|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 8:03 am
*herab - jak na ironię losu fotka liama. *ichabot - e. ja, jako zawodowy gaiowy wędkarz miałem z 7 w inventory. niedawno sprzedawałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:57 am
a ja jak zwykle nie wiem o co cho i nie chce mi się sprawdzać robić tego questa tym bardziej, bo nie warto pewnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 4:51 am
pani psychol a ja jak zwykle nie wiem o co cho i nie chce mi się sprawdzać robić tego questa tym bardziej, bo nie warto pewnie mrgreen
oj weź, rób, dostaniesz smeksowne zdjęcia lijama!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 7:17 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja jak zwykle nie wiem o co cho i nie chce mi się sprawdzać robić tego questa tym bardziej, bo nie warto pewnie mrgreen
wolę twoje ... ha-ha. śmiech. na. sa. li.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 7:44 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja jak zwykle nie wiem o co cho i nie chce mi się sprawdzać robić tego questa tym bardziej, bo nie warto pewnie mrgreen
wolę twoje ... ha-ha. śmiech. na. sa. li.
i nie tylko na sali. w holu także.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 11:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 11:50 am
dlaczego w każdym pollu jest jakaś odpowiedź zwiazana z Gemmą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 11:53 am
baby-kid dlaczego w każdym pollu jest jakaś odpowiedź zwiazana z Gemmą? eee... tradycja i siła wyższa xd Jakzałożysz topic to w twoim pollu też znajdzie się coś na temat boskiego Gem_my 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 03, 2008 12:26 pm
ichabot baby-kid dlaczego w każdym pollu jest jakaś odpowiedź zwiazana z Gemmą? eee... tradycja i siła wyższa xd Jakzałożysz topic to w twoim pollu też znajdzie się coś na temat boskiego Gem_my 3nodding mrgreen On ma nadprzyrodzone zdolności i jest jak Chuck Norris.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|