|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:28 am
Mnie zabiło to XD Ja chcę na święta iPoda- mówcie co chcecie, ale ja go chcę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 3:40 am
mam takie...dostałam na 18nastke... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 4:53 am
Mroovecka mam takie...dostałam na 18nastke... biggrin tak? masz fajnych znajomych mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 5:05 am
wicked que.en Mroovecka mam takie...dostałam na 18nastke... biggrin tak? masz fajnych znajomych mrgreen wiem smile xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:42 am
Mroovecka wicked que.en Mroovecka mam takie...dostałam na 18nastke... biggrin tak? masz fajnych znajomych mrgreen wiem smile xp jeju, mogliby si taką maskę na twarz dac nie znajomego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:20 am
Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:41 am
Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:43 am
wicked que.en Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:21 am
Zimtca wicked que.en Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 2:51 pm
Zimtca wicked que.en Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen Ja też ie umiem ale sobie radzę Gem_ma *pociągając z butelki*: A ja umiem śpiewać paaaaaaaaachą! (w przerwach gdy nie gwałci mnie jej pies!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 12:55 am
Daedhel Zimtca wicked que.en Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 5:43 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel Zimtca wicked que.en Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?Kiedys bylam zapisana i nawet gralam na pianinie wink Ale to na szczescie stare dzieje. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 11:45 pm
Zimtca ILikeGreenChickenLegs Daedhel Zimtca wicked que.en Zimtca Kto mi kupi talent wokalny na swieta, kto... neutral a po co ciiii?Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?Kiedys bylam zapisana i nawet gralam na pianinie wink Ale to na szczescie stare dzieje. rofl a to pewnie nmasz małe paluchy. bo inaczej gdzie indziej by sie przydzielili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:58 am
ILikeGreenChickenLegs Zimtca ILikeGreenChickenLegs Daedhel Zimtca Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?Kiedys bylam zapisana i nawet gralam na pianinie wink Ale to na szczescie stare dzieje. rofl a to pewnie nmasz małe paluchy. bo inaczej gdzie indziej by sie przydzieliliNiestety krotkie palce to powazna wada w tej dyscyplinie ehm... ekstremalnej wink Przydaja sie chyba jedynie skrzypaczkom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|