|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:19 am
według mnie, za bardzo się postarali, to w asz szopie by było drooogie. pewnie mieli taki plan: 1. beznadziejne kolektible. 2. super item darmowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:54 am
ILikeGreenChickenLegs według mnie, za bardzo się postarali, to w asz szopie by było drooogie. pewnie mieli taki plan: 1. beznadziejne kolektible. 2. super item darmowy. oui.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 2:09 am
xd w takim razie bardzo dobrze im wyszlo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:59 am
The Visible Ghost Gaia ma 5 lat. O i jakie ładne slippersy. Mam ich już 8. A wy macie swoje slippersy? :> Ujujuj, ale to moze psza pana tylko raz dostac *łapie za szelkę* *naciąga* *puszcza* Jejej x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 2:20 pm
Yajo The Visible Ghost Gaia ma 5 lat. O i jakie ładne slippersy. Mam ich już 8. A wy macie swoje slippersy? :> Ujujuj, ale to moze psza pana tylko raz dostac *łapie za szelkę* *naciąga* *puszcza* Jejej x3 x3 ależ Yajuszko kochane, mam mule 3nodding a btw. zabolało gonk emo nie naciągaj tak mocno emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 10:21 am
Aaaa... kombinator ;d Jak chcesz, to Ci strzelę gumą w majtasach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 20, 2008 11:23 am
Yajo Aaaa... kombinator ;d Jak chcesz, to Ci strzelę gumą w majtasach whee * gonk Po cichutku wychodzi, aby Yajo nie widziała*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 3:04 pm
Też mi mężczyzna, pfi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 3:07 pm
Yajo Też mi mężczyzna, pfi stare *wraca ubrany* Teraz sobie możesz postrzelać ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 10:49 am
Zaplotę ci warkoczyk z nózek i rączek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 2:10 pm
Yajo Zaplotę ci warkoczyk z nózek i rączek. predzej ci powyrywam te niby raczki i niby nozki laleczko 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:17 am
Slippersy z Kiki i Coco są zarąbiste. Dawno już nie widziałam tak udanego itemu z okazji czegoś-tam. Ale szczerze powiedziawszy, wolałabym dostać taką Kiki albo Coco w formie kotowatej niż buciatej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:39 am
kazdy by wolal, ale to jednak chyba awykonalne. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:58 am
No przecież, że nie wykonalne stare .
A tak w ogóle ja pani nie znam ninja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:54 pm
P a t e l n i a No przecież, że nie wykonalne stare . A tak w ogóle ja pani nie znam ninja .
*powszechne wzburzenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|