|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:39 pm
wilkus ichabot szachy są zajebiste . zarówno te na gai, jak i w ogóle mrgreen cem krola i gonca. dawno nie gralam w szachy... [szkoda, ze nie mozna zamiast wfu>.<] Nom mnie tata nauczył jak byłem mały xd Też dawno nie grałem. Może się kiedyś zmierzymy na necie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:47 pm
o co biega z tymi szachami?? o czym gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:49 pm
Mroovecka o co biega z tymi szachami?? o czym gadacie?? Sprawdz na gaia cash shop'ie. Są nowe itemy imitujące figury szachowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 12:53 pm
ichabot Mroovecka o co biega z tymi szachami?? o czym gadacie?? Sprawdz na gaia cash shop'ie. Są nowe itemy imitujące figury szachowe 3nodding dziękować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:54 pm
Co ci się w nich nie podoba? Są fajne przecież! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 3:06 pm
a ja nie moge obejrzec bo mam taki net wolny ze sie tektek nie laduje, lol biggrin to niech ktos mi pokaze biggrin biggrin biggrin BTW czy komus tez sie Gaia OMG na bebo laduje ale nie wyswietla?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 12:03 am
e tam, nie podobają mi się.
ta sukienka niby królowej ma brzydki krój, fason i w ogóle. nie nie nie, ona w ogóle nie wygląda królewsko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 1:49 am
ichabot wilkus ichabot szachy są zajebiste . zarówno te na gai, jak i w ogóle mrgreen cem krola i gonca. dawno nie gralam w szachy... [szkoda, ze nie mozna zamiast wfu>.<] Nom mnie tata nauczył jak byłem mały xd Też dawno nie grałem. Może się kiedyś zmierzymy na necie? biggrin buehhehehe, ze kiedys. xd nie lubie, jak mnie w cokolwiek roznosza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 5:00 am
wilkus ichabot wilkus ichabot szachy są zajebiste . zarówno te na gai, jak i w ogóle mrgreen cem krola i gonca. dawno nie gralam w szachy... [szkoda, ze nie mozna zamiast wfu>.<] Nom mnie tata nauczył jak byłem mały xd Też dawno nie grałem. Może się kiedyś zmierzymy na necie? biggrin buehhehehe, ze kiedys. xd nie lubie, jak mnie w cokolwiek roznosza xd No przepraszam bardzo, ale nie wiadomo kto kogo by rozniósł xd W każdym razie ja mam teraz dwa tygodnie ferii, więc czas na partyjkę na pewno znajdę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 6:30 am
wilkus ichabot szachy są zajebiste . zarówno te na gai, jak i w ogóle mrgreen cem krola i gonca. dawno nie gralam w szachy... [szkoda, ze nie mozna zamiast wfu>.<] a nieprawda. my mieliśmy gościa od wuefu, który nas torturował, że jeżeli nie zbijemy mu króla, to nie zagramy w coś innego. Leon Lech się zwie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 11:32 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus ichabot szachy są zajebiste . zarówno te na gai, jak i w ogóle mrgreen cem krola i gonca. dawno nie gralam w szachy... [szkoda, ze nie mozna zamiast wfu>.<] a nieprawda. my mieliśmy gościa od wuefu, który nas torturował, że jeżeli nie zbijemy mu króla, to nie zagramy w coś innego. Leon Lech się zwie. rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 12:09 pm
ichabot wilkus ichabot wilkus ichabot szachy są zajebiste . zarówno te na gai, jak i w ogóle mrgreen cem krola i gonca. dawno nie gralam w szachy... [szkoda, ze nie mozna zamiast wfu>.<] Nom mnie tata nauczył jak byłem mały xd Też dawno nie grałem. Może się kiedyś zmierzymy na necie? biggrin buehhehehe, ze kiedys. xd nie lubie, jak mnie w cokolwiek roznosza xd No przepraszam bardzo, ale nie wiadomo kto kogo by rozniósł xd W każdym razie ja mam teraz dwa tygodnie ferii, więc czas na partyjkę na pewno znajdę mrgreen ...ja mam 28-ktorystam, chyba 9 sesje.. wiec na razie niekoniecznie>.< zazdroszcze Ci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 12:10 pm
ILikeGreenChickenLegs a nieprawda. my mieliśmy gościa od wuefu, który nas torturował, że jeżeli nie zbijemy mu króla, to nie zagramy w coś innego. Leon Lech się zwie. chybabym sie z czlowiekiem dogadala. xd u nas jest taki fantastyczny przedmiot, jak brydz sportowy, ale niestety nie jako wf, a lektorat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:50 pm
Fajne są, ale nie tyle, żebym je chciała - poza Królem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |