|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 6:18 am
Ceny bija po ocZach, bo mnie az zabolalo jak na nie spojrzalam neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 7:09 am
Rzeczywiście tanie te rzeczy nie są, ale uwielbiam te szaty musszkieterskie/tuniki ! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:22 am
Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:36 am
ichabot Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
na polski proszęęęę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:51 am
ILikeGreenChickenLegs ichabot Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
na polski proszęęęę
Nie rozumiem aluzji. Tłumacz się teraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:53 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
na polski proszęęęę
dagger?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:56 am
ILikeGreenChickenLegs ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
na polski proszęęęę
dagger?
aaa.... sztylet albo puginał, jak wolisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:57 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
na polski proszęęęę
dagger?
a ninja eh, po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:00 am
ILikeGreenChickenLegs ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot Nie przesadzajcie, ceny nie są aż takie wysokie. Tuniki są w dobrych cenach. A te itemy eloquent muszą być drogie ze względu na ich charakter biggrin Nadal domagam się jakiegoś dagger'a dla assassin'a xd
na polski proszęęęę
dagger?
a ninja eh, po co?
Żeby assassin wyglądał bardziej assassinsko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:23 am
a** a** ińsko? assasiniarsko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 9:26 am
ILikeGreenChickenLegs a** a** ińsko? assasiniarsko.
nie napisałem "ń" tylko "n" sweatdrop Zresztą... whatever...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 5:50 pm
assassowo...assassankowo...keh... xd
No, jesli to nie sa o wiele "zbyt" ceny, to ja nie wiem co to jest scream Jakies zero mniej, to bylaby normalna cena, no bez-ob-ra-zy! Albo chociaz podzielic przez dwa.
och och juz mam z piec itemkow na wishliscie... Moze kiedys jakis aniol mi zdonejtuje... crying
BTW Bardzo mnie smiesza te rycerskie legginsy...porownajcie z Colonial Stockings. I gdzie roznica...? Chyba w cenie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:15 am
moze nazwa jet bardziej szlachetna xd
a sztylet by sie przydal...
w ogole to brak mi dobrej siekiery na gai jak na razie o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 12:41 pm
Silvery the Alchemist BTW Bardzo mnie smiesza te rycerskie legginsy...porownajcie z Colonial Stockings. I gdzie roznica...? Chyba w cenie blaugh Porównałem. Różnica jest taka, że colonial stockings jest " female only" xd wilkus moze nazwa jet bardziej szlachetna xd a sztylet by sie przydal... w ogole to brak mi dobrej siekiery na gai jak na razie o.O Prawda, prawda. Mi się marzy taki sztylet, jaki widziałem w albumie o zabytkach orientalnych w Polsce heart Szkoda, że skanera nie mam to bym pokazał mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 12:22 am
ichabot Silvery the Alchemist BTW Bardzo mnie smiesza te rycerskie legginsy...porownajcie z Colonial Stockings. I gdzie roznica...? Chyba w cenie blaugh Porównałem. Różnica jest taka, że colonial stockings jest " female only" xd wilkus moze nazwa jet bardziej szlachetna xd a sztylet by sie przydal... w ogole to brak mi dobrej siekiery na gai jak na razie o.O Prawda, prawda. Mi się marzy taki sztylet, jaki widziałem w albumie o zabytkach orientalnych w Polsce heart Szkoda, że skanera nie mam to bym pokazał mrgreen mnie się w ogóle gaja kiedyś widziała jako forum RPG fantasy, nawet na najstarszym layoucie tak wyglądała. a ja jestem dziką fanką fantasy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|