|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 1:11 pm
Totalnie beznadziejnymi bym ich nie nazwala, ale jakos szczegolnie mnie nie zachwycily neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 1:19 pm
nie wiem... ciekawy jest wehikuł czasu, ale też nie powalający... ale ja tam w ogóle ostatnio smakuję w evolving items. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 1:45 am
te miecze fajne, ale na razie wstrzymuje sie z bólami - moze sprzedam, albo zachowac, coby potem sie wzbogacic? XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 1:50 am
Itemy są fajne ale muszę odzyskać swoje goldy zainwestowane w markecie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:38 am
ujdą w tłoku. ten wechikuł mi się nei podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:51 am
ja mam chyba po prostu manie zbieractwa >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 5:51 am
ale fer są, że zrobili też jakby ice sword (re: do flame sword)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:59 am
The Visible Ghost A ja miałem na nie wydać te 150k i nic z tego stare Nie podoba mi się! sad Wydaj je na mnie, bede miała 1/4 ceny na itema mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:00 am
ILikeGreenChickenLegs Aha. I jeżeli ktoś mi coś doda do polla to nie wiem co zrobie. To ja ci powiem - grzecznie się z tym pogodzisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:01 am
niooooooooom.
ja też chcem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 10:57 am
Duszku, zrób w tym roku za Mikołaja i spraw nam choć po jednym MC ;3 Mnie się akurat bardzo podobaja, są nieziemskie, to najlepsze MC od paru miesięcy! Taka prawda ;3 "A dlaczego, DLATEEEEGO" (5 goldów za odpowiedź: skąd to cytat?), że:
# Frostible Blade ma opcję różdżka sniezynka, a ja kilka dni temu marudziłam, że nie mam różdżki ;3 To kiedys będzie chodziło po tyle co Stuff of Angels, mówię Wam! # Snow Witch jest kiepawe, ma jednak świetna ostatnia opcję. To futro to idealny materiał na druidzki strój heart
Ale mam jedynie 4,5k goldów obecnie (i po co mi było to shoping spree?)... I chyba aż się wykosztuję realne pieniążki ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:07 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs Aha. I jeżeli ktoś mi coś doda do polla to nie wiem co zrobie. To ja ci powiem - grzecznie się z tym pogodzisz. NIGDY! I ja te chce darmowe mc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 10:21 am
A mnie tam się Snow Wich podoba :3 Tylko oczywiście jak zwykle mogę sobie tylko poprzymierzać stare Natomiast Time Machine jest takie sobie szczerze mówiąc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|