|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:40 am
Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no właśnie ja też nie mam żadnego to się leczy?? może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego specjalistę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:45 am
Hefajstion Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no właśnie ja też nie mam żadnego to się leczy?? może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego specjalistę?? tak, słucham? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:51 am
wicked que.en Hefajstion Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no właśnie ja też nie mam żadnego to się leczy?? może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego specjalistę?? tak, słucham? mrgreen otóż ostatnio miałem sen. śniło mi się że jestem w krainie bożego narodzenia i jestem tajnym agentem świętego mikołaja. miałem wykraść złemu panowi dwa sygnety bożego narodzenia, zrobiłem to, a święty mikoła wziął jeden z nich (ruszszofy) iwsypał zawartość do szklanki, zalał wodą i zapachniało cebulową knorra. co znaczy ten sen? (miałem go na prawdę)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:58 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Hefajstion Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no właśnie ja też nie mam żadnego to się leczy?? może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego specjalistę?? tak, słucham? mrgreen otóż ostatnio miałem sen. śniło mi się że jestem w krainie bożego narodzenia i jestem tajnym agentem świętego mikołaja. miałem wykraść złemu panowi dwa sygnety bożego narodzenia, zrobiłem to, a święty mikoła wziął jeden z nich (ruszszofy) iwsypał zawartość do szklanki, zalał wodą i zapachniało cebulową knorra. co znaczy ten sen? (miałem go na prawdę) aha, rozumiem. a więc to prosta sprawa, chodzi o to, że niedługo spotkają cię wielkie zmiany, może wyjdziesz za mąż i urodzisz trójkę dzieci z zespołem klauna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:00 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Hefajstion Mroovecka jerunie, ja siedze dużo na gai ale zadnych z tych objawów nie mam...moze jedno by sie znalazło...może coś ze mna nie tak?? xp no właśnie ja też nie mam żadnego to się leczy?? może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego specjalistę?? tak, słucham? mrgreen otóż ostatnio miałem sen. śniło mi się że jestem w krainie bożego narodzenia i jestem tajnym agentem świętego mikołaja. miałem wykraść złemu panowi dwa sygnety bożego narodzenia, zrobiłem to, a święty mikoła wziął jeden z nich (ruszszofy) iwsypał zawartość do szklanki, zalał wodą i zapachniało cebulową knorra. co znaczy ten sen? (miałem go na prawdę) aha, rozumiem. a więc to prosta sprawa, chodzi o to, że niedługo spotkają cię wielkie zmiany, może wyjdziesz za mąż i urodzisz trójkę dzieci z zespołem klauna. a jest jakaś inna interpretacja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:06 am
ico ico ico? *wzrok muppeta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:44 am
46. Gdy idąc do sklepu sprawdzasz najpierw co możesz szybko sprzedać w danym sklepie, żeby mieć więcej kasy na daną rzecz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:41 am
ILikeGreenChickenLegs ico ico ico? *wzrok muppeta*ze masz nie zaspokojony poped, i skrycie marzysz o pniu drzewa w kabaretkach ktore smagało by Cie batem . cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:43 am
ILikeGreenChickenLegs otóż ostatnio miałem sen. śniło mi się że jestem w krainie bożego narodzenia i jestem tajnym agentem świętego mikołaja. miałem wykraść złemu panowi dwa sygnety bożego narodzenia, zrobiłem to, a święty mikoła wziął jeden z nich (ruszszofy) iwsypał zawartość do szklanki, zalał wodą i zapachniało cebulową knorra. co znaczy ten sen? (miałem go na prawdę)o, ja też mogę? Z takimi zabójczymi snami możesz zostać scenarzystą! rofl Interpretacja numer 1 (bardziej prawdopodobna) Ktoś z Twoich domowników zgłodniał w środku nocy i zrobił sobie zupkę z paczki Interpretacja numer 2 (wg. Freuda w moim wydaniu :XP smile Odczuwasz wewnętrzną presję dostosowania się do przeżywania Świąt Bożego Narodzenia w powszechnie akceptowany sposób, ale w głębi serca uważasz go za płytki i tandetny. Próbujesz na własną rękę odnaleźć magię i prawdziwy sens tych świąt. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:47 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs otóż ostatnio miałem sen. śniło mi się że jestem w krainie bożego narodzenia i jestem tajnym agentem świętego mikołaja. miałem wykraść złemu panowi dwa sygnety bożego narodzenia, zrobiłem to, a święty mikoła wziął jeden z nich (ruszszofy) iwsypał zawartość do szklanki, zalał wodą i zapachniało cebulową knorra. co znaczy ten sen? (miałem go na prawdę)o, ja też mogę? Z takimi zabójczymi snami możesz zostać scenarzystą! rofl Interpretacja numer 1 (bardziej prawdopodobna) Ktoś z Twoich domowników zgłodniał w środku nocy i zrobił sobie zupkę z paczki Interpretacja numer 2 (wg. Freuda w moim wydaniu :XP smile Odczuwasz wewnętrzną presję dostosowania się do przeżywania Świąt Bożego Narodzenia w powszechnie akceptowany sposób, ale w głębi serca uważasz go za płytki i tandetny. Próbujesz na własną rękę odnaleźć magię i prawdziwy sens tych świąt. 3nodding BRAWA!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:50 am
wicked que.en Daedhel ILikeGreenChickenLegs otóż ostatnio miałem sen. śniło mi się że jestem w krainie bożego narodzenia i jestem tajnym agentem świętego mikołaja. miałem wykraść złemu panowi dwa sygnety bożego narodzenia, zrobiłem to, a święty mikoła wziął jeden z nich (ruszszofy) iwsypał zawartość do szklanki, zalał wodą i zapachniało cebulową knorra. co znaczy ten sen? (miałem go na prawdę)o, ja też mogę? Z takimi zabójczymi snami możesz zostać scenarzystą! rofl Interpretacja numer 1 (bardziej prawdopodobna) Ktoś z Twoich domowników zgłodniał w środku nocy i zrobił sobie zupkę z paczki Interpretacja numer 2 (wg. Freuda w moim wydaniu :XP smile Odczuwasz wewnętrzną presję dostosowania się do przeżywania Świąt Bożego Narodzenia w powszechnie akceptowany sposób, ale w głębi serca uważasz go za płytki i tandetny. Próbujesz na własną rękę odnaleźć magię i prawdziwy sens tych świąt. 3nodding BRAWA!!!!!*kłania się* dziękuję, dziękuję! redface jak ktoś jeszcze chce, żebym mu potłumaczyła sny, służę! *entuzjastka psychoanalizy i zarazem kompletny laik* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:17 am
no to teraz moja kolej, pani specjalistko...
śniło mi sie ze w wieku mlodzienczym bylam królową i żli ludzie chcieli mnie zabić. i w kościele (??!!) miałam sie chować podczas mszy będac na balkonie ( O_o; ) a ja głupia wstałam i źli mnie zobaczyli i po mszy mieli mnie zabić. po mysz przylecieli na ten balkon, wiec ja zaczelam biegac po nim wkolko, a sie okazało ze oni chcieli ze mna tanczyć. po czym znaalzłam sie w jakimś biurowcu, co sie w tym snie nie wiem czemu zwał Ministerstwem Magii :/ i szukał mnie jakiś koleś ze względu na źle wypełnionego PITa lub coś w ten deseń...
cóż to może znaczyć? bo to że ze mną źle, to wiem, ale może coś jeszcze?? biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:22 am
1: mi się kiedyś śniło, że gonił mnie wielki cycek 2: mojemu bratu się śniło, że miał owłosione paznokcie
co to znaczy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 1:15 am
46. Masz w portfelu zdjecie swojego avatarka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|