|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 3:53 am
pani psychol to tak jak ja. to jakieś pomówienia, pewnie specjalnie tak zrobili... Ja dostałem 300 goldów. Pewnie tylko amerykańce dostają 1000 goldów rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:07 am
300. to pewnie od tak zwanego szczescia zalezy.... niech mnie kto poratuje: mam dzisiaj kolokwium wieczorek crying [z matematyki, a jakze!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:14 am
wilkus 300. to pewnie od tak zwanego szczescia zalezy.... niech mnie kto poratuje: mam dzisiaj kolokwium wieczorek crying [z matematyki, a jakze!] "W waszym wieku najważniejsza jest nauka i modlitwa..."- Słowa mojego natchnionego nauczyciela xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:19 am
ichabot "W waszym wieku najważniejsza jest nauka i modlitwa..."- Słowa mojego natchnionego nauczyciela xd nauka - spoko.. ale modlitwa? o.O modlmy sie, zeby sie udalo zdac >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:26 am
wilkus ichabot "W waszym wieku najważniejsza jest nauka i modlitwa..."- Słowa mojego natchnionego nauczyciela xd nauka - spoko.. ale modlitwa? o.O modlmy sie, zeby sie udalo zdac >.< Nie ma sprawy, pomodlę się za Ciebie xd Ten nauczyciel jest, można tak powiedzieć, wysoki rangą w kościele, pomimo że nie jest księdzem, może udzielać komunii św. Ta "ranga" się jakoś nazywa tylko już nie pamiętam jak. Koleś jest naprawdę najlepszym nauczycielem jakiego znam, jeśli nie najlepszym w ogóle. Mogę o nim mówić w samych superlatywach. Często to, co mówi, można traktować jak wskazówki, to jedyna osoba, o której mogę powiedzieć, że jest naprawdę w porządku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 05, 2008 4:05 pm
harab serapel Daedhel harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] nie dla bab? A jaki aspekt tego konika każe Ci przypuszczać, że to tylko dla bab? Może się mylę, ale ten miś polarny z ufnością wtulający się Ci w nogawkę też jest dla bab? No bo przecież żaden prawdziwy mężczyzna nie chciałby mieć takiego puszystego, milutkiego niedźwiadka?! wink oj jak to powiedzial pinokio " nie badz taki drewniak" razz moze nie jestem prawdziwym mezczyzna?! eek :patrzy w spodnie: ufff ;] wole puszystego niedzwiadka niz kucyka pony smile taki jest moj gust A nie zawiązac ci tej aureoli na szyi na kokardkę? tak mocno mocniutko po babsku jak tylko alien potrafi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 1:48 am
ichabot Nie ma sprawy, pomodlę się za Ciebie xd Ten nauczyciel jest, można tak powiedzieć, wysoki rangą w kościele, pomimo że nie jest księdzem, może udzielać komunii św. Ta "ranga" się jakoś nazywa tylko już nie pamiętam jak. Koleś jest naprawdę najlepszym nauczycielem jakiego znam, jeśli nie najlepszym w ogóle. Mogę o nim mówić w samych superlatywach. Często to, co mówi, można traktować jak wskazówki, to jedyna osoba, o której mogę powiedzieć, że jest naprawdę w porządku biggrin kiepawo sie modlicie xd oz, to niezly czlowiek byc musi... ale nadal nie jarze, jak moze komunii udzielac.... moze on kapitanem statku jest? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 2:59 am
ja tysz cziśta...aleź to kupa folsi!!! kupie siobie zia tjo golden laureś na pewnio! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:00 am
Gem_ma ja tysz cziśta...aleź to kupa folsi!!! kupie siobie zia tjo golden laureś na pewnio! dramallama ja zawsze chcialam miec golden laurelsy, ale do ich kupna brakuje mi jakies 500k crying . cale moje konto warte jest okolo miliona tylko... a nawet jakbym wszystko sprzedala, musialabym latac z golym tylcem i samymi laurelsami na glowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:02 am
Insane Lady-sama Gem_ma ja tysz cziśta...aleź to kupa folsi!!! kupie siobie zia tjo golden laureś na pewnio! dramallama ja zawsze chcialam miec golden laurelsy, ale do ich kupna brakuje mi jakies 500k crying . cale moje konto warte jest okolo miliona tylko... a nawet jakbym wszystko sprzedala, musialabym latac z golym tylcem i samymi laurelsami na glowie... nio wlaśnie.... ja tysz kcemm cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 4:07 am
Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma ja tysz cziśta...aleź to kupa folsi!!! kupie siobie zia tjo golden laureś na pewnio! dramallama ja zawsze chcialam miec golden laurelsy, ale do ich kupna brakuje mi jakies 500k crying . cale moje konto warte jest okolo miliona tylko... a nawet jakbym wszystko sprzedala, musialabym latac z golym tylcem i samymi laurelsami na glowie... nio wlaśnie.... ja tysz kcemm cry ja je chce od poczatku, jak jestem na gai... mam pomysla. moze sie zrzucimy i bedziemy sie wymieniac xD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:13 am
Insane Lady-sama Gem_ma Insane Lady-sama Gem_ma ja tysz cziśta...aleź to kupa folsi!!! kupie siobie zia tjo golden laureś na pewnio! dramallama ja zawsze chcialam miec golden laurelsy, ale do ich kupna brakuje mi jakies 500k crying . cale moje konto warte jest okolo miliona tylko... a nawet jakbym wszystko sprzedala, musialabym latac z golym tylcem i samymi laurelsami na glowie... nio wlaśnie.... ja tysz kcemm cry ja je chce od poczatku, jak jestem na gai... mam pomysla. moze sie zrzucimy i bedziemy sie wymieniac xD? chjiba nie bedzie mnię stac nawet rziebi sie zirziucic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:37 am
a ja chcę te, no... słuchafony takie. didżejoskie.
tylko, że nawet jakbym chciała to nie kupię. bo ni ma ich na marketplace ani nigdzie ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 6:59 am
pamietam czasy ,gdy bylo mnie stac na lauresy, bo nie byly drogie i nimi gardzilam... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|