|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:24 am
czytam, ale jak widzę o tych ewulujących ajtemach xp że jest napisane, to przeglądam tylko obrazki i wyłączam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 3:21 am
pani psychol czytam, ale jak widzę o tych ewulujących ajtemach xp że jest napisane, to przeglądam tylko obrazki i wyłączam.
aja nie moge sie doczekać ewolucji fausta, bo będę miał coś fajnego do avatara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 5:31 am
gorzej, jak wyjdzie z tego teczowy kucyk pony o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 7:08 am
kurka flak ale fajny sie robi ten pterodaktyl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 7:25 am
scream to jest el chupacabra! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 7:27 am
harab serapel scream to jest el chupacabra! scream a ty co? meksykaniec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 7:44 am
Gem_ma harab serapel scream to jest el chupacabra! scream a ty co? meksykaniec? si, taccos, buritos, casa bonita viva la revolusion xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:11 pm
harab serapel Gem_ma harab serapel scream to jest el chupacabra! scream a ty co? meksykaniec? si, taccos, buritos, casa bonita viva la revolusion xp
pterodaktyl będzie z white drome eggs, a to co mam na sobie to el chupacabra. i brawa, nie iwedziałem że jesteś moderatorem w first polish anime fan guild.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 5:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 9:42 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel Gem_ma harab serapel scream to jest el chupacabra! scream a ty co? meksykaniec? si, taccos, buritos, casa bonita viva la revolusion xp
pterodaktyl będzie z white drome eggs, a to co mam na sobie to el chupacabra. i brawa, nie iwedziałem że jesteś moderatorem w first polish anime fan guild.
ano jeszcze nie wiesz o mnie wszystkiego ;P tancze na rurce w klubie dla niedopieszczonych pan ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:07 am
na szczęście nie dotknęło mnie jeszcze nigdy uczucie niedopieszczenia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:51 pm
pani psychol na szczęście nie dotknęło mnie jeszcze nigdy uczucie niedopieszczenia. o.O taka mloda i juz? o.O Panie Lis! Co z ta polska?! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:55 pm
harab serapel pani psychol na szczęście nie dotknęło mnie jeszcze nigdy uczucie niedopieszczenia. o.O taka mloda i juz? o.O Panie Lis! Co z ta polska?! xD ty to tak od razu fizycznie wszystko przyjmujesz, a istnieje przecież jeszcze pojęcie metafizyki, wiesz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|