
był, ale było napisane, że mamy sie szybko decydować bo nie będzie to aktywne przez cały czas. Ale moja kumpela pozbyla się wapirzego ciała w inny sposób. Usuwała ava do momentu kiedy już nie zmienił się w vampa spowrotem xp ale to moim zdaniem robota głupiego xd ??? dziwne to... Oni pisali, że można po prostu skasować ava i następny będzie już człowiekiem. No i zastanawiam się, jakim cudem ta przemiana jest wciąż możliwa. I czy będzie można stać się wampirem po zmianie rasy na jakąś nową w następnym Halloween.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 9:29 am
ach. tak samo z masterpiecem i oculus magica.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 9:40 am
ZebraDeath no widzisz cool zeberka prawdę Ci poooowie wink Prawda to, nie łeż mrgreen Ayah_TheMetalMania trauma .... przemieniłam się w ludzia co za zgroza odmieniam się w wampira z powrotem ... Rasę można zmienić teraz dopiero po 6 godzinach. Ja też chciałem powrócić od razu do wampira sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 04, 2008 11:27 am
Fajnie znowu byc wampirem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 8:00 am
Czy widzicie to co ja? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 9:58 am
ale masz oczy straszne.
nie zasnę przez nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 10:11 am
ichabot Czy widzicie to co ja? twisted naprawili już po kilku dniach, ale mi niespecjalnie pasowały do chwilowej konwencji avatara. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 10:15 am
ichabot Czy widzicie to co ja? twisted jakiż Ty mhroczny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 11:28 am
buahahahaha whee rofl jezu...... po prostu jakos dziwnie z tymi oczami wygladasz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 2:34 pm
P a t e l n i a ale masz oczy straszne.
nie zasnę przez nie. Wybacz twisted Daedhel naprawili już po kilku dniach, ale mi niespecjalnie pasowały do chwilowej konwencji avatara. 3nodding Dla mnie jeszcze czasami się coś babrze tzn. raz działają, a raz nie xp thx pirate patyk95 buahahahaha whee rofl jezu...... po prostu jakos dziwnie z tymi oczami wygladasz ^^ Nie wszystkim musi się podobać (osobiście muszę stwierdzić, że mnie samemu te oczy wydawały się na początku trochę za duże, ale później mi się spodobały) cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 5:38 am
wybaczam.
oj tam damianek, dobrze wyglądasz 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 6:20 am
nie, dobra zartowalem..... ale serio jakos smiesznie wygldasz z takimi wielkimi oczami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|