|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 11:10 am
Lejdi, tez jest tak, ze kazdy chcialby miec wolne akurat w sobote i niedziele... dlatego oni ustalaja.
kloc sie i wywalcz chociaz to, ze bedziesz mogla miec wolne kiedy bedziesz potrzebowala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 11:10 am
No widzisz.
Skoro jesteś taka sumienna (:3) to powinnaś dostać te dwa dni.
A jak wrócisz to pokazać im, że warto Ci zaufać (być dobrym pracownikiem).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 11:11 am
Jukatan Lejdi, tez jest tak, ze kazdy chcialby miec wolne akurat w sobote i niedziele... dlatego oni ustalaja. kloc sie i wywalcz chociaz to, ze bedziesz mogla miec wolne kiedy bedziesz potrzebowala. No racja, ale jeżeli teraz są ferie to nie powinni robić wyrzutów o dwa dni skoro niektórzy pewnie wyjeżdżają na dwa tygodnie. A sobota i niedziela to akurat takie dni, że od godziny 10 w Arkadii jest full ludzi i może o to im chodzi. Bo pon-pt to są takie dni, że największy ruch jest w godzinach 15-20.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 11:15 am
P a t e l n i a Jukatan Lejdi, tez jest tak, ze kazdy chcialby miec wolne akurat w sobote i niedziele... dlatego oni ustalaja. kloc sie i wywalcz chociaz to, ze bedziesz mogla miec wolne kiedy bedziesz potrzebowala. No racja, ale jeżeli teraz są ferie to nie powinni robić wyrzutów o dwa dni skoro niektórzy pewnie wyjeżdżają na dwa tygodnie. A sobota i niedziela to akurat takie dni, że od godziny 10 w Arkadii jest full ludzi i może o to im chodzi. @Evil: tak, myślę, że to dobre, żeby wykłócać się o to, żeby te dwa dni wolne w tyg dawali wtedy, kiedy JA chcę, a nie oni. ale jednak nie będę bezczelna, nie wpiszę se zawsze w weekend xD. no dziś było dużo ludzi, ale ja nie w Arkadii pracuję. i nie w Maku xD. ale w centrum handlowym, fakt. i ja to rozumiem, ze w weekend jest duzo itepe, ale skoro w ten weekend pracuje, to w kolejny powinni mi dac wolne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 11:20 am
Insane Lady-sama P a t e l n i a Jukatan Lejdi, tez jest tak, ze kazdy chcialby miec wolne akurat w sobote i niedziele... dlatego oni ustalaja. kloc sie i wywalcz chociaz to, ze bedziesz mogla miec wolne kiedy bedziesz potrzebowala. No racja, ale jeżeli teraz są ferie to nie powinni robić wyrzutów o dwa dni skoro niektórzy pewnie wyjeżdżają na dwa tygodnie. A sobota i niedziela to akurat takie dni, że od godziny 10 w Arkadii jest full ludzi i może o to im chodzi. @Evil: tak, myślę, że to dobre, żeby wykłócać się o to, żeby te dwa dni wolne w tyg dawali wtedy, kiedy JA chcę, a nie oni. ale jednak nie będę bezczelna, nie wpiszę se zawsze w weekend xD. no dziś było dużo ludzi, ale ja nie w Arkadii pracuję. i nie w Maku xD. ale w centrum handlowym, fakt. i ja to rozumiem, ze w weekend jest duzo itepe, ale skoro w ten weekend pracuje, to w kolejny powinni mi dac wolne stare Myślałam, że w Makdonaldzie w Arkadii ^^ No tak, ale może już wiele innych osób nie pracuje w ten weekend i mają za mało pracowników? A nie możesz się z kimś zamienić ( np.: Ty weźmiesz za niego jakiś inny weekend, a on za Ciebie ten weźmie ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 11:44 am
P a t e l n i a Insane Lady-sama P a t e l n i a Jukatan Lejdi, tez jest tak, ze kazdy chcialby miec wolne akurat w sobote i niedziele... dlatego oni ustalaja. kloc sie i wywalcz chociaz to, ze bedziesz mogla miec wolne kiedy bedziesz potrzebowala. No racja, ale jeżeli teraz są ferie to nie powinni robić wyrzutów o dwa dni skoro niektórzy pewnie wyjeżdżają na dwa tygodnie. A sobota i niedziela to akurat takie dni, że od godziny 10 w Arkadii jest full ludzi i może o to im chodzi. @Evil: tak, myślę, że to dobre, żeby wykłócać się o to, żeby te dwa dni wolne w tyg dawali wtedy, kiedy JA chcę, a nie oni. ale jednak nie będę bezczelna, nie wpiszę se zawsze w weekend xD. no dziś było dużo ludzi, ale ja nie w Arkadii pracuję. i nie w Maku xD. ale w centrum handlowym, fakt. i ja to rozumiem, ze w weekend jest duzo itepe, ale skoro w ten weekend pracuje, to w kolejny powinni mi dac wolne stare Myślałam, że w Makdonaldzie w Arkadii ^^ No tak, ale może już wiele innych osób nie pracuje w ten weekend i mają za mało pracowników? A nie możesz się z kimś zamienić ( np.: Ty weźmiesz za niego jakiś inny weekend, a on za Ciebie ten weźmie ). wiesz, ja na grafiku widziałam, że dużo osób jest dyspozycyjnych... poza tym poczytałam sobie o tej firmie i dużo pracowników na nią narzeka... no cóż, po prostu muszę walczyć o swoje ;]. wykorzystują ludzi, bo oni się dają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 12:31 pm
Bardzo dobrze powiedziane.
Więc musisz walczyć o swoje *kiwa głową*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 12:51 pm
uuuch, jak ja nienawidziłam pracować w weekendy... talk2hand
wstaw kit o pracy w weekend. a zastanawiam się czemu nie powiedziałaś, że się uczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 1:19 pm
ZebraDeath uuuch, jak ja nienawidziłam pracować w weekendy... talk2hand wstaw kit o pracy w weekend. a zastanawiam się czemu nie powiedziałaś, że się uczysz? a jak sprawdza? lepiej juz powiedz, ze uczysz sie angielskiego, bo chcesz wyjechac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 4:21 pm
ZebraDeath uuuch, jak ja nienawidziłam pracować w weekendy... talk2hand wstaw kit o pracy w weekend. a zastanawiam się czemu nie powiedziałaś, że się uczysz? nie pomyślałam o tym, że lepiej ściemnić rolleyes a ten kit to chyba im wstawię, jeśli mi się mój grafik nie spodoba i niech się gonią cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:18 am
Insane Lady-sama ZebraDeath uuuch, jak ja nienawidziłam pracować w weekendy... talk2hand wstaw kit o pracy w weekend. a zastanawiam się czemu nie powiedziałaś, że się uczysz? nie pomyślałam o tym, że lepiej ściemnić rolleyes a ten kit to chyba im wstawię, jeśli mi się mój grafik nie spodoba i niech się gonią cool
a jest u ciebie coś takiego, że masz ilośc dni wolnych bez uprzedzenia, albo z uprzedzeniem i nie mogą ci odmówić? moja mama tak ma, ale cóż się dziwić, pracuje w banku. i tam sięszanuje ludzi. w2szędzie powinno. Przeczytaj sobie kodeks pracy i zaskarż ich do sądu, może się zgoidzą pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:30 am
ILikeGreenChickenLegs
a jest u ciebie coś takiego, że masz ilośc dni wolnych bez uprzedzenia, albo z uprzedzeniem i nie mogą ci odmówić? moja mama tak ma, ale cóż się dziwić, pracuje w banku. i tam sięszanuje ludzi. w2szędzie powinno. Przeczytaj sobie kodeks pracy i zaskarż ich do sądu, może się zgoidzą pirate
nie ma reguły, że w bankach się szanuje ludzi, a w firmach ulotkarskich nie. jak zastepowalam kolezanke w wakacje i trzy dni za nia rozdawalam ulotki, to pracodawca byl zajebisty, nawet rozwozil i przywozil ludzi na miejsce rozdawania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:38 am
chodziło mi o to, że gdzie praca jest co najmniej poważna, musi się ludzi szanować, bo praca będzie źle zrobiona. a przeciez pracodawca i tak i tak powinien być sympatyczny. a nie apodyktyczny pirate heh, nie ma to jak fiszki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 3:48 am
ILikeGreenChickenLegs chodziło mi o to, że gdzie praca jest co najmniej poważna, musi się ludzi szanować, bo praca będzie źle zrobiona. a przeciez pracodawca i tak i tak powinien być sympatyczny. a nie apodyktyczny pirate heh, nie ma to jak fiszki.
o, ciekawe, nie wiedziałam, że w niektórych pracach można pracować źle, a w innych dobrze... żyłam tym, że wszędzie trzeba pracować dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 9:16 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs chodziło mi o to, że gdzie praca jest co najmniej poważna, musi się ludzi szanować, bo praca będzie źle zrobiona. a przeciez pracodawca i tak i tak powinien być sympatyczny. a nie apodyktyczny pirate heh, nie ma to jak fiszki.
o, ciekawe, nie wiedziałam, że w niektórych pracach można pracować źle, a w innych dobrze... żyłam tym, że wszędzie trzeba pracować dobrze.
przestań, wiez o co mi chodzi, teraz po prostu nie wiesz jak odpowiedzieć, więc wszystkiego się czepiasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|