|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 2:14 am
oz. luminol!
teraz ja mam durne pytanie... czym sie rozni x y.gen o x pierwotnego w zalozeniach, ze oba ewuluuja? w sensie, ze skoro przykladowo mam faustos bottle 3gen, czy osiagnie on ten sam poziom ewolucji co zwykly, a po dluzszym czasie? czy tez moze bedzie o 2 zacofany juz do konca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:15 am
Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 3:01 pm
ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość. Brag żeczywisiće morze zerwać znaiomosić ^^" Gem_ma: Mosze miao bydź "BaraQ"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:07 am
LolaPi ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość. Brag żeczywisiće morze zerwać znaiomosić ^^" Gem_ma: Mosze miao bydź "BaraQ" ej, to nie fer że masz podwójne posty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:21 am
ILikeGreenChickenLegs LolaPi ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość. Brag żeczywisiće morze zerwać znaiomosić ^^" Gem_ma: Mosze miao bydź "BaraQ" ej, to nie fer że masz podwójne posty.Ale kasę za nie mam dalej taką samą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:23 am
LolaPi ILikeGreenChickenLegs LolaPi ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość. Brag żeczywisiće morze zerwać znaiomosić ^^" Gem_ma: Mosze miao bydź "BaraQ" ej, to nie fer że masz podwójne posty.Ale kasę za nie mam dalej taką samą. no to ja też tak będę robił
Wyimaginowany człowiek: Hej, mam na imie marek i też mam 15 lat . Szukam koleżanek i kolegów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:36 am
Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:39 am
LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 1:50 am
ILikeGreenChickenLegs LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)Jak nie wierzysz to wyślij mi na PM'a pytanie, a Gem_ma na nie odpowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 11:56 pm
LolaPi ILikeGreenChickenLegs LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)Jak nie wierzysz to wyślij mi na PM'a pytanie, a Gem_ma na nie odpowie 3nodding wysłałem
wyimaginowany człowiek: hej, pobawimy się w chowanego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 1:23 am
ILikeGreenChickenLegs LolaPi ILikeGreenChickenLegs LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)Jak nie wierzysz to wyślij mi na PM'a pytanie, a Gem_ma na nie odpowie 3nodding wysłałem
wyimaginowany człowiek: hej, pobawimy się w chowanego?nie teraz, chory jestem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:07 am
Gem_ma ILikeGreenChickenLegs LolaPi ILikeGreenChickenLegs LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)Jak nie wierzysz to wyślij mi na PM'a pytanie, a Gem_ma na nie odpowie 3nodding wysłałem
wyimaginowany człowiek: hej, pobawimy się w chowanego?nie teraz, chory jestem stare na co? na wytentegowanie palca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:54 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs LolaPi ILikeGreenChickenLegs LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)Jak nie wierzysz to wyślij mi na PM'a pytanie, a Gem_ma na nie odpowie 3nodding wysłałem
wyimaginowany człowiek: hej, pobawimy się w chowanego?nie teraz, chory jestem stare na co? na wytentegowanie palca? nie, na...
ee tam, spaliłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:00 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs LolaPi ILikeGreenChickenLegs LolaPi Gemma: nie jestem wyimaginowany scream emo ban! wyimaginowany człowiek: a ja tak (przypomnij sobie moje pytanie)Jak nie wierzysz to wyślij mi na PM'a pytanie, a Gem_ma na nie odpowie 3nodding wysłałem
wyimaginowany człowiek: hej, pobawimy się w chowanego?nie teraz, chory jestem stare na co? na wytentegowanie palca?na zapalenie, najrzeczywistrzych ze sie tak wyrazę, gardła i oskrzeli stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 4:21 pm
ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość.No mozna to tak nazwać rolleyes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|