|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:04 am
a ja idę dla jaj na Blog 27, bo za darmo w Wawie grają pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:15 am
Insane Lady-sama a ja idę dla jaj na Blog 27, bo za darmo w Wawie grają pirate zbluzgaj je od serca jak będziesz pod sceną xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:24 am
pani psychol Insane Lady-sama a ja idę dla jaj na Blog 27, bo za darmo w Wawie grają pirate zbluzgaj je od serca jak będziesz pod sceną xp a ja z Patelnią. mamy filmy. I ZF SKURCZ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:25 am
Szczęśliwego Nowego i wogóle... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:29 am
Mroovecka Szczęśliwego Nowego i wogóle... stare uśmiechnij się, dzisiaj Sylwester! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:32 am
pani psychol Insane Lady-sama a ja idę dla jaj na Blog 27, bo za darmo w Wawie grają pirate zbluzgaj je od serca jak będziesz pod sceną xp Aż tak mi nie zależy, żeby pchać się pod scenę ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 9:32 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol Insane Lady-sama a ja idę dla jaj na Blog 27, bo za darmo w Wawie grają pirate zbluzgaj je od serca jak będziesz pod sceną xp a ja z Patelnią. mamy filmy. I ZF SKURCZ! oglądałam zf skurcza na reaktorze, bo był puszczany. taaakie tam ninja
o, mroovecka, co taka mina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 10:07 am
P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:12 pm
Hura hura 2008 rok uznaje za zaczety smile
Wrócilismy z Baranina własnie z fajerwerkow widoczki przepiekne smile
Z tego miejsca w imieniu swoim i Baraniny życze Wam aby rok ten był co najmniej tak samo wesoły i co najmniej dwa razy przyjemniejszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 3:44 pm
u mnie w pokoju od tych fajerwerków było czerwono whee
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2oo8 ROKU!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:03 am
hahaha mroov po imprezie... ale fajnie było... domokun heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:25 am
[wilkus po imprezie] niech mnie ktos zabije
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 4:32 am
wilkus [wilkus po imprezie] niech mnie ktos zabije czemu?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:00 am
Mroovecka wilkus [wilkus po imprezie] niech mnie ktos zabije czemu?? domokun 1)piwa nie popija sie winem, wina wodka, wodki szampanem 2)mam posklejane wlosy szampanem i nie moge sie doczesac [zaraz idzie sie myc] 3)moj Mistrz wykrecil mi taki numer, ze az zyc sie odechciewa cry [nie chce o tym gadac]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:11 am
Owiec P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen mmmh. nieźle. szalejecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|