|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:33 am
ichabot pani psychol harab serapel pani psychol kocie, po prostu się nie znasz domokun xp myszko :* gonk
nie spodziewałam się czegoś takiego. rofl rofl to nie jest śmieszne... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:38 am
pani psychol ichabot pani psychol harab serapel pani psychol kocie, po prostu się nie znasz domokun xp myszko :* gonk
nie spodziewałam się czegoś takiego. rofl rofl to nie jest śmieszne... crying muahahahaa sudden strike! xD albo tez suprise, suprise smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:43 am
ale zdziwko żeś zgotował emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:57 am
pani psychol ale zdziwko żeś zgotował emo wyrznelas do tylu? czy szczena zachaczyla o klawisz SPACE? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:58 am
witam z powrotem! twisted ale żeś mi zgotował sen w Wampirach... jejku, jejku, bo się będę bała whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:02 am
ZebraDeath witam z powrotem! twisted ale żeś mi zgotował sen w Wampirach... jejku, jejku, bo się będę bała whee no ba ... możliwe że jeszce coś dzisiaj naskrobie . Btw. co z pozostałymi ? gra ktoś jeszcze w wampira ? suicune ? kasmizar ? andaren ? sen przeczytałaś ... a kiedy odpiszesz ? fajnie by było jak bys sie do mnie odezwała na gg (1999122 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:05 am
harab serapel pani psychol ale zdziwko żeś zgotował emo wyrznelas do tylu? czy szczena zachaczyla o klawisz SPACE? ;] oui, bien sûr!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:14 am
Valter ZebraDeath witam z powrotem! twisted ale żeś mi zgotował sen w Wampirach... jejku, jejku, bo się będę bała whee no ba ... możliwe że jeszce coś dzisiaj naskrobie . Btw. co z pozostałymi ? gra ktoś jeszcze w wampira ? suicune ? kasmizar ? andaren ? sen przeczytałaś ... a kiedy odpiszesz ? fajnie by było jak bys sie do mnie odezwała na gg (1999122 ) nie piszcie do nie go bo mi napisal ze dal swoj numer zeby uwiesc wszystkie czlonkinie scream jakbym nie napisal i potwierdzil zdjeciem to by mnie zmolestowal slownie gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 9:12 am
harab serapel Valter ZebraDeath witam z powrotem! twisted ale żeś mi zgotował sen w Wampirach... jejku, jejku, bo się będę bała whee no ba ... możliwe że jeszce coś dzisiaj naskrobie . Btw. co z pozostałymi ? gra ktoś jeszcze w wampira ? suicune ? kasmizar ? andaren ? sen przeczytałaś ... a kiedy odpiszesz ? fajnie by było jak bys sie do mnie odezwała na gg (1999122 ) nie piszcie do nie go bo mi napisal ze dal swoj numer zeby uwiesc wszystkie czlonkinie scream jakbym nie napisal i potwierdzil zdjeciem to by mnie zmolestowal slownie gonk xp no i ? co w tym złego ? przeca ostrzegałem ze jestem zboczony ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:04 pm
wilkus Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? nieszczegolnie. stare smieci mrgreen I takoż bida.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 7:11 am
dżędobry, ale cie nie znam. {a mama mówiła, by nie mówić do nieznajomych}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 4:03 pm
a ja juz zdazylam poswiecic swoja postac (no, troche rozbudowana. nawet bardzo troche xp ) na naszego polskiego WoDa MMO... a tam sie teraz wszyscy kloca..............eeeech......... prowadz Maga! prowadz Maga!!! bedzie fajnie! (cem byc Maruderem! mrgreen mrgreen mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 2:01 am
Yajo wilkus Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? nieszczegolnie. stare smieci mrgreen I takoż bida. ale moze to i dobrze... prznajmniej nie ma zadnego oszoloma, ktory by zabawe psul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 12:40 pm
wilkus Yajo wilkus Valter wilkus milo znow Cie widziec 3nodding dzięki .... coś się zmieniło odkąd mnie nie było ? nieszczegolnie. stare smieci mrgreen I takoż bida. ale moze to i dobrze... prznajmniej nie ma zadnego oszoloma, ktory by zabawe psul. z doswiadczenia wiem, ze oszolomy raczej czynia dobra zabawe... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 12:21 am
Jukatan z doswiadczenia wiem, ze oszolomy raczej czynia dobra zabawe... mrgreen wszystko zalezy od oszoloma xd w sensie, ze nie lubie mowic ludziom, zeby sie wynosili, bo sa zle wychowani etc... ale zawsze jakas odrobina humoru mile widziana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|