|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 9:01 am
Ja nie piję browców, ale dzisiaj mi kolega opowiadał jak to jego znajomy wypił 11 butelek piwa naraz i tym samym pobił swój rekord rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 9:05 am
nie bierzcie sobie tego do serca, ale piszę tego posta tylko po to, żeby zobaczyć swoją nową sygnaturę...
/której, swoją drogą, jeszcze nie widzę.................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 10:15 am
wilkus piwo zawsze chetnie. Zeber, snilo mi sie ostatnio, zem sie we Wroclawiu zgubila. a warszawa jest pieeekna xd zaiste, sen proroczy miałaś! w części. nie tej ze zgubieniem cool ino z miastem pięknym, Wrockiem zwanym. Hurra na Wrocław! I pijemy na słodowej! rofl cheese_whine cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 11:14 am
AAA! ten topik jest dla osób od osiemnastu lat! nakłania nas do picia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 1:54 pm
jak od osiemnastu? przeca to istna dyskryminacja xP
właśnie jestem po 3 browcach czyli całkiem trzeźwa, jednakowoż mnóstwo chłopców uważa że kobieta z piwem wygląda nie ładnie, ściślej mówiąc nie przystoi bądź nie pasuje do delikatnej kobietki....też tak myślicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 5:32 pm
och? czyli jednak istnieje ktos z Wawy...? xp moja proponować Paradox Cafe. znaczy sie przytulek zablakanych RPGowcow i nie tylko. allle klimat jest i w ogole... biggrin (a mowi to osoba niepijaca...bo niesmaczne blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:13 am
... jezeli ludzie aprawde sa abstynentam do lat 18 zazwyczaj pozniej sobie niezle odbijaja. nie pije duzo... [moj rekord to tylko 7 butelek xd ]
jezeli chodzi o picie, to jestem za rownouprawnieniem xd chociaz... w sumie z facetami lepiej sie chyba pije.
Zeber. czy u was sa Comatusy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:46 am
we wrocławiu to same punki punki punki! ...
a nie, zaraz ze szczecinem mi się omyliło xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:01 am
master of flamaster właśnie jestem po 3 browcach czyli całkiem trzeźwa, jednakowoż mnóstwo chłopców uważa że kobieta z piwem wygląda nie ładnie, ściślej mówiąc nie przystoi bądź nie pasuje do delikatnej kobietki....też tak myślicie? Ja i delikatność? Bzdura rofl . A kobieta z browcem wyglada fajnie. Jesli jakis facet uwaza inaczej, to sie nie zna razz PP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:02 am
punki nie sa zle, acz jakos za metalami bardzie przepadam. 3nodding nie ma moze gdzie u was w sklepach piwa zwanego Saris?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:12 am
daaaaleko ... ale za to magni sie zbliza xd bedzie mega gaiowe chlansko ^^ juz przyjmuje zapisy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:34 am
harab serapel daaaaleko ... ale za to magni sie zbliza xd bedzie mega gaiowe chlansko ^^ juz przyjmuje zapisy smile
ja reflektuje na sok jabłkowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:41 am
LUDZIE BŁĄD NA BŁĘDZIE I BŁĘDEM POGANIA! Przecież respktować to szanować, reflektować to mieć ochotę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:10 am
ILikeGreenChickenLegs LUDZIE BŁĄD NA BŁĘDZIE I BŁĘDEM POGANIA!Przecież respktować to szanować, reflektować to mieć ochotę! Jak taki z ciebie kozak, to dowiedz się może coś więcej o staropolszczyźnie, a nawet jeśli to są błędy to mogą stworzyć w przyszłości nową jakość, wyrazy które tu tak ładnie przytoczyłeś mogą zyskiwać nowe znaczenia. Pamiętaj, że ludzie współcześni mają największy wkład w ewolucję języka!!!!! scream xp Ja mam już 18 laaat, a jak na razie się nie rozpiłem xd Zobaczymy co będzie później. Chociaż ostatnio mam dziwną ochotę spróbować wina pirate xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:24 am
ja, gdy będę starsza, będę pić jedynie porządne winko. w porządnym towarzystwie oczywiście, a piwo to sporadycznie xp
i nie wiem czemu, ale moim zdaniem fajnie wygląda dziewczyna z papierosem... ale też zależy jaka dziewczyna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|