|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 8:26 am
Nszo-czi ja też biggrin i jest wspaaaniały xd a jaki dokładniej? (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:17 am
Flynnes Nszo-czi ja też biggrin i jest wspaaaniały xd a jaki dokładniej? (; Nokia 5300 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:32 am
A ja się mogę pochwalić, że nie korzystam z komórki, bo jedyna przydatna rzecz jaką w niej widze to odtwarzacz mp3 i video, a to już mam w swojej mp4 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 9:37 am
mam "domowa" alfe romeo 146 z silnikiem boxera wiec fajnie robi wrruuummm niestety tylko 1.4 to jest, ale daje rade. W piatek jak sobie przycielem zakrecik troche sie posliznelem na pasach ale naszczescie zmiescilem sie w zakrecie troszke tylko tyleczkiem zarzucilo jak kola zlapaly przyczepnosc i oczywiscie zjebka od mamy Co TY ROBISZ!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 10:18 am
W koncu moge sobie pograc w Guild Wars i brakuje mi jeszcze tylko jednej czesci do pelni szczescia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 12:44 pm
udało mi się wreszcie normalnie narysować jednego buca xp i jestem z tego powodu DUMNA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 3:53 pm
hmm...ogolnie my life sucks, ale za to mam mezczyzne ktory swiata poza mna nie widzi biggrin
a z takich mniej ogolnych: CHYBA wracam do pisania i rysowania...moja wielka epopeja fantasy zaczyna nabierac SENSOWNYCH zarysow ^^
Zebra, pochwal sie co konkretnie...jak cos lepszego napisze to tez chce do Fabryki Slow slac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 6:03 pm
0,7 + 2 piwa i plany na zruchanie zony znienawidzonego sztygara xD pasi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 12:48 am
zadziwiacie mnie eek
ale naprawdę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:00 am
a ja ide dziś na imprezę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:02 am
jest godz.12.02 za chwile zapale mojego pierwsszego papieroska dzisiaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:39 am
Gem_ma jest godz.12.02 za chwile zapale mojego pierwsszego papieroska dzisiaj whee smacznego xp
u mnie w domu nikt nie pali. kiedyś nienawidziłam papierosów. a teraz toleruje je całkowicie xd
nie zdziwię się jak kieeeedyś sama zacznę palić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:14 am
Silvery the Alchemist Zebra, pochwal sie co konkretnie...jak cos lepszego napisze to tez chce do Fabryki Slow slac ^^ Nie mogę tego publikować w necie, sorry... a poza tym to jeszcze nie przesądzone. Still in process. pani psychol zadziwiacie mnie eek
ale naprawdę! A tio ciemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:22 am
pani psychol Gem_ma jest godz.12.02 za chwile zapale mojego pierwsszego papieroska dzisiaj whee smacznego xp
u mnie w domu nikt nie pali. kiedyś nienawidziłam papierosów. a teraz toleruje je całkowicie xd
nie zdziwię się jak kieeeedyś sama zacznę palić...no właśnie ja miałam podobną sytuację, zaczęłam palić, ale teraz rzucam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 6:55 am
ZebraDeath Silvery the Alchemist Zebra, pochwal sie co konkretnie...jak cos lepszego napisze to tez chce do Fabryki Slow slac ^^ Nie mogę tego publikować w necie, sorry... a poza tym to jeszcze nie przesądzone. Still in process. Właśnie zapomniałem do tego nawiązać! Ja widzę, że tu są poważni literaci!! Zacznę bardziej uważać na przecinki i poprawność językową biggrin No teraz to już cię podziwiam na 1000%. Gratulacje i powodzenia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|