|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:35 am
:3 zakladaj a nie gadaj razz i nie wazelin mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:36 am
nom juz założyłam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:39 am
nooo ta odmiana ci bardzo pasuje, ale jeszcze zmiana do avka ci nie doszla, w profilu juz widac ... i jeszcze raz hi5 za lubienie gorillaz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:42 am
3nodding
Gorillaz polubiła nawet moja mama wink a z tymi uszami wyglądam trochę jak blood elfica z WoW, nie? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:51 am
no juz doszly ^^ pieknie :3 heheheh moi tez lubia, nazywaja to pijacka muzyka, a i jeszcze mysla ze to spiewa jakis dziadek xD
ich slownik: -kawalek clint eastwood - "skamienadze" -cos tam jeszcze mocniejszego ale teraz nie przytocze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:54 am
moja mamunia z rańca sobie lubi pomykać z wałkami na głowie i pomrukiwać do "19-2000"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:55 am
te habity mnie rozwalają. Są genialne. I jeszcze ogon szczurzy... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:59 am
wiem i mam, no ale coz jakos nie moge sklecic fajnego avka z nim jak na razie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:02 am
harab serapel wiem i mam, no ale coz jakos nie moge sklecic fajnego avka z nim jak na razie :/ ja mam już projekt. Poczekam tylko, aż mi się mój świeżo zaktualizowany av znudzi. xd kurczaki, co zarobię na mojego questa, to zaraz wydaję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:08 am
Daedhel harab serapel wiem i mam, no ale coz jakos nie moge sklecic fajnego avka z nim jak na razie :/ ja mam już projekt. Poczekam tylko, aż mi się mój świeżo zaktualizowany av znudzi. xd kurczaki, co zarobię na mojego questa, to zaraz wydaję... jak sie rejestrowalas na gaii to nikt nie napisal ze bedzie lekko ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:11 am
harab serapel Daedhel harab serapel wiem i mam, no ale coz jakos nie moge sklecic fajnego avka z nim jak na razie :/ ja mam już projekt. Poczekam tylko, aż mi się mój świeżo zaktualizowany av znudzi. xd kurczaki, co zarobię na mojego questa, to zaraz wydaję... jak sie rejestrowalas na gaii to nikt nie napisal ze bedzie lekko ;P tak, tak, samo życie. Wirtualne, ale to samo... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:21 am
a mnie szlag trafil >.< znaczy fajne sa te rzeczy, owszem, ale czemu w momencie, kiedy kasy nie mam... eh, gosc, ktory mi wisial 15k za rysunek [nie dostal go] zostal zbanowany za bycie botem... i troche mi to biznes plan poprzestawialo... [oferta Heraba wazna? mozna prosic o bandaze? xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:21 am
Daedhel harab serapel Daedhel harab serapel wiem i mam, no ale coz jakos nie moge sklecic fajnego avka z nim jak na razie :/ ja mam już projekt. Poczekam tylko, aż mi się mój świeżo zaktualizowany av znudzi. xd kurczaki, co zarobię na mojego questa, to zaraz wydaję... jak sie rejestrowalas na gaii to nikt nie napisal ze bedzie lekko ;P tak, tak, samo życie. Wirtualne, ale to samo... xp Samo życie Samo życie To jest właśnie to Samo życie Samo życie Takie właśnie jest (2x) xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|