|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:32 am
Gem_ma P a t e l n i a A mi się straszliwie podobają te bucikii u Iana heart . Te co ja mam. Są prze. Zebra ma takie w realu Fajno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:38 am
ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;]
ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz
moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD
a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:39 am
harab serapel ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;] ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ... *rzuca w haraba szczotką* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:40 am
Gem_ma harab serapel ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;] ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ... *rzuca w haraba szczotką* pirate senk ju ;] :lapie przeczesuje sie i rzuca dalej: xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:42 am
harab serapel Gem_ma harab serapel ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;] ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ... *rzuca w haraba szczotką* pirate senk ju ;] :lapie przeczesuje sie i rzuca dalej: xD Wtedy wyglądałeś lepiej *zasłania się rękoma*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:43 am
P a t e l n i a harab serapel Gem_ma harab serapel ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;] ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ... *rzuca w haraba szczotką* pirate senk ju ;] :lapie przeczesuje sie i rzuca dalej: xD Wtedy wyglądałeś lepiej *zasłania się rękoma*. *posyła w jej strone grzebien*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:43 am
*lape sczutkę i sprząta okruchy po czipsach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:46 am
Tej kurczak zabrałeś mi grzebienia.
P.S. Wiesz jak mama na tą babę od aparatu wyklinała. Ja nie chcę iść tam za miesiąc, bo ona może coś złego jej zrobić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:46 am
P a t e l n i a harab serapel Gem_ma harab serapel ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;] ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ... *rzuca w haraba szczotką* pirate senk ju ;] :lapie przeczesuje sie i rzuca dalej: xD Wtedy wyglądałeś lepiej *zasłania się rękoma*. wtedy? czyli kiedy? z ogniem na glowie? jak hades z disneya xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 4:48 am
harab serapel P a t e l n i a harab serapel Gem_ma harab serapel ano fajne fryzy dali ^^ az sobie odrazu zapodalem edgy ;] ale mialem dylemat miedzy edgy, shock i buzz moze jakies sugestie? "uczesz Haraba" xD a naprawde w tych wczesniejszych fryzurach nie moglem znalezc nic dla siebie :/ ale teraz ... *rzuca w haraba szczotką* pirate senk ju ;] :lapie przeczesuje sie i rzuca dalej: xD Wtedy wyglądałeś lepiej *zasłania się rękoma*. wtedy? czyli kiedy? z ogniem na glowie? jak hades z disneya xD Fajniej było ! Teraz pierwsze co widzę to te włochy. A tamte się tak fajnie komponowały 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:06 am
P a t e l n i a Tej kurczak zabrałeś mi grzebienia. P.S. Wiesz jak mama na tą babę od aparatu wyklinała. Ja nie chcę iść tam za miesiąc, bo ona może coś złego jej zrobić.
ta! piłę mechaniczną będzie miała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:09 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Tej kurczak zabrałeś mi grzebienia. P.S. Wiesz jak mama na tą babę od aparatu wyklinała. Ja nie chcę iść tam za miesiąc, bo ona może coś złego jej zrobić.
Kałacha. Wejdzie i rozjuchci wszystko mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:18 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Tej kurczak zabrałeś mi grzebienia. P.S. Wiesz jak mama na tą babę od aparatu wyklinała. Ja nie chcę iść tam za miesiąc, bo ona może coś złego jej zrobić.
Kałacha. Wejdzie i rozjuchci wszystko mrgreen . JUCHTA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:19 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Tej kurczak zabrałeś mi grzebienia. P.S. Wiesz jak mama na tą babę od aparatu wyklinała. Ja nie chcę iść tam za miesiąc, bo ona może coś złego jej zrobić.
Kałacha. Wejdzie i rozjuchci wszystko mrgreen . JUCHTA!*poprawia Witkowi złoty łańcuch na szyi*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:45 am
są przepiękne te rzeczy, jeszcze te glam pantofelki, bluzeczki i w ogóle.
ojjj glam glam glam, coś co lubię whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|