|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:31 pm
Daedhel ZebraDeath Daedhel ichabot Daedhel nie pojmuję, co jest takiego emocjonującego w tej całej naszej klasie... Ktoś mnie oświeci, w czym właściwie tkwi sukces tego serwisu? Czy to możliwe, żeby ludzie byli aż tak sentymentalni? rolleyes Serwis łączy pokolenia, jest też czymś w stylu fotki.pl i na pewno ma jeszcze jakieś bajery, które sprawiają, że użytkownicy przesiadują tym dużo czasu. Nie wiem co jeszcze może być w tym fajnego. biggrin hmmm... dla mnie to dziwne, że zamiast korzystać z możliwości, jakie daje internet, by poznawać zupełnie nowych ludzi, używać go do gadania ze starymi znajomymi... zwłaszcza, gdy ledwie kilka lat temu się ich widywało codziennie. to znaczy że za mną nie tęsknisz? crying rolleyes rozczulasz mnie. Ale przeciez to bardzo fajny serwis. Teraz kazdy ktory chce byc wyjatkowy i pokazac swoja pogarde dla masowki - nie loguje sie tam. A ja uwazam, ze to fajnie, ze wczesniej nie bylo czasu i miejsca na pogadanie z ludzmi, z ktorymi nasze drogi sie rozeszly. Nasza klasa daje taka mozliwosc i dzis np bylam na spotkaniu klasowym z ludzmi z podstawowki. Niektorych nie widzialam, odkad skonczylam 6 klase! Jak sie komus nie podoba to bez zbednych komentarzy. Jedni lubia powspominac inni nie. I po co sie burac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:42 pm
ja nic do naszej klasy nie mam, niech sobie ludzie się logują, ja nie widzę w tym nic pożytecznego dla siebie, więc się nie loguję. Nie zamierzam przecież nikogo linczować za to, że ktoś się tym interesuje. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 2:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:48 pm
Po cholerę to gówno jak jest Grono? Heloł ? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:16 am
NEOZPL Po cholerę to gówno jak jest Grono? Heloł ? >_> Ja nie jestem na groni,a tam i owszem. Kazdy szuka swojego miejsca w spoleczenstwie razz A z tym kalem to samo moglabym powiedziec o gronie... Ale nie powiem,bo dla mnie wspolistnienie obu portali jest normalna rzecza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:35 am
a ja nawet tego nie mam. ale moze kiedyś założę. preferuje grono biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:37 am
wstyd się przyznać, ale ja też grono redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:53 am
pani psychol wstyd się przyznać, ale ja też grono redface tia? to może ja panią zaprosze o ile pani się podzieli ze mną profilem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:01 am
Fafiq pani psychol wstyd się przyznać, ale ja też grono redface tia? to może ja panią zaprosze o ile pani się podzieli ze mną profilem razz oke, zaraz zapodam wink //edit: [link]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|