|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 5:15 am
Właśnie.
Skoro się prosisz rolleyes .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:48 am
hhahaa boki zrywac ... ja tu konkursy organizuje, funduje nagrody, wspomagam artystow, pomagam jak sie da, a w chwili potrzeby wszyscy sie odwracaja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:53 am
harab serapel hhahaa boki zrywac ... ja tu konkursy organizuje, funduje nagrody, wspomagam artystow, pomagam jak sie da, a w chwili potrzeby wszyscy sie odwracaja gonk taaaa, jaaasne... nie przypominam sobie, jakoś ja nic od ciebie nie dostałam dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:55 am
pani psychol harab serapel hhahaa boki zrywac ... ja tu konkursy organizuje, funduje nagrody, wspomagam artystow, pomagam jak sie da, a w chwili potrzeby wszyscy sie odwracaja gonk taaaa, jaaasne... nie przypominam sobie, jakoś ja nic od ciebie nie dostałam dramallama tak wszystim mialem dac -.- nawet jak nie prosili o pomoc, na chama im ladowac goldy to kieszen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:58 am
harab serapel pani psychol harab serapel hhahaa boki zrywac ... ja tu konkursy organizuje, funduje nagrody, wspomagam artystow, pomagam jak sie da, a w chwili potrzeby wszyscy sie odwracaja gonk taaaa, jaaasne... nie przypominam sobie, jakoś ja nic od ciebie nie dostałam dramallama tak wszystim mialem dac -.- nawet jak nie prosili o pomoc, na chama im ladowac goldy to kieszen ... miło by było z twojej strony dramallama poza tym twoje słowa: jesteś moją ulubioną ppcowiczką, zobowiązują! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:00 am
harab serapel pani psychol harab serapel hhahaa boki zrywac ... ja tu konkursy organizuje, funduje nagrody, wspomagam artystow, pomagam jak sie da, a w chwili potrzeby wszyscy sie odwracaja gonk taaaa, jaaasne... nie przypominam sobie, jakoś ja nic od ciebie nie dostałam dramallama tak wszystim mialem dac -.- nawet jak nie prosili o pomoc, na chama im ladowac goldy to kieszen ... 3k mam cię wspomóc? chcesz umrzeć ze śmiechu? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:05 am
ZebraDeath harab serapel pani psychol harab serapel hhahaa boki zrywac ... ja tu konkursy organizuje, funduje nagrody, wspomagam artystow, pomagam jak sie da, a w chwili potrzeby wszyscy sie odwracaja gonk taaaa, jaaasne... nie przypominam sobie, jakoś ja nic od ciebie nie dostałam dramallama tak wszystim mialem dac -.- nawet jak nie prosili o pomoc, na chama im ladowac goldy to kieszen ... 3k mam cię wspomóc? chcesz umrzeć ze śmiechu? stare Teraz juz nie potrzebuje, ale wtedy gest sie liczyl a nie kwota ... a Co do psycholki - dlatego wlasnie zawsze moglas liczyc na moja pomoc ... i napewno bym na urodziny cos ci ladnego dal ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:07 am
aha, urodziny mam pierwszego sierpnia, zanotuję sobie twoje słowa i je tobie przypomnę, ok? dramallama
mnie nie było przez parę dni przy kompie, mogłam to przeoczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:16 am
aaah...
czikenowi i tak nikt nie pomógł, jak do tej pory.
jakoś tak mi się wydaje, że ty to odebrałeś tak, że nikt nawet ci nie odpisał, bo nie chciał ci pomóc, ale mi się wydaję, że każdy zbiera goldy i każdy potrzebuje jako takiej pomocy. więc się nie obrażaj na nikogo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:16 am
pani psychol aha, urodziny mam pierwszego sierpnia, zanotuję sobie twoje słowa i je tobie przypomnę, ok? dramallama mnie nie było przez parę dni przy kompie, mogłam to przeoczyć. wstydź się wyzyskiwaczko stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:17 am
ZebraDeath pani psychol aha, urodziny mam pierwszego sierpnia, zanotuję sobie twoje słowa i je tobie przypomnę, ok? dramallama mnie nie było przez parę dni przy kompie, mogłam to przeoczyć. wstydź się wyzyskiwaczko stare crying ale ja tylko żartowałam... coś dzisiaj mi źle to wychodzi, bo martines też myślał, że byłam dla niego niemiła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 10:19 am
pani psychol ZebraDeath pani psychol aha, urodziny mam pierwszego sierpnia, zanotuję sobie twoje słowa i je tobie przypomnę, ok? dramallama mnie nie było przez parę dni przy kompie, mogłam to przeoczyć. wstydź się wyzyskiwaczko stare crying ale ja tylko żartowałam... coś dzisiaj mi źle to wychodzi, bo martines też myślał, że byłam dla niego niemiła. no, coś kiepsko. używaj emoticonków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|