|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 10:08 am
eee tam, żebym była takim logiem to by musieli sobie na to zasłużyć. ja się cenię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:19 pm
To będzie królik. Króliczek! KRÓLICZĄTKO! Bo na księzycu zyja króliki, a na słoncu ptaki. Przynajmniej Chińczycy tak twierdzili... Przyjrzyjcie sie, przeciez to jest królicza mordka i przednia łapka. Nu! babciu, a kupisz mi kucyka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:29 pm
w yaibie byl unagi na ksiezycu ;] ale to cus ma zlote skrzydla stare a z tego co mi wiadomo kroliki takowych nie posiadaja xp po za tym to ma byc najlepszy evo item .... i mialby nim byc krolik? -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:12 pm
ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:15 pm
Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:20 pm
harab serapel Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile też podoba mi się ta myśl, ale tak naprawdę nie wiadomo co to będzie... Feniks chyba nie, ponieważ to coś, co wychodzi z księżyca jest białe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:23 pm
Insane Lady-sama harab serapel Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile też podoba mi się ta myśl, ale tak naprawdę nie wiadomo co to będzie... Feniks chyba nie, ponieważ to coś, co wychodzi z księżyca jest białe... jak weszlem do inwentory i sie przyjrzalem to to wyglada mi na: a.) blade niemowle ze skrzydlami, b.) krolika ze skrzydlami ( ale to akurat jest durne xp ) c.) no ten twoj gryf, ale jakos jestem przyzwyczajony do innego koloru gryfow, no ale chyba bialy tez moze byc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:56 pm
harab serapel Insane Lady-sama harab serapel Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile też podoba mi się ta myśl, ale tak naprawdę nie wiadomo co to będzie... Feniks chyba nie, ponieważ to coś, co wychodzi z księżyca jest białe... jak weszlem do inwentory i sie przyjrzalem to to wyglada mi na: a.) blade niemowle ze skrzydlami, b.) krolika ze skrzydlami ( ale to akurat jest durne xp ) c.) no ten twoj gryf, ale jakos jestem przyzwyczajony do innego koloru gryfow, no ale chyba bialy tez moze byc wink może to jakiś amorek albo posłaniec ze skrzydełkami będzie, bo nazwa to Hermes Moon przecież, a Hermes wiadomo kim był ;P EDIT: z tym amorkiem to jest myśl... ta nowa opcja nazywa się Veris. znalazłam na temat tego info na Wikipedii: "Wierzono, że wpleciony we włosy lub przypięty do sukni działa magicznie na mężczyzn – otwierają zatwardziałe serca, budzą ciepłe uczucia dla osoby, która go nosi. Stąd zapewne wzięła się ich ludowa nazwa – kluczyki." (to o tym Veris)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 2:15 am
jeeeeejku, no mówię wam, że to będę jaaaa... -,-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:56 pm
harab serapel Insane Lady-sama harab serapel Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile też podoba mi się ta myśl, ale tak naprawdę nie wiadomo co to będzie... Feniks chyba nie, ponieważ to coś, co wychodzi z księżyca jest białe... jak weszlem do inwentory i sie przyjrzalem to to wyglada mi na: a.) blade niemowle ze skrzydlami, b.) krolika ze skrzydlami ( ale to akurat jest durne xp ) c.) no ten twoj gryf, ale jakos jestem przyzwyczajony do innego koloru gryfow, no ale chyba bialy tez moze byc wink No i kure widac jak ty sie znasz na durnowatości - teraz WSZYSTKO musi miec skrzydła bo inaczej be i fe i ugh i wogóle nie do przyjęcia. Mnostwo itemów ma w opcjach cos, co wyglada jak skrzydła lub jest skrzydłami, skrzydełka robią za wzorki lub sa elementami garderoby. Tak więc - sliczny, puchaty, kochany, uroczy i wspaniały króliczek ze skrzydłami ku uciesze maniakalnej gawiedzi wcale nie jest durny. Ale ty sie nie znasz. I nie lubisz króliczków.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:37 pm
Yajo harab serapel Insane Lady-sama harab serapel Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile też podoba mi się ta myśl, ale tak naprawdę nie wiadomo co to będzie... Feniks chyba nie, ponieważ to coś, co wychodzi z księżyca jest białe... jak weszlem do inwentory i sie przyjrzalem to to wyglada mi na: a.) blade niemowle ze skrzydlami, b.) krolika ze skrzydlami ( ale to akurat jest durne xp ) c.) no ten twoj gryf, ale jakos jestem przyzwyczajony do innego koloru gryfow, no ale chyba bialy tez moze byc wink No i kure widac jak ty sie znasz na durnowatości - teraz WSZYSTKO musi miec skrzydła bo inaczej be i fe i ugh i wogóle nie do przyjęcia. Mnostwo itemów ma w opcjach cos, co wyglada jak skrzydła lub jest skrzydłami, skrzydełka robią za wzorki lub sa elementami garderoby. Tak więc - sliczny, puchaty, kochany, uroczy i wspaniały króliczek ze skrzydłami ku uciesze maniakalnej gawiedzi wcale nie jest durny. Ale ty sie nie znasz. I nie lubisz króliczków. Take it easy... O_o On lubi króliczki... wszyscy lubią króliczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:55 am
swoja droga kto widzialżółty ksieżyc?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:57 am
Gem_ma swoja droga kto widzialżółty ksieżyc?!?!? ninja każdy, kto widział itema Hermes Moon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:59 am
Insane Lady-sama Gem_ma swoja droga kto widzialżółty ksieżyc?!?!? ninja każdy, kto widział itema Hermes Moon? *fajt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 3:07 pm
ichabot Yajo harab serapel Insane Lady-sama harab serapel Insane Lady-sama ja myślę, że to będzie gryf, gryfy mają skrzydełka 3nodding ooooooo podoba mi sie twoja propozycja! mi bardzo takowa ewolucja pasuje smile też podoba mi się ta myśl, ale tak naprawdę nie wiadomo co to będzie... Feniks chyba nie, ponieważ to coś, co wychodzi z księżyca jest białe... jak weszlem do inwentory i sie przyjrzalem to to wyglada mi na: a.) blade niemowle ze skrzydlami, b.) krolika ze skrzydlami ( ale to akurat jest durne xp ) c.) no ten twoj gryf, ale jakos jestem przyzwyczajony do innego koloru gryfow, no ale chyba bialy tez moze byc wink No i kure widac jak ty sie znasz na durnowatości - teraz WSZYSTKO musi miec skrzydła bo inaczej be i fe i ugh i wogóle nie do przyjęcia. Mnostwo itemów ma w opcjach cos, co wyglada jak skrzydła lub jest skrzydłami, skrzydełka robią za wzorki lub sa elementami garderoby. Tak więc - sliczny, puchaty, kochany, uroczy i wspaniały króliczek ze skrzydłami ku uciesze maniakalnej gawiedzi wcale nie jest durny. Ale ty sie nie znasz. I nie lubisz króliczków. Take it easy... O_o On lubi króliczki... wszyscy lubią króliczki whee *łapie groze i zaczyna nia powiewać* Fikasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|