takk |
buziak |
|
4% |
[ 1 ] |
bez buziak |
|
18% |
[ 4 ] |
jezyczkowe slimaczenie |
|
77% |
[ 17 ] |
|
Total Votes : 22 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 2:58 am
hm.. to troche dziwny ten fąt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 3:20 am
o boże ile zachodu z tymi walentynkami n_n
whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 9:45 am
ZebraDeath wierz mi w realu fajniejsze rolleyes Jaaa jeszcze nie chcę... :< Baranina : O ja też jestem na tej liście ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 10:52 am
ILikeGreenChickenLegs hm.. to troche dziwny ten fąt.
Ty, kurczak, skoro jestes na Gai to moze byc tak zrobił cos z tym swoim konkursem z okazji święta? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 12:25 pm
whee *cieszy się, że jest na liście baraniny* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:00 pm
o co chodzi z sygnami w ktorych jest moj avatar? kazdy widzi swoj avatar w takiej sygnie?
UWAGA!
z okazji walentynek, pierwsza osoba od gory z gaia toolbara mego, ktora bedzie online gdy ja sie pierwszy raz jutro zaloguje otrzymuje odemnie 10k i buziaka do wyboru xD no ewentualnie te panie ktore lubie moga dostac obie nagrody ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:10 pm
oz xd Owiec, dyc to nalog jest juz xd
ja z okazji walentynek wybieram sie po wpisy na uczelnie i spotykam ze znajomym, by naumiewac sie fizyki - sytuacja co najmniej zla>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:16 pm
harab serapel o co chodzi z sygnami w ktorych jest moj avatar? kazdy widzi swoj avatar w takiej sygnie? UWAGA! z okazji walentynek, pierwsza osoba od gory z gaia toolbara mego, ktora bedzie online gdy ja sie pierwszy raz jutro zaloguje otrzymuje odemnie 10k i buziaka do wyboru xD no ewentualnie te panie ktore lubie moga dostac obie nagrody ;] tez mam gaia tulbara XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 1:36 pm
Jukatan harab serapel o co chodzi z sygnami w ktorych jest moj avatar? kazdy widzi swoj avatar w takiej sygnie? UWAGA! z okazji walentynek, pierwsza osoba od gory z gaia toolbara mego, ktora bedzie online gdy ja sie pierwszy raz jutro zaloguje otrzymuje odemnie 10k i buziaka do wyboru xD no ewentualnie te panie ktore lubie moga dostac obie nagrody ;] tez mam gaia tulbara XD calkiem spoko jest ^^ a co do loterii, to jak ktos nie wie tam jest zakladka friends i rozwija sie jak wszystkie zakladki z przegladarki smile klikam jutro online friends i pierwszy czlonek/czlonkini ppc ktora tam bedzie wygrywa 10k smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 5:57 pm
wilkus oz xd Owiec, dyc to nalog jest juz xd ja z okazji walentynek wybieram sie po wpisy na uczelnie i spotykam ze znajomym, by naumiewac sie fizyki - sytuacja co najmniej zla>.< przypomnial mi sie bundz gdzie bylo o warunku twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|