|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:31 am
rozumiem, ze kolega dziala? xd ehehhe, ja tez sie pochwale - mam 100% z kazdej analizy w tym semestrze cool i zaliczylam juz laboratorium, tylko musze szklo teraz oddac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:31 am
wilkus bede niszczyc, analizowac, tworzyc 3nodding coz nad Chemie piekniejszego heart to to studiujesz? czy chcesz nobla? a może po prostu jesteś nauczycielkom chemii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:32 am
ILikeGreenChickenLegs to to studiujesz? czy chcesz nobla? a może po prostu jesteś nauczycielkom chemii?
ai, zostalam nauczycielem? o.O niet, studiuje na razie, ale nie wiem, co pozniej. i tak nie zrezygnuje z takiej radochy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:33 am
wilkus ILikeGreenChickenLegs to to studiujesz? czy chcesz nobla? a może po prostu jesteś nauczycielkom chemii?
ai, zostalam nauczycielem? o.O niet, studiuje na razie, ale nie wiem, co pozniej. i tak nie zrezygnuje z takiej radochy xp ja też w piątej klasie czy tam 4 nie mogłem se wyobrazić jak ztakiej sody i octu robi się takie ciekawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:37 am
nie robilam tego szczesliwie jeszce xd ehehe, sa tam rzeczy, o ktorych nam sie nie snilo... reakcje, gdzie kolor zmienia si prawie jak w harmonicznie, wybuchy, z przezroczystych roztworow robi sie zolte... [pozniej zlote igly]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:41 am
wilkus rozumiem, ze kolega dziala? xd ehehhe, ja tez sie pochwale - mam 100% z kazdej analizy w tym semestrze cool i zaliczylam juz laboratorium, tylko musze szklo teraz oddac ... No z klasy jeszcze zdołał wyjść xp Zobaczymy czy jutro się pojawi na gg xd Gratki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 10:28 am
buehehehehe, trzymam za niego kciuki xd dziekowac. dumnam z siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 3:24 pm
ja cem diabolka crying i tysiac innych itemow razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 12:00 am
wilkus bede niszczyc, analizowac, tworzyc 3nodding coz nad Chemie piekniejszego heart shakespeare heart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 1:58 am
pani psychol wilkus bede niszczyc, analizowac, tworzyc 3nodding coz nad Chemie piekniejszego heart shakespeare heart sweatdrop kazdy lubi co innego mad d ozby, przeczytalabym kilka jego rzeczy, ale za slabo umiem [o ile w ogole] staroangielski sweatdrop [tlumaczenia sa zle. ale Hamlet/Makbeth dobry. zas Romeo i Julia doprowadzilo mnie do szalu >.<]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:11 am
wilkus pani psychol wilkus bede niszczyc, analizowac, tworzyc 3nodding coz nad Chemie piekniejszego heart shakespeare heart sweatdrop kazdy lubi co innego mad d ozby, przeczytalabym kilka jego rzeczy, ale za slabo umiem [o ile w ogole] staroangielski sweatdrop [tlumaczenia sa zle. ale Hamlet/Makbeth dobry. zas Romeo i Julia doprowadzilo mnie do szalu >.<] ja przeczytałam najpierw romeo i julię... i się zakochałam mrgreen
teraz mam zamiar zakupić jakieś dzieła shakespeare'a żebym zawsze mogła sięgnąć po coś pięknego w długie zimowe wieczory...
w ogóle zauważyłam u siebie taką dziwną przypadłość: włączam muzykę i ściszam ją, tak żeby mi nie przeszkadzała za bardzo w czytaniu, gaszę światło, za to zapalam sobie takie światełka co mam na ścianie, robię sobie wielki kubek herbaty albo gorącej czekolady i czytam książki. a jak nie mam co czytać to tak sobie leżę i rozmyślam.
ba! ja polubiłam to bardziej niż chodzenie po dworze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 2:38 am
oz o.O ja mam tak chyba tylko z chemia. i moze rysunkami... ksiazki inne czasami, jak jest czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 8:23 am
wilkus oz o.O ja mam tak chyba tylko z chemia. i moze rysunkami... ksiazki inne czasami, jak jest czas. a ja sie nie lunie z gaią bo nie można mieć zielonej pieluchy i spodni od piżamy jednocześnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 11:20 am
ja tez mam i sie nie chwale razz a szczeze to pasowal mi pasek z tego itema ale musial akurat ewoluowac :/ no coz czekam na final form ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|