|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 11:56 am
Konkrétan nekem sem esett le még az itemes dolog, de mondom a listám: 5 narancs 6 barna 6 zöld 9 fekete 5 kék 5 lila 3 arany 6 pink Viszont milyen bogarak kellenének? Ha kell tudok küldeni............. heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 6:51 am
Na, próbálom felfogni... Aszongya: Állitólag két itemet is kaphatok. Megjelölném az Ubi Rament meg a Fai Coatot. Ha utóbbiról lecsúsztam volna, szabad kezet kapsz 4laugh
Bogár, virág meg szemét nekem is van...Ha épp valakinek kőne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 3:57 am
Nekem is van tintám , szívesen becserélném biggrin mikor küldhetem ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 11:29 am
Becserélnék pár tintát aranyra: 1 db sárga tinta 1 db narancs tinta 1 db barna tinta 1 db piros tinta 1 db lila tinta 2 db rózsaszín tinta 2 db arany tinta 4 db fekete tinta 5 db zöld tinta Ajándék tárgyak közül a Sakura's Cloak-ot és a Blue Matte Flour Tile választanám.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 9:15 am
Lenne: 12 piros 6 kék 13 sárga 10 zöld 5 rózsaszín 9 lila 4 narancssárga és 6 arany tintám, amit szeretnék gold-ra váltani. 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 9:25 am
Bármilyen mennyiségben vásárolok kék tintát és kék bogarakat, cserébe adok cuccot, aranyat, ami csak kell. ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 1:53 pm
zöld tintát és bogarakat veszek biggrin cserébe goldot tudok adni biggrin vagy amit szeretnél wink (edit: sárga és kék is jöhet razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 03, 2008 10:11 am
Uhh tintákból most kifogytam de van 1 zöld és egy sátga sztyanimének és 2 kék tintám Reikyuu-nak. XD azelött midnenből vagy 30 volt de szemét amcsi feltörte és ellopta a goldjaimmal együtt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 12, 2008 9:33 am
10 fehér tintát vennék!!!! wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 22, 2008 2:27 am
nekem van :
8 barna
5 fekete
4 piros
3 sárga
1 kék
1 narancssárga
1arany
és asszem a másik avimnál még van 1 zöld
a bogarakat én is gyüjtöm...mindegy hogy mien színű ha van feleslegbe akkor lécci küldjétek el a másik avimnak...vrobert nek....ő majd ad pénzt érte
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 7:55 am
van még tinta
tibor ha fenn vagy...és én is akkor lécci küldj egy pm et
csak neked gyüjtögetem a tintákat twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 3:32 am
Van 1 fekete, 6 sárga, 1 zőld 1 piros és 1 fehér tintám akinek kell...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2009 12:40 pm
Tibi...van még tintám...kifosztalak a vagyonodból twisted
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 1:25 pm
Korábban olvastam már ezt a témát. Küldtem ám én is tintákat és igen, kaptam értük gold-okat. wink Bár kicsit itt kevesebbet érnek, így érdemesebb vagy a Marketplace áraihoz igazodni kicsit, vagy a Marketplace-en eladni a tintákat, mert ott úgy többet érnek (már bocsi). Szerintem úgy értheti az item-es dolgot, hogy pl. egy közepes értékű pulcsi gold helyett mennyi tintába kerül. Vagyis hogy mennyi tinta kell neki ahhoz, hogy vegyél tőle valamilyen értékű cuccot. Így már remélem érthető. Ha nem jól mondom Tibor, javíts ki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 24, 2010 11:32 am
vrobi Tibi...van még tintám...kifosztalak a vagyonodból twisted xd Én is kifosztom, ha kell. Van pár tintám nekem is. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|