|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:29 pm
ZebraDeath ...a mamunia nie wspomniała, że się nie miesza alkoholi, skarbie? xd do mnie toto?? nie, nie wspominała, a co?? nie mieszałam nic... ale jakieś choróbsko mnie bierze, moz e to dlatego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:32 pm
Mroovecka ZebraDeath ...a mamunia nie wspomniała, że się nie miesza alkoholi, skarbie? xd do mnie toto?? nie, nie wspominała, a co?? nie mieszałam nic... ale jakieś choróbsko mnie bierze, moz e to dlatego xp tiaa... a do kogo? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:35 pm
do mnie? xd
teraz jest przesilenie wiosenno-zimowe, więc to normalne. ja też chorowałam dwa dni temu, ale szybko minęło 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 1:47 pm
pani psychol ghost: "tu są dzieci!" xd och przepraszam razz zapomniałem!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 1:14 am
The Visible Ghost pani psychol ghost: "tu są dzieci!" xd och przepraszam razz zapomniałem!! biggrin pamięć Ci szwankuje?? Weź Bilobil Forte xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 3:36 am
Mroovecka The Visible Ghost pani psychol ghost: "tu są dzieci!" xd och przepraszam razz zapomniałem!! biggrin pamięć Ci szwankuje?? Weź Bilobil Forte xp
Bilomax lepszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 3:51 am
Haha! Super temat. Taki na czasie mrgreen
Tak serio to smiesznie tak z wami tutaj kooperowac, az moj piekny sie burzy i wscieka,ze nie przyjde posidziec z nim chwile, pogadac tylko siedze przy kompie i postuje sweatdrop
Ale to jest taki fajne,ze zawsze czekam, az ktos cos ciekawego napisze, ze bede mogla dorzucic swoje trzy grosze. I w ogole ach och heart
Czesto gadam z kims i mowie: A moja kolzanka na gai pisala,ze... No czasem dziwnie to wyglada mrgreen
Ale co ja bym bez was zrobila? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 4:04 am
Justinka Haha! Super temat. Taki na czasie mrgreen Tak serio to smiesznie tak z wami tutaj kooperowac, az moj piekny sie burzy i wscieka,ze nie przyjde posidziec z nim chwile, pogadac tylko siedze przy kompie i postuje sweatdrop Ale to jest taki fajne,ze zawsze czekam, az ktos cos ciekawego napisze, ze bede mogla dorzucic swoje trzy grosze. I w ogole ach och heart Czesto gadam z kims i mowie: A moja kolzanka na gai pisala,ze... No czasem dziwnie to wyglada mrgreen Ale co ja bym bez was zrobila? xp beze mnie na pewno nic xp masz na to gwarancje Poxipolu twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 4:05 am
Mroovecka Justinka Haha! Super temat. Taki na czasie mrgreen Tak serio to smiesznie tak z wami tutaj kooperowac, az moj piekny sie burzy i wscieka,ze nie przyjde posidziec z nim chwile, pogadac tylko siedze przy kompie i postuje sweatdrop Ale to jest taki fajne,ze zawsze czekam, az ktos cos ciekawego napisze, ze bede mogla dorzucic swoje trzy grosze. I w ogole ach och heart Czesto gadam z kims i mowie: A moja kolzanka na gai pisala,ze... No czasem dziwnie to wyglada mrgreen Ale co ja bym bez was zrobila? xp beze mnie na pewno nic xp masz na to gwarancje Poxipolu twisted W sensie ze wiaze na dlugo? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 4:11 am
Justinka Mroovecka Justinka Haha! Super temat. Taki na czasie mrgreen Tak serio to smiesznie tak z wami tutaj kooperowac, az moj piekny sie burzy i wscieka,ze nie przyjde posidziec z nim chwile, pogadac tylko siedze przy kompie i postuje sweatdrop Ale to jest taki fajne,ze zawsze czekam, az ktos cos ciekawego napisze, ze bede mogla dorzucic swoje trzy grosze. I w ogole ach och heart Czesto gadam z kims i mowie: A moja kolzanka na gai pisala,ze... No czasem dziwnie to wyglada mrgreen Ale co ja bym bez was zrobila? xp beze mnie na pewno nic xp masz na to gwarancje Poxipolu twisted W sensie ze wiaze na dlugo? xd a jak biggrin *tańczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 4:14 am
ooooj kotki kotki ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:32 am
Ale słodko *przytula każdego i mizia*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 5:50 am
*we szoku* eek hm, toze was lubie... nie umiem klamac, tez was wszystkich kocham heart aczkolwiek mnie nie bedzie teraz troche bo udalo mi sie chyba unieszkodliwic komputer>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|