|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:41 am
P a t e l n i a pani psychol ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a W Radomiu nie mieszkam, a tym bardziej nie jestem z Radomia. a ja bardziej. muaha.
a ja zawsze o jeden bardziej od was. ha! i co? i co?A ja zawsze o nieskończoność razy więcej niż Wy. *przewraca oczami*. no to co, ale ja i tak o jeden więcej niż ty. ZAWSZE. i jestem pierwsza i zamykam kolejkę!!!!!!!!!!!!!!
dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:45 am
pani psychol P a t e l n i a pani psychol ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a W Radomiu nie mieszkam, a tym bardziej nie jestem z Radomia. a ja bardziej. muaha.
a ja zawsze o jeden bardziej od was. ha! i co? i co?A ja zawsze o nieskończoność razy więcej niż Wy. *przewraca oczami*. no to co, ale ja i tak o jeden więcej niż ty. ZAWSZE. i jestem pierwsza i zamykam kolejkę!!!!!!!!!!!!!!
dramallama Nie gram z Tobą crying . *płakusia*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 7:48 am
oj, biduuulka (mój standardowy tekst w takich chwilach) no nie płacz! jak tak ci zależy na wygranej to ten... to ci ustąpię, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 8:08 am
Branie ludzi na litość rządzi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:16 am
P a t e l n i a Branie ludzi na litość rządzi cool pf, cfaniara dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:25 am
pani psychol P a t e l n i a Branie ludzi na litość rządzi cool pf, cfaniara dramallama A wiesz, że to cfaniaki przetrwają?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:42 am
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Branie ludzi na litość rządzi cool pf, cfaniara dramallama A wiesz, że to cfaniaki przetrwają? tylko? no to ja muszę się wycfanić jak tak domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:51 am
pani psychol P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Branie ludzi na litość rządzi cool pf, cfaniara dramallama A wiesz, że to cfaniaki przetrwają? tylko? no to ja muszę się wycfanić jak tak domokun Taka prawda. Bo cfaniaki się zawsze wycfanią, prawda? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:57 am
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Branie ludzi na litość rządzi cool pf, cfaniara dramallama A wiesz, że to cfaniaki przetrwają? tylko? no to ja muszę się wycfanić jak tak domokun Taka prawda. Bo cfaniaki się zawsze wycfanią, prawda? biggrin prawda mrgreen
mało tego, ja tam nawet nie chcę być z radomiu. z radomia też nieee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 12:23 pm
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a A wiesz, że to cfaniaki przetrwają? tylko? no to ja muszę się wycfanić jak tak domokun Taka prawda. Bo cfaniaki się zawsze wycfanią, prawda? biggrin prawda mrgreen
mało tego, ja tam nawet nie chcę być z radomiu. z radomia też nieeeLily bleeee. Manson źle wybrał tym razem biggrin Ale Gemma, a i owszem. A Dita jest burdeleską? Dita von Tesse? Jest striptizerką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 12:29 pm
Yumea P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a A wiesz, że to cfaniaki przetrwają? tylko? no to ja muszę się wycfanić jak tak domokun Taka prawda. Bo cfaniaki się zawsze wycfanią, prawda? biggrin prawda mrgreen
mało tego, ja tam nawet nie chcę być z radomiu. z radomia też nieeeLily bleeee. Manson źle wybrał tym razem biggrin Ale Gemma, a i owszem. A Dita jest burdeleską? Dita von Tesse? Jest striptizerką No właśnie burdeleska, to chyba coś takiego jak striptizerka tylko nie do końca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:36 pm
...zlosliwcy biggrin a ja mieszkam na Zoliborzu, o razz (znaczy w Warszawu na Zoliborzu razz ) hura dla prawnie usankcjonowanych offtopow, tak? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|