|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 5:54 am
Valter harab serapel a ja dzis kupilem sobie najpiekniejsze spodnie jakie w zyciu widzialem i odziwo pasuja na moje niewymiarowe cialo xD jej for mi tri! xp zdjecie bedzie moze dzis moze jutro, zalezy jak lezy i jak mi sie podoba razz ja tam se kupiłem dwie part ... jedne za duże , drugie za małe ;] no to z 2 par zrobic jedna i bedzie jak ulal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 2:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 7:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 9:43 am
Tylko nie origami znowu gonk .
Ja umiem zrobić pingwina *tańczy hula w stroju kaktusa*.
Każdy z rodziny ma już co najmniej 2 mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 8:06 am
P a t e l n i a Tylko nie origami znowu gonk . Ja umiem zrobić pingwina *tańczy hula w stroju kaktusa*. Każdy z rodziny ma już co najmniej 2 mrgreen .
a cię uczyłem świni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 8:22 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Tylko nie origami znowu gonk . Ja umiem zrobić pingwina *tańczy hula w stroju kaktusa*. Każdy z rodziny ma już co najmniej 2 mrgreen .
a cię uczyłem świni.
No świnki też umiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 8:32 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Tylko nie origami znowu gonk . Ja umiem zrobić pingwina *tańczy hula w stroju kaktusa*. Każdy z rodziny ma już co najmniej 2 mrgreen .
a cię uczyłem świni.
No świnki też umiem.
spajder chrumy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 12:54 pm
zielony kurczakofanie, a umiesz może projektować własne origami? Pytam, bo chciałabym się nauczyć (z produkcją origami z instrukcji radzę sobie bez problemu na każdym poziomie komplikacji - wzory biorę z www.origami.com , ale podejrzewam, że znasz tę stronę.) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 8:46 am
Daedhel zielony kurczakofanie, a umiesz może projektować własne origami? Pytam, bo chciałabym się nauczyć (z produkcją origami z instrukcji radzę sobie bez problemu na każdym poziomie komplikacji - wzory biorę z www.origami.com , ale podejrzewam, że znasz tę stronę.) wink
oczywiście, aczkolwiek tylko kwiaty. nie wiem sam czemu zwierzęta mi nie wychodzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 24, 2008 9:46 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel zielony kurczakofanie, a umiesz może projektować własne origami? Pytam, bo chciałabym się nauczyć (z produkcją origami z instrukcji radzę sobie bez problemu na każdym poziomie komplikacji - wzory biorę z www.origami.com , ale podejrzewam, że znasz tę stronę.) wink
oczywiście, aczkolwiek tylko kwiaty. nie wiem sam czemu zwierzęta mi nie wychodzą.
a jak właściwie można zaprojektować takie origami samemu? Bo w zasadzie to nie mam pojęcia, jak się za coś takiego zabrać. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 3:59 pm
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Tylko nie origami znowu gonk . Ja umiem zrobić pingwina *tańczy hula w stroju kaktusa*. Każdy z rodziny ma już co najmniej 2 mrgreen .
a cię uczyłem świni.
No świnki też umiem.
spajder chrumy
Kłi, kłi. DeadHel : Trzeba mieć dużo wolnego czasu, odpowiedni papier i mózg Witka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 5:03 pm
jak scrolluje strone i lapie mnie atak kaszlu to jezdze przez 5 minut od gory do dolu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 4:53 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel zielony kurczakofanie, a umiesz może projektować własne origami? Pytam, bo chciałabym się nauczyć (z produkcją origami z instrukcji radzę sobie bez problemu na każdym poziomie komplikacji - wzory biorę z www.origami.com , ale podejrzewam, że znasz tę stronę.) wink
a jak właściwie można zaprojektować takie origami samemu? Bo w zasadzie to nie mam pojęcia, jak się za coś takiego zabrać. xp
czeba wziąć jakąś podstawową formę i zginać w różne strony. ja na przykład z piekła nieba zrobiłem róże_ zakładkę do książki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 11:01 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel zielony kurczakofanie, a umiesz może projektować własne origami? Pytam, bo chciałabym się nauczyć (z produkcją origami z instrukcji radzę sobie bez problemu na każdym poziomie komplikacji - wzory biorę z www.origami.com , ale podejrzewam, że znasz tę stronę.) wink
czeba wziąć jakąś podstawową formę i zginać w różne strony. ja na przykład z piekła nieba zrobiłem róże_ zakładkę do książki.
hmmm... ale takie bardziej zaawansowane typu pegaz czy latający smok z origami.com... albo samolot dwupłatowy... to chyba trzeba mieć jakiś bardziej złożony projekt przygotowany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|